Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
ωριων να στειλεις 2 κιλα τριγωνα πανοραματος στον αρισταρχο
για να εξιλεωθεις:2funny:
τωρα σε σενα αρεσουν τα τριγωνα η στον αρισταρχο:think:
σας μπερδευω ειστε και διδυμα
Δύο κιλά μπριζόλες μοσχαρίσιες καλύτερα..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.910
Πόντοι
19.795

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Δε μπορώ να κοιμηθώ, σήμερα κλείνω τα 3μηνα. Τη "γνώρισα" 28/11/2023, μέχρι τότε δε της έδινα σημασία και ας την συναντούσα στα βρώμικα σπιτάκια του έρωτα. Το νεαρό της ηλικίας της, τρελό θέλγητρο, τρελή φόλα για τους περισσότερους συναγωνιστές. Αμέτοχη, απαθέστατη, ψυχρή και μίσανδρη. Εκμεταλλεύτρια και ωφελιμίστρια όσο δε πάει. Ήμουν σε περίεργη διάθεση εκείνο το ξημέρωμα, ήθελα να μου αποδείξω τη ματαιότητα της συντροφικότητας, είσαι μόνος και υπέροχος ρε, δε χρειάζεσαι την επιβεβαίωση καμίας κάργιας στη ζωή σου. Τι σημασία είχαν 20, 50, 100 ευρώ. Δεν ήθελα καν να πάρω τα ρέστα για τη βρώμικη συναλλαγή που θα επιχειρούσα. Μπήκα μέσα, ήταν εκείνη που είχα συναντήσει τόσες φορές, ψυχρή, αδιάφορη, βγαίνει με βλέπει και βαριεστημένη ακολουθεί η υπηρεσία, " δε θα περάσεις ε; ". Που να ήξερε ότι θα περνούσα και για τις υπόλοιπες φορές που δεν είχα περάσει. Της ζήτησα το δωμάτιο για 1 ώρα. Τα μάτια της έλαψαν από χαιρεκακία. 'Ηδη μετανιωμένος μπήκα στο δωμάτιο, ούτε καν έβγαλα τα ρούχα μου. Περίμενα οσαν τον Μπουκόφσκι να ακούσω τον ήχο από τα πορνοτάκουνα να πλησιάζουν τη πόρτα. Κάτι έλεγαν στα ρώσσικα, ελάχιστα καταλάβαινα με τη μουσική. Τουλάχιστον είναι Ρωσσίδα ψέλισα, μιλάει ρώσσικα. Άκουσα τα βήματα της και η πόρτα άνοιξε. Με είδε έκπληκτη ντυμένο και είπε “Σνιμάϊ Οντέζντου ( Βγάλε τα ρούχα )”. Χαμογελούσα κάνοντας ότι δε καταλαβαίνω τίποτα, προσπάθησε να μιλήσει αγγλικανικά, ελληνικά δεν ήξερε, έκανε μια προσπάθεια στα Τούρκικα και έβαλε το χέρι της στη ζώνη του παντελονιού μου. Άδέξια, άχαρα και με κακία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

«νιετ, ου νας μνογκο βρεμενι» ( Όχι, έχουμε πολύ χρόνο.) Της κράτησα το χέρι και παρατηρούσα αυτή τη φορά με κάθε λεπτομέρεια, αυτά τα σλαβικά υπέροχα χαρακτηριστικά που έχουν στα πρόσωπα τους. Ήταν όμορφη, πολύ όμορφη. Τα χείλη της και η μύτη της πρόδιδαν το πλεονασμό των οιστρογόνων του νεαρού της ηλικίας της. Μετά τα 28 βρείτε όλες τον ευεργέτη σας. Όλη η δροσιά σας μέχρι τα 28. Με κοιτούσε ειρωνικά, κοροϊδευτικά. Δεν αφαιρούσε καν τα δικά της ρούχα. Σίγουρα παρακάλαγε μέσα της σε 1 δευτερόλεπτο να περνούσαν αυτά τα 60 λεπτά. Εύκολο χρήμα. Είχα μπει στο ένστικτο της αυτοκατάψυξης. Δεν είχα ιδέα τι να κάνω. Την ήθελα τόσο πολύ. Απλά πάγωσα και το μόνο που έκανα ήταν να εξακολουθώ να παρατηρώ κάθε λεπτομέρεια στο πρόσωπο της.

-Τι γκρικ? Είσαι Έλληνας;

-νιετ Όχι

- Κακ βας ζαβουτ? Πως σε λένε;

- Ανατόλι

Έβαλα τα γέλια, είχα πολλά χρόνια να το χρησιμοποιήσω, από τότε που ήμουν στη Ξεσσαλωνίκη και έκανα ανεπιτυχώς καμάκι σε μυτόγκες ρωσοπόντιες της Φιγκαρό. Έφυγε τρέχοντας στο κουζινάκι Καλά πάει αυτό είπα. Επέστρεψε πάλι κρατώντας ένα μπουκάλι μαυροδάφνη και ένα μικρό ποτήρι. Κάτι είπε δυσνόητο, δε τα καταλάβαινα και όλα. Κάθισε δίπλα μου και γέμισε το ποτήρι. Σκεφτόμουν αυτά τα χείλη της βρεγμένα με τη γλυκιά μαυροδάφνη. Τι ζούσα εκείνη τη στιγμή; Στην υγειά μας, στην υγειά μας και δεν την είχα αγγίξει καν. Ξαναφεύγει πάλι τρέχοντας στο κουζινάκι. Γυρίζει με σοκολατάκια. Προφανώς δωράκια από συναγωνιστές. Παει θα πεθάνω από ζάχαρο και πόθο, αυτό ήταν. Πάλι ακαταλαβίστικες λέξεις, δε κατόρθωνα να κατανοήσω τι μου έλεγε. Μιλούσε γρήγορα και εγω σαγηνευμένος να θέλω να δαγκώσω τα χείλη της. Κατάλαβε ότι δεν ήμουν ο Ανατόλι. Ξαναγέμισε το ποτήρι « Τι κούρις; » ( καπνίζεις; ) ντα . Σηκώθηκα εφερα από το σακάκι τα τσιγάρα και άναψε ένα. Πίναμε από το ίδιο ποτήρι, καπνίζαμε το ίδιο τσιγάρο. Δεν άντεχα, ήθελα τόσο να τη πάρω αγκαλιά μου και αυτό το ρημάδι το τσιγάρο δε τελείωνε ποτέ. Άφησε το ποτήρι, πέταξε στο πάτωμα το τσιγάρο και ξάπλωσε δίπλα μου. Την είχα επιτέλους στην αγκαλιά μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Και εδώ κύριε νηματοθέτα πριν αρκετά νήματα κατά την επιστροφή σας είχατε βάλει τη κατιούσα.

Άνθιζαν οι μηλιές και οι αχλαδιές

Ξεχύθηκε η ομίχλη πάνω από τα νερά του ποταμού

Έβγαινε στην όχθη η Κατιούσα

Στην όχθη με μεγάλο υψόμετρο

Έβγαινε, έλεγε ένα τραγούδι

Για τον γκρίζο αετό της στέπας

Για αυτόν, τον οποίο αγαπούσε

Για αυτόν, του οποίου τα γράμματα είχε φυλαγμένα

Αχ, εσύ, τραγούδι, τραγουδάκι κοριτσίστικο

Εσύ να ακολουθήσεις από πίσω τον λαμπερό ήλιο

Και στον μαχητή, που βρίσκεται στα μακρινά σύνορα

Από τη Κατιούσα δώσε χαιρετίσματα

Ας θυμηθεί την απλή κοπέλα

Ας ακούσει τον τρόπο, με τον οποίο αυτή τραγουδάει

Ας φυλάει αυτός τη γη που τον γέννησε / την πατρική του γη

Και την αγάπη θα τη φυλάει** η Κατιούσα

Άνθιζαν οι μηλιές και οι αχλαδιές

Ξεχύθηκε η ομίχλη πάνω από τα νερά του ποταμού

Έβγαινε στην όχθη η Κατιούσα

Στην όχθη με μεγάλο υψόμετρο

Δεν ξέρω γιατί άρχισε να το τραγουδά, ίσως από τη χαρά της που είχε περάσει ήδη μισή ώρα. Ίσως για να με μαγέψει. Έτρεμα ολόκληρος από πόθο. Και σαν επαγγελματίας αιθέρια ύπαρξη και αυτή, έκανε το καθήκον της. Ξανά και ξανά. Και η υπηρεσία χτύπησε τη πόρτα και άρχισε να τη φωνάζει. Εντού Εντού. Ένα τελευταίο φιλί και εξαφανιζόλ.

Τι εξαφανιζόλ δηλαδή, εκεί αρχίσαν όλα. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε, αλλά και να μη τα καταλαβαίνετε δε πειράζει. Έτσι και αλλιώς είπαμε το παρόν κείμενο δεν είναι αυτοβιογραφικό. Είναι η ιστορία ενός φίλου, ενός φίλου μου.

ΖΗΤΑΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΕΝΟΧΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΟΛΙΑΣΤΕ ΜΕ, ΠΛΗΓΩΣΤΕ ΜΕ, ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΜΕ.

ΣΟΥΛΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΕΙΡΩ…

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και συγγνώμη για το σεντόνι.

Αγαπημένο της τραγούδι,
μου το έχει κολλήσει και το ακούω συνέχεια
ρεζιλίκια...​

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.910
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.910
Πόντοι
19.795

Αγαπημένο της τραγούδι,
ρεζιλίκια...​
Είστε ευπρόσδεκτος, είστε ένας από εμάς, θα τολμούσα να πω, αν αυτό δεν σας μειώνει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096
Δε μπορώ να κοιμηθώ, σήμερα κλείνω τα 3μηνα. Τη "γνώρισα" 28/11/2023, μέχρι τότε δε της έδινα σημασία και ας την συναντούσα στα βρώμικα σπιτάκια του έρωτα. Το νεαρό της ηλικίας της, τρελό θέλγητρο, τρελή φόλα για τους περισσότερους συναγωνιστές. Αμέτοχη, απαθέστατη, ψυχρή και μίσανδρη. Εκμεταλλεύτρια και ωφελιμίστρια όσο δε πάει. Ήμουν σε περίεργη διάθεση εκείνο το ξημέρωμα, ήθελα να μου αποδείξω τη ματαιότητα της συντροφικότητας, είσαι μόνος και υπέροχος ρε, δε χρειάζεσαι την επιβεβαίωση καμίας κάργιας στη ζωή σου. Τι σημασία είχαν 20, 50, 100 ευρώ. Δεν ήθελα καν να πάρω τα ρέστα για τη βρώμικη συναλλαγή που θα επιχειρούσα. Μπήκα μέσα, ήταν εκείνη που είχα συναντήσει τόσες φορές, ψυχρή, αδιάφορη, βγαίνει με βλέπει και βαριεστημένη ακολουθεί η υπηρεσία, " δε θα περάσεις ε; ". Που να ήξερε ότι θα περνούσα και για τις υπόλοιπες φορές που δεν είχα περάσει. Της ζήτησα το δωμάτιο για 1 ώρα. Τα μάτια της έλαψαν από χαιρεκακία. 'Ηδη μετανιωμένος μπήκα στο δωμάτιο, ούτε καν έβγαλα τα ρούχα μου. Περίμενα οσαν τον Μπουκόφσκι να ακούσω τον ήχο από τα πορνοτάκουνα να πλησιάζουν τη πόρτα. Κάτι έλεγαν στα ρώσσικα, ελάχιστα καταλάβαινα με τη μουσική. Τουλάχιστον είναι Ρωσσίδα ψέλισα, μιλάει ρώσσικα. Άκουσα τα βήματα της και η πόρτα άνοιξε. Με είδε έκπληκτη ντυμένο και είπε “Σνιμάϊ Οντέζντου ( Βγάλε τα ρούχα )”. Χαμογελούσα κάνοντας ότι δε καταλαβαίνω τίποτα, προσπάθησε να μιλήσει αγγλικανικά, ελληνικά δεν ήξερε, έκανε μια προσπάθεια στα Τούρκικα και έβαλε το χέρι της στη ζώνη του παντελονιού μου. Άδέξια, άχαρα και με κακία.

«νιετ, ου νας μνογκο βρεμενι» ( Όχι, έχουμε πολύ χρόνο.) Της κράτησα το χέρι και παρατηρούσα αυτή τη φορά με κάθε λεπτομέρεια, αυτά τα σλαβικά υπέροχα χαρακτηριστικά που έχουν στα πρόσωπα τους. Ήταν όμορφη, πολύ όμορφη. Τα χείλη της και η μύτη της πρόδιδαν το πλεονασμό των οιστρογόνων του νεαρού της ηλικίας της. Μετά τα 28 βρείτε όλες τον ευεργέτη σας. Όλη η δροσιά σας μέχρι τα 28. Με κοιτούσε ειρωνικά, κοροϊδευτικά. Δεν αφαιρούσε καν τα δικά της ρούχα. Σίγουρα παρακάλαγε μέσα της σε 1 δευτερόλεπτο να περνούσαν αυτά τα 60 λεπτά. Εύκολο χρήμα. Είχα μπει στο ένστικτο της αυτοκατάψυξης. Δεν είχα ιδέα τι να κάνω. Την ήθελα τόσο πολύ. Απλά πάγωσα και το μόνο που έκανα ήταν να εξακολουθώ να παρατηρώ κάθε λεπτομέρεια στο πρόσωπο της.

-Τι γκρικ? Είσαι Έλληνας;

-νιετ Όχι

- Κακ βας ζαβουτ? Πως σε λένε;

- Ανατόλι

Έβαλα τα γέλια, είχα πολλά χρόνια να το χρησιμοποιήσω, από τότε που ήμουν στη Ξεσσαλωνίκη και έκανα ανεπιτυχώς καμάκι σε μυτόγκες ρωσοπόντιες της Φιγκαρό. Έφυγε τρέχοντας στο κουζινάκι Καλά πάει αυτό είπα. Επέστρεψε πάλι κρατώντας ένα μπουκάλι μαυροδάφνη και ένα μικρό ποτήρι. Κάτι είπε δυσνόητο, δε τα καταλάβαινα και όλα. Κάθισε δίπλα μου και γέμισε το ποτήρι. Σκεφτόμουν αυτά τα χείλη της βρεγμένα με τη γλυκιά μαυροδάφνη. Τι ζούσα εκείνη τη στιγμή; Στην υγειά μας, στην υγειά μας και δεν την είχα αγγίξει καν. Ξαναφεύγει πάλι τρέχοντας στο κουζινάκι. Γυρίζει με σοκολατάκια. Προφανώς δωράκια από συναγωνιστές. Παει θα πεθάνω από ζάχαρο και πόθο, αυτό ήταν. Πάλι ακαταλαβίστικες λέξεις, δε κατόρθωνα να κατανοήσω τι μου έλεγε. Μιλούσε γρήγορα και εγω σαγηνευμένος να θέλω να δαγκώσω τα χείλη της. Κατάλαβε ότι δεν ήμουν ο Ανατόλι. Ξαναγέμισε το ποτήρι « Τι κούρις; » ( καπνίζεις; ) ντα . Σηκώθηκα εφερα από το σακάκι τα τσιγάρα και άναψε ένα. Πίναμε από το ίδιο ποτήρι, καπνίζαμε το ίδιο τσιγάρο. Δεν άντεχα, ήθελα τόσο να τη πάρω αγκαλιά μου και αυτό το ρημάδι το τσιγάρο δε τελείωνε ποτέ. Άφησε το ποτήρι, πέταξε στο πάτωμα το τσιγάρο και ξάπλωσε δίπλα μου. Την είχα επιτέλους στην αγκαλιά μου.
Κατάθεσις ψυχής!
Δηλώ συγκεκινημένος, κύριε!!!
Σας ευχαριστώ! :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096

Αγαπημένο της τραγούδι,
ρεζιλίκια...​
Αν αυτό θεωρείτε, κύριε, ρεζιλίκι τότε που να ξέρατε τι έκανε ο Νηματοθέτης το 2011 ...
Φευ εις το ρεζίλιον των κυνών!

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ἀγαπητό μου νῆμα,

Εἶμαι πολύ περήφανος. Ἐπιτέλους τά κατάφερα. Ἐφτίαξα τόν ἰδανικό φανταστικό μου ἐχθρό. Εἶχα φτιάξει παλιότερα ἕναν φανταστικό φίλο, ἄν θυμᾶσαι, ἀλλά δέν μοῦ ἦταν καί τόσο χρήσιμος. Ὁ ἐχθρός μου ὅμως, εἶναι.
Τοῦ καταλογίζω πράγματα φρικτά. Πράγματα πού φαντάζομαι ὅτι θά μποροῦσα νά κάνω κι’ ἐγώ- ἐντάξει, ἴσως καί νά ἤθελα νά κάνω ἐγώ. Τά κάνει ὅμως ὅλα ἐκεῖνος. Ὅλα. Καί μετά, ἀφοῦ τά κάνει, τοῦ ἐπιτίθομαι μέ λύσσα καί τόν ὑποβιβάζω, τόν ἐκμηδενίζω, τοῦ δείχνω πόσο κακός ἄνθρωπος εἶναι.
Καμιά φορᾶ ἀντεπιτίθεται. Καμιά φορᾶ μέ σκοτώνει. Τότε γίνομαι ἕνας μάρτυρας τῆς καλοσύνης καί τῆς ἀγάπης. Ξαναγενιέμαι ὅμως, γλείφοντας μέ ἡδονή τίς πληγές μου. Γιατί ἕνας φανταστικός ἐχθρός, μόνο ἕναν φανταστικό θάνατο μπορεῖ νά ἐπιφέρει.
Σ’ ἀφήνω τώρα.
Πάω νά πέσω ἡρωικά.

Μετά τιμῆς,

Rockavlone Κωνσταντῖνος Ἀνατόλι Λυτρωτής​

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096
Ἀγαπητό μου νῆμα,

Εἶμαι πολύ περήφανος. Ἐπιτέλους τά κατάφερα. Ἐφτίαξα τόν ἰδανικό φανταστικό μου ἐχθρό. Εἶχα φτιάξει παλιότερα ἕναν φανταστικό φίλο, ἄν θυμᾶσαι, ἀλλά δέν μοῦ ἦταν καί τόσο χρήσιμος. Ὁ ἐχθρός μου ὅμως, εἶναι.
Τοῦ καταλογίζω πράγματα φρικτά. Πράγματα πού φαντάζομαι ὅτι θά μποροῦσα νά κάνω κι’ ἐγώ- ἐντάξει, ἴσως καί νά ἤθελα νά κάνω ἐγώ. Τά κάνει ὅμως ὅλα ἐκεῖνος. Ὅλα. Καί μετά, ἀφοῦ τά κάνει, τοῦ ἐπιτίθομαι μέ λύσσα καί τόν ὑποβιβάζω, τόν ἐκμηδενίζω, τοῦ δείχνω πόσο κακός ἄνθρωπος εἶναι.
Καμιά φορᾶ ἀντεπιτίθεται. Καμιά φορᾶ μέ σκοτώνει. Τότε γίνομαι ἕνας μάρτυρας τῆς καλοσύνης καί τῆς ἀγάπης. Ξαναγενιέμαι ὅμως, γλείφοντας μέ ἡδονή τίς πληγές μου. Γιατί ἕνας φανταστικός ἐχθρός, μόνο ἕναν φανταστικό θάνατο μπορεῖ νά ἐπιφέρει.
Σ’ ἀφήνω τώρα.
Πάω νά πέσω ἡρωικά.

Μετά τιμῆς,

Rockavlone Κωνσταντῖνος Ἀνατόλι Λυτρωτής​
Μόλις χθες έγραφα για wasted and sleepless nights ...

Το παρακάτω άσμα για όλους εμάς ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096
I understand your predicament sir and I am glad you sorted things out and that you are back with a vengeance . Of course I didn't want to sound patronising just an opportunity for good english pomp and circumstance.
Φευ εις τον Lloyd George & Winston Churchill
I don't seek vengeance. It 's not my cup of tea.
I seek truth.
...
Good english pomp and circumstance ... over a glass of fine brandy ... make it large, please!

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Κύριε νηματοθέτα ἐδῶ ζοῦμε ἕνα helter skelter μέ ὅλη τη σημασία του.

something that is hurried and disorganized, especially when things happen very quickly, one after the other.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096
Κύριε νηματοθέτα ἐδῶ ζοῦμε ἕνα helter skelter μέ ὅλη τη σημασία του.

something that is hurried and disorganized, especially when things happen very quickly, one after the other.

Και γι΄ αυτό τον λόγο αυτό το Νήμα έχει γράψει 23.101 σελίδες έως σήμερα!

Υ.Γ. Μας απομένουν μόλις 899 σελίδες για να φτάσουμε τις 24.000 σελίδες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom