παω για υπνο.....λιγο πιο ησυχος
Ξέρεις, μπορείς να είσαι σπουδαίος χωρίς να το λες συνέχεια, χωρίς να είσαι νάρκισσος, ψώνιο. Μπορείς στη ζωή να καταφέρνεις πράγματα χωρίς να παινεύεσαι γι' αυτά ή να φέρνεις τους άλλους σε άβολη, μειονεκτική θέση. Μπορείς για παράδειγμα να είσαι σαν τον Τεντόγλου. Που μετά το χρυσό του χθες δήλωσε: "Δεν είχα σχεδιάσει κάτι τρελό, ήθελα να κάνω μια επίδοση απ' αυτές που μου αρέσουν, στα 8.40μ, 8.50μ. αλλά ο τελικός που έγινε πρωί ήταν απλά πολύ δύσκολος. Για μένα προσωπικά, σε κάποιους μπορεί να αρέσει, δεν νομίζω. Εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Αν και τις τελευταίες μέρες προσπάθησα πολύ να κοιμάμαι νωρίς, να ξυπνάω νωρίς, και πάλι ήταν δύσκολο, το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα για να κάνω αυτά που ήθελα. Δεν με ενοχλεί και να έχανα δεν θα με ενοχλούσε".
Μπορείς να είσαι ένας τύπος σαν τον Τεντόγλου που κάθε του δήλωση είναι ένα μάθημα ζωής, μια στάση ζωής. Όπως τον Τεντόγλου που είχε κάποτε πει πως δε θεωρεί πως κάνει τίποτα πιο δύσκολο από τη δουλειά του φούρναρη, του οικοδόμου κλπ. Πως όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Συγκεκριμένα είχε πει: "Σέβομαι όλα τα επαγγέλματα γενικά. Δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με κάποιον που δουλεύει οκτάωρο στην οικοδομή. Αυτό που κάνει ένας οικοδόμος ίσως είναι πιο δύσκολο από αυτό που κάνω εγώ, άρα γιατί να το παίξω κάποιος; Ο κολλητός μου δουλεύει σε φούρνο, στα Γρεβενά. Ξέρω ότι είναι δύσκολη δουλειά, όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Σέβομαι όποιον προσπαθεί και δεν θέλω να το παίξω ιστορία".
Τον Τεντόγλου που μια φορά για να δηλώσει συμπαράσταση προς τα θύματα έμφυλης βίας στην απονομή του μεταλλίου του, φόρεσε ροζ μάσκα. Για συμπαράσταση σε αθλήτριες ξιφασκίας των ΗΠΑ που είχαν διαμαρτυρηθεί για τη συμμετοχή συναθλητή τους ενώ τρεις γυναίκες τον είχαν κατηγόρησει για βιασμό.
Σαν τον Τεντόγλου που του είχαν ακυρώσει ένα άλμα επειδή δε φορούσε τα "σωστά" παπούτσια κι εκείνος μέσω του προπονητή του είχε δηλώσει πως τα παπούτσια που φορούσε και ακυρώθηκε το άλμα του θα μπουν σε δημοπρασία και τα χρήματα θα δοθούν για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.
Σαν τον Τεντόγλου. Που σ' έναν αγώνα είδε την χρυσή ολυμπιονικη του μήκους Χάικε Ντρέσλερ. Η αθλήτρια, τότε, προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου. Όταν την είδε πήγε και τη φίλησε. Η ολυμπιονίκης βρισκόταν εκεί για να κάνει αυτό: Διόρθωνε απλά το σκάμμα.
Έχουμε επιλογές. Να είμαστε δηλαδή σαν αυτόν τον τύπο που ενώ μπορεί και πετάει πάνω από το σκάμμα, μιλάει και ζει σαν άνθρωπος