Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.575
Πόντοι
2.536
Σεις ξέρετε καλύτερα, βέβαια.
Πλην όμως όταν όλο το πλοίο θα δονείται υπό ασμάτων της Έφης Θώδη, τότε θα δούμε ...
Ακούγονται λαϊκά κάθε χώρας από τις μικρές καμπίνες των ναυτών. Όταν όμως περνά ο Καπετάνιος όλα σταματούν. Φοβούνται μην τους βάλω Βάγκνερ και σιωπούν.

Καλημετα στο νημα των ερωτικων απογοητευσεων
Ποιος φίλος υποφέρει από αυτή την αρρώστια; Να τον βοηθήσουμε δίνοντας τις σωστές συμβουλές

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.556
Πόντοι
26.096
Ακούγονται λαϊκά κάθε χώρας από τις μικρές καμπίνες των ναυτών. Όταν όμως περνά ο Καπετάνιος όλα σταματούν. Φοβούνται μην τους βάλω Βάγκνερ και σιωπούν.
Και έτσι πρέπει!!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.024
Πόντοι
6.236
Και κατά τα λοιπά ο κ. @CaptainK περιμένει ότι εσείς θα αποφοιτήσετε και θα εργαστείτε στο καράβι του ...
Φευ!
Μου σκάβετε τον λάκκο συνεχώς.:angry:
Δεν πιστεύω να έχετε κανένα ανηψάκι ή βαφτιστήρι και να το προορίζετε για Μαρκόνη, ε;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.556
Πόντοι
26.096
Μου σκάβετε τον λάκκο συνεχώς.:angry:
Δεν πιστεύω να έχετε κανένα ανηψάκι ή βαφτιστήρι και να το προορίζετε για Μαρκόνη, ε;
Η μόνη μου σχέση με το υγρό στοιχείο είναι η κολύμβησις.
Και δη εις κολυμβητικήν δεξαμενήν. Απεχθάνομαι τας καλοκαιρινάς διακοπάς [ζέστη, άμμος, σκόνη, ιδρώτας κλπ].

Θεωρώ όμως ότι σεις αντί να μελετάτε, γλεντοκοπάτε νυχθημέρον, έχοντας καταστήσει εαυτόν γνώστην όλων των ειδών της πλεμπαίας ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Φευ εις τον @CaptainK!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως ο κ. troubakhs μου, τώρα που ταλαιπωρείται, θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες και να γίνει μαρκόνης;;;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.575
Πόντοι
2.536
Η μόνη μου σχέση με το υγρό στοιχείο είναι η κολύμβησις.
Και δη εις κολυμβητικήν δεξαμενήν. Απεχθάνομαι τας καλοκαιρινάς διακοπάς [ζέστη, άμμος, σκόνη, ιδρώτας κλπ].

Θεωρώ όμως ότι σεις αντί να μελετάτε, γλεντοκοπάτε νυχθημέρον, έχοντας καταστήσει εαυτόν γνώστην όλων των ειδών της πλεμπαίας ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Φευ εις τον @CaptainK!

Μήπως ο κ. troubakhs μου, τώρα που ταλαιπωρείται, θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες και να γίνει μαρκόνης;;;
Ο Τρουμπάκης θα γινόταν εξαιρετικός λοστρόμος. Αν τον πείσετε να εργαστεί σκληρά εγώ θα τον πάω σε όλες τις καλές πουτάνες όλων των λιμανιών.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.556
Πόντοι
26.096
Ο Τρουμπάκης θα γινόταν εξαιρετικός λοστρόμος. Αν τον πείσετε να εργαστεί σκληρά εγώ θα τον πάω σε όλες τις καλές πουτάνες όλων των λιμανιών.
Όταν ο ήλιος ανατείλει από την Δύση!
Όταν ο κ. Ωρίων αποφοιτήσει από την σχολή των μαρκόνηδων!
Όταν αντιστραφεί ο νόμος της βαρύτητας!
Όταν, όταν, όταν ....

Τότε ο κ. troubakhs μου θα παύσει να κοιτά τις γυναίκες και θα εργαστεί σκληρά!

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Η θαλασσα με κυνηγα και η στερια με διωχνει. Ποση σοφια σε 10 λεξεις @CaptainK . Ο Μπαμπης Μαρκατης σκιαγραφησει με τα τραγουδια του τον ερωτικο πονο και τα υπαρξιακα διληματα ολων μας εδω μεσα . Τι να μας πουν οι τευτονο-βαγνερ μπροστα στον Μπαμπη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Η γουτσου γουτσου δεν μου έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα όπως πέρσι. Πήρε χαμπάρι ότι την κορόιδευα. Ήταν αξιοπρεπής όμως και έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Δεν ξέρω αν κάποτε όλα αυτά γυρίσουν κατά πάνω μου και τα πληρώσω με τόκο.:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.556
Πόντοι
26.096
Η γουτσου γουτσου δεν μου έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα όπως πέρσι. Πήρε χαμπάρι ότι την κορόιδευα. Ήταν αξιοπρεπής όμως και έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Δεν ξέρω αν κάποτε όλα αυτά γυρίσουν κατά πάνω μου και τα πληρώσω με τόκο.:confused:
Σε ποια να πρωτοπληρώσετε, κύριε, από τις χιλιάδες γυναίκες που βρίσκονται στην ζωή σας;;;

Μην ανησυχείτε όμως. Ούτε θα σας θυμάται του χρόνου και σεις θα βρείτε άλλη γούτσου γούτσου...!!!

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Ασε που εχει ολοκληρο CD για την τροφο του νημστοθετη

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.024
Πόντοι
6.236
Ο μπαμπάς εκτιμά πολύ τους λοστρόμους, για αυτό και τους αναφέρει συχνά.
Τον έχω ακούσει πολλάκις να λέει "στο τέλος, θα μας γαμήσουν και οι λοστρόμοι!".

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.556
Πόντοι
26.096
Διαμαρτύρομαι, κ. @CaptainK !
Ο προστατευόμενός σας, κ. @Ωρίων , εκδηλώνει θυμό σχεδόν σε κάθε ανάρτηση του Νηματοθέτου!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
Όταν ο ήλιος ανατείλει από την Δύση!
Όταν ο κ. Ωρίων αποφοιτήσει από την σχολή των μαρκόνηδων!
Όταν αντιστραφεί ο νόμος της βαρύτητας!
Όταν, όταν, όταν ....

Τότε ο κ. troubakhs μου θα παύσει να κοιτά τις γυναίκες και θα εργαστεί σκληρά!
θειε...ειμαι σκληρος δουλευταρας και αναξιος εραστης....φευ

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.575
Πόντοι
2.536
Η θαλασσα με κυνηγα και η στερια με διωχνει. Ποση σοφια σε 10 λεξεις @CaptainK . Ο Μπαμπης Μαρκατης σκιαγραφησει με τα τραγουδια του τον ερωτικο πονο και τα υπαρξιακα διληματα ολων μας εδω μεσα . Τι να μας πουν οι τευτονο-βαγνερ μπροστα στον Μπαμπη

Τι να σας πω φίλε μου; Ο ερωτικός πόνος είναι άγνωστη λέξη για εμένα. Γνωρίζω βέβαια ότι οι περισσότεροι φίλοι έχουν νοσήσει κατά καιρούς αλλά δεν το χωρά το μυαλό μου. Η δική μου στενοχώρια κρατά μέχρι να εμφανιστεί μπροστά μου η επόμενη όμορφη κυρία - κάτι που συνήθως συμβαίνει σε ελάχιστες μέρες αν όχι ώρες. Ίσως φταίει ο τρόπος ζωής που έχω. Αλλά, πιστέψτε με, είναι πιο διασκεδαστικό να μην πονά κανείς από το να πονά. Ο κόσμος είναι γεμάτος πρόθυμες γκόμενες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.556
Πόντοι