κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.945
- Πόντοι
- 19.795
Έχει καμμία φίλη η Μανάρι να μου γνωρίσει; Προτιθεμαι να μάθω και την Ρωσική.Γκόμενα βρήκατε με όλα αυτά;
Έχει καμμία φίλη η Μανάρι να μου γνωρίσει; Προτιθεμαι να μάθω και την Ρωσική.Γκόμενα βρήκατε με όλα αυτά;
Μόνο μια;;;Έχει καμμία φίλη η Μανάρι να μου γνωρίσει; Προτιθεμαι να μάθω και την Ρωσική.
θα ερθω και εγωΠρέπει να πάω Ταϊλάνδη. Εκεί ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγάλω γκόμενα.
Αλλά θα πρέπει να πάω μόνος...
Τίποτε στην ζωή δεν είναι εύκολο..
και εδω θα ερθωΜόνο μια;;;
Σε λίγο θα έρθει όλο το Κρεμλίνο για τσάι.
Από πόσες πρέπει να πάρετε την άδεια;Πρέπει να πάω Ταϊλάνδη. Εκεί ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγάλω γκόμενα.
Αλλά θα πρέπει να πάω μόνος...
Τίποτε στην ζωή δεν είναι εύκολο..
τα εχει κανει πουτανα ολα ο θειος με τα γκομενακια.....Από πόσες πρέπει να πάρετε την άδεια;
Δεν μπορεί να ξε-φευ-γει από πουθενά.τα εχει κανει πουτανα ολα ο θειος με τα γκομενακια.....
και μετα ολο φευ και ξεφευ
εμεις παππουλη λεμε ΝΑΙ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΥΟ ΜΟΥΝΙ....αυτος τιποτα, εκει ,πριμαντονα......Δεν μπορεί να ξε-φευ-γει από πουθενά.
θείο, μπορούμε να κανονίσουμε ένα έκτακτο τσιμέντωμα αυτό το σκ για όλο τον Αντ1 που μου θέλουν και Αντ1+ για να δούμε F1...?εμεις παππουλη λεμε ΝΑΙ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΥΟ ΜΟΥΝΙ....αυτος τιποτα, εκει ,πριμαντονα......
θα ερθω να δουλεψω σεζον για εσενα....τζαμπα δεν θελω τιποτα....αν ακομα ισχυει για την βιλα, ε καλε μου παππουλακο?
ναι θειο....θείο, μπορούμε να κανονίσουμε ένα έκτακτο τσιμέντωμα αυτό το σκ για όλο τον Αντ1 που μου θέλουν και Αντ1+ για να δούμε F1...?
ναι θειο....
ρε θειο σημερα η αυριο ειναι ο αγωνας?
κανονικά είναι αύριο, αλλά είδα κάτι περίεργα χθες και μπερδεύτηκα κι' εγώρε θειο σημερα η αυριο ειναι ο αγωνας?
Όντως υπάρχει μεγάλη οδύνηΞέρετε όμως πόση οδύνη υπάρχει ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω;;;
Νέος Brucaros!!!!
εκτός από τα αυτιά όμως, πρέπει να ανοίξουν και τα μυαλά μας λίγο.....
σε κατι που λες οτι το αγαπας ΠΟΤΕ δεν υπαρχει οδυνη...