rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.454
- Πόντοι
- 12.946
Νηστίσιμη θα είναι αφού έτρωγε χόρτα του βουνού
Εμείς απόψε θα φάμε προβατίνα σούπα τι να φάμε είδη τρώμε...
Φεύ στη βουνίσια προβατίνα.
Νηστίσιμη θα είναι αφού έτρωγε χόρτα του βουνού
Εμείς απόψε θα φάμε προβατίνα σούπα τι να φάμε είδη τρώμε...
Φεύ στη βουνίσια προβατίνα.
Αρνούμαι ακόμη και να το ακούσω έστω και για 3 δευτερόλεπτα, παιδί μου.trisfey
Αρνούμαστε να το ακούσουμε, πολυχρονεμένε μας.Αυτή την στιγμή ακούω το παρακάτω:
Δηλώ συγκεκινημένος, παιδί μου.Μελαγχόλησες, νιώθεις πεταμένος
Σκέψου την ώρα, τη στιγμή που τη ρεβάνς θα πάρεις
Σκέψου κορίτσια και γιορτές και πράμα που σαλεύει
κι ένα παιδί που μοναχό το δρόμο του γυρεύει.
Και κατά τα λοιπά ο κ. @CaptainK περιμένει ότι εσείς θα αποφοιτήσετε και θα εργαστείτε στο καράβι του ...Αρνούμαστε να το ακούσουμε, πολυχρονεμένε μας.
Τίποτα καταθλιπτικό θα είναι πάλι.
θειε θα χωρισω....σε εχω αναγκη,σε χρειαζομαι κοντα μου....θειε μου....μην παρεις ρεβανς στον ερωτα....απολαυσε καθε στιγμη και κρατα μονο τα καλα σε παρακαλω....
το φλασακι ειναι θειε....
Σκατά τα έχω κάνει, παιδί μου.θειε μου....μην παρεις ρεβανς στον ερωτα....απολαυσε καθε στιγμη και κρατα μονο τα καλα σε παρακαλω....
το φλασακι ειναι θειε....
γιαυτο εισαι ο θειος μου.....Σκατά τα έχω κάνει, παιδί μου.
Πολλές γυναίκες αλλά μόνο μία ερωτεύτηκα και το κακό είναι ότι είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της.
Μας βλέπω, εμάς τους δύο, κάποια στιγμή να περιφερόμαστε από μπαρ σε μπαρ στον Πειραιά,γιαυτο εισαι ο θειος μου.....
Καλημέρα κ. Μπλιζ .αυτά μεταλαμπαάδευσα & τα ακούνε μανιωδώς η κ Ουρανία & η κ Παγώνα...Αρνούμαι ακόμη και να το ακούσω έστω και για 3 δευτερόλεπτα, παιδί μου.
Αυτή την στιγμή ακούω το παρακάτω:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και -κατά σύμπτωση- αυτός παραπάνω μοιάζει πολύ στο Νηματοθέτη.
Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν.Μας βλέπω, εμάς τους δύο, κάποια στιγμή να περιφερόμαστε από μπαρ σε μπαρ στον Πειραιά,
Να πίνουμε και να βρίζουμε αυτόν που εφηύρε τις γυναίκες σ΄ αυτό τον κόσμο ...
Φευ χ το λίπος του χοντρού Προέδρου Βαγγέλα!
Σας ευχαριστώ, κύριε!Καλημέρα κ. Μπλιζ .αυτά μεταλαμπαάδευσα & τα ακούνε μανιωδώς η κ Ουρανία & η κ Παγώνα...
Φεύ εις τό βινηλιον!!