Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.016
Πόντοι
2.606
Δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει ...
Την Άνοιξη 2023 υπήρξε ένα ατυχές συμβάν με μία Γερμανίδα και επίσης ένα ακόμη με μία Αγγλίδα, την οποία είχα γνωρίσει εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν.

Εκ των δύο αυτών ατυχών συμβάντων, δημοσίως γνωστόν κατέστη το ατυχές συμβάν μετά της Γερμανίδος. Φευ Χ Heil Hitler!

Πλην όμως μόλις τώρα έλαβα το παρακάτω ...
Dear .....,
I am hoping you’re doing okay. I was thinking I may have offended you.
Anyway, it would be good to hear your news.

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
συμβαίνουν αυτές τις μέρες υποθέτω
πριν λίγες μέρες μου έστειλε απάντηση, σε μήνυμά μου στο Linkedin, ένας πρώην συνάδελφος, σχεδόν, 10 χρόνια μετά...!
λίγο άσχετο βέβαια το δικό μου

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.400
Πόντοι
5.506
Την Άνοιξη 2023 υπήρξε ένα ατυχές συμβάν με μία Γερμανίδα και επίσης ένα ακόμη με μία Αγγλίδα, την οποία είχα γνωρίσει εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν.

Εκ των δύο αυτών ατυχών συμβάντων, δημοσίως γνωστόν κατέστη το ατυχές συμβάν μετά της Γερμανίδος. Φευ Χ Heil Hitler!

Dear .....,

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
χουφτοστην θειε....
της καλτσες του παιζει το παιδι εδω στη κιθαρα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795

Dear .....,

Από πόσες γκόμενες πια, πρέπει να πάρετε άδεια για να βρείτε γκόμενα;;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και όταν μία Αγγλίς γράφει κάτι τέτοιο μετά από τόσους μήνες, σημαίνει ότι είναι κάπως έτσι ...
49738666_015_7c9d.jpg

Θα υπάξω εις το Άγιον Όρος ίνα μονάσσω!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υπάγω εις τον μικρόκοσμόν μου.
Έχω προβλήματα. Δισεπίλυτα!!!

Θα επισπεύσω το ταξίδι εις Βορείαν ΒαυαρίανΓερμανίας μήπως και εκεί ξεφύγω /ξεφύγουμε από τα εδώ χρονίζοντα θέματά μου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.400
Πόντοι
5.506

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.016
Πόντοι
2.606
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υπάγω ...
Τα λέμε όταν τα πούμε ...

• Like
Αντιδράσεις: amjik

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.400
Πόντοι
5.506
παω για υπνο.....λιγο πιο ησυχος

Ξέρεις, μπορείς να είσαι σπουδαίος χωρίς να το λες συνέχεια, χωρίς να είσαι νάρκισσος, ψώνιο. Μπορείς στη ζωή να καταφέρνεις πράγματα χωρίς να παινεύεσαι γι' αυτά ή να φέρνεις τους άλλους σε άβολη, μειονεκτική θέση. Μπορείς για παράδειγμα να είσαι σαν τον Τεντόγλου. Που μετά το χρυσό του χθες δήλωσε: "Δεν είχα σχεδιάσει κάτι τρελό, ήθελα να κάνω μια επίδοση απ' αυτές που μου αρέσουν, στα 8.40μ, 8.50μ. αλλά ο τελικός που έγινε πρωί ήταν απλά πολύ δύσκολος. Για μένα προσωπικά, σε κάποιους μπορεί να αρέσει, δεν νομίζω. Εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Αν και τις τελευταίες μέρες προσπάθησα πολύ να κοιμάμαι νωρίς, να ξυπνάω νωρίς, και πάλι ήταν δύσκολο, το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα για να κάνω αυτά που ήθελα. Δεν με ενοχλεί και να έχανα δεν θα με ενοχλούσε".
Μπορείς να είσαι ένας τύπος σαν τον Τεντόγλου που κάθε του δήλωση είναι ένα μάθημα ζωής, μια στάση ζωής. Όπως τον Τεντόγλου που είχε κάποτε πει πως δε θεωρεί πως κάνει τίποτα πιο δύσκολο από τη δουλειά του φούρναρη, του οικοδόμου κλπ. Πως όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Συγκεκριμένα είχε πει: "Σέβομαι όλα τα επαγγέλματα γενικά. Δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με κάποιον που δουλεύει οκτάωρο στην οικοδομή. Αυτό που κάνει ένας οικοδόμος ίσως είναι πιο δύσκολο από αυτό που κάνω εγώ, άρα γιατί να το παίξω κάποιος; Ο κολλητός μου δουλεύει σε φούρνο, στα Γρεβενά. Ξέρω ότι είναι δύσκολη δουλειά, όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Σέβομαι όποιον προσπαθεί και δεν θέλω να το παίξω ιστορία".
Τον Τεντόγλου που μια φορά για να δηλώσει συμπαράσταση προς τα θύματα έμφυλης βίας στην απονομή του μεταλλίου του, φόρεσε ροζ μάσκα. Για συμπαράσταση σε αθλήτριες ξιφασκίας των ΗΠΑ που είχαν διαμαρτυρηθεί για τη συμμετοχή συναθλητή τους ενώ τρεις γυναίκες τον είχαν κατηγόρησει για βιασμό.
Σαν τον Τεντόγλου που του είχαν ακυρώσει ένα άλμα επειδή δε φορούσε τα "σωστά" παπούτσια κι εκείνος μέσω του προπονητή του είχε δηλώσει πως τα παπούτσια που φορούσε και ακυρώθηκε το άλμα του θα μπουν σε δημοπρασία και τα χρήματα θα δοθούν για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.
Σαν τον Τεντόγλου. Που σ' έναν αγώνα είδε την χρυσή ολυμπιονικη του μήκους Χάικε Ντρέσλερ. Η αθλήτρια, τότε, προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου. Όταν την είδε πήγε και τη φίλησε. Η ολυμπιονίκης βρισκόταν εκεί για να κάνει αυτό: Διόρθωνε απλά το σκάμμα.
Έχουμε επιλογές. Να είμαστε δηλαδή σαν αυτόν τον τύπο που ενώ μπορεί και πετάει πάνω από το σκάμμα, μιλάει και ζει σαν άνθρωπος

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Ρίξτε και για μένα, παρακαλώ!
Ρωτήστε εάν θα βρω γκόμενα, που θα την βρω, τι πρέπει να κάνω για να την βρω.

Επίσης και επειδή είμαι fed up με ξανθογάλανες, θα σας παρακαλούσα να τους πείτε ότι θέλω η γκόμενα να είναι ψιλόλιγνη μελαχρινή, με σκούρα επιδερμίδα και σκούρα μάτια!

Ευχαριστώ!!!
Εχει δωσει τις προδισγραφες ο συμπατριωτης σας κυριε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795
παω για υπνο.....λιγο πιο ησυχος

Ξέρεις, μπορείς να είσαι σπουδαίος χωρίς να το λες συνέχεια, χωρίς να είσαι νάρκισσος, ψώνιο. Μπορείς στη ζωή να καταφέρνεις πράγματα χωρίς να παινεύεσαι γι' αυτά ή να φέρνεις τους άλλους σε άβολη, μειονεκτική θέση. Μπορείς για παράδειγμα να είσαι σαν τον Τεντόγλου. Που μετά το χρυσό του χθες δήλωσε: "Δεν είχα σχεδιάσει κάτι τρελό, ήθελα να κάνω μια επίδοση απ' αυτές που μου αρέσουν, στα 8.40μ, 8.50μ. αλλά ο τελικός που έγινε πρωί ήταν απλά πολύ δύσκολος. Για μένα προσωπικά, σε κάποιους μπορεί να αρέσει, δεν νομίζω. Εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Αν και τις τελευταίες μέρες προσπάθησα πολύ να κοιμάμαι νωρίς, να ξυπνάω νωρίς, και πάλι ήταν δύσκολο, το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα για να κάνω αυτά που ήθελα. Δεν με ενοχλεί και να έχανα δεν θα με ενοχλούσε".
Μπορείς να είσαι ένας τύπος σαν τον Τεντόγλου που κάθε του δήλωση είναι ένα μάθημα ζωής, μια στάση ζωής. Όπως τον Τεντόγλου που είχε κάποτε πει πως δε θεωρεί πως κάνει τίποτα πιο δύσκολο από τη δουλειά του φούρναρη, του οικοδόμου κλπ. Πως όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Συγκεκριμένα είχε πει: "Σέβομαι όλα τα επαγγέλματα γενικά. Δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με κάποιον που δουλεύει οκτάωρο στην οικοδομή. Αυτό που κάνει ένας οικοδόμος ίσως είναι πιο δύσκολο από αυτό που κάνω εγώ, άρα γιατί να το παίξω κάποιος; Ο κολλητός μου δουλεύει σε φούρνο, στα Γρεβενά. Ξέρω ότι είναι δύσκολη δουλειά, όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Σέβομαι όποιον προσπαθεί και δεν θέλω να το παίξω ιστορία".
Τον Τεντόγλου που μια φορά για να δηλώσει συμπαράσταση προς τα θύματα έμφυλης βίας στην απονομή του μεταλλίου του, φόρεσε ροζ μάσκα. Για συμπαράσταση σε αθλήτριες ξιφασκίας των ΗΠΑ που είχαν διαμαρτυρηθεί για τη συμμετοχή συναθλητή τους ενώ τρεις γυναίκες τον είχαν κατηγόρησει για βιασμό.
Σαν τον Τεντόγλου που του είχαν ακυρώσει ένα άλμα επειδή δε φορούσε τα "σωστά" παπούτσια κι εκείνος μέσω του προπονητή του είχε δηλώσει πως τα παπούτσια που φορούσε και ακυρώθηκε το άλμα του θα μπουν σε δημοπρασία και τα χρήματα θα δοθούν για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.
Σαν τον Τεντόγλου. Που σ' έναν αγώνα είδε την χρυσή ολυμπιονικη του μήκους Χάικε Ντρέσλερ. Η αθλήτρια, τότε, προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου. Όταν την είδε πήγε και τη φίλησε. Η ολυμπιονίκης βρισκόταν εκεί για να κάνει αυτό: Διόρθωνε απλά το σκάμμα.
Έχουμε επιλογές. Να είμαστε δηλαδή σαν αυτόν τον τύπο που ενώ μπορεί και πετάει πάνω από το σκάμμα, μιλάει και ζει σαν άνθρωπος
Μακάρι τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας να έχουν τέτοια πρότυπα .

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.491
Πόντοι
12.946
Την ημέρα πού απολύθηκα από τον στρατό, μετά από 28 μήνες θητεία, ορκίστηκα ότι στον κόσμο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου, δεν θα χρειαστεί να πάνε στον στρατό. Δεν τα κατάφερα τελικά.
28 μήνες, τι λες ρε θηρίο :O
εγώ 24 και θα σου πω μια μέρα με ποιον ήμουν κληρούχας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795
28 μήνες, τι λες ρε θηρίο :O
εγώ 24 και θα σου πω μια μέρα με ποιον ήμουν κληρούχας
Ήταν η περίοδος που η Ελλάδα θα έμπαινε στην Ε.Ε. Δεν μπορούσαν να μας απολύσουν γιατί θα εμφανιζόταν πολύ μεγαλύτερα τά ποσοστά ανεργίας. Μας κρατούσαν λοιπόν όσο ήθελαν, και απολυομασταν, κάθε σειρά, με διαταγή.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.491
Πόντοι
12.946
Ήταν η περίοδος που η Ελλάδα θα έμπαινε στην Ε.Ε. Δεν μπορούσαν να μας απολύσουν γιατί θα εμφανιζόταν πολύ μεγαλύτερα τά ποσοστά ανεργίας. Μας κρατούσαν λοιπόν όσο ήθελαν, και απολυομασταν, κάθε σειρά, με διαταγή.
Είχα ακούσει παλαιότερα κάποιοι είχαν φάει 36μηνα επί επιστράτευσης το 74.
Η σειρά μου ήταν τυχερή και πρόλαβε μια μείωση παρά τρίχα.
Τελικά με ποιον ανακάλυψα ότι ήμουν κληρούχας ? :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795
Είχα ακούσει παλαιότερα κάποιοι είχαν φάει 36μηνα επί επιστράτευσης το 74.
Η σειρά μου ήταν τυχερή και πρόλαβε μια μείωση παρά τρίχα.
Τελικά με ποιον ανακάλυψα ότι ήμουν κληρούχας ? :grin:
Με τον αγαπημένο μας ταρίφα;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.491
Πόντοι
12.946

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.208
Πόντοι
22.785
Υπάγω ...
Τα λέμε όταν τα πούμε ...
Ακούστε Κ.Μπλιζ τώρα το πρωί έπινα καφέ στο παράνομο Δώμα.& Έβλεπα τον κύριο σάββα απέναντι να στήνει σε μία λεμονιά ξόβεργες.. & σας σκέφτηκα μήπως πρέπει να προβείτε στο ίδιο κόλπο????
Φεύ Χ 1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom