Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Επιστροφή στο λαϊκό τραγούδι
Δεν είναι Πάολα, αλλά εντάξει ωραίο είναι
Αφού είπα ότι δεν είμαι με τον Ρετρό. Άρα δεν είμαι με όλους. Άρα είμαι και μαζί σου. Και με τους άλλους.Όποιος είναι φίλος με όλους, δεν είναι φίλος με κανένα ( κάποιος αρχαίος ή όχι τόσο αρχαίος)
Προτιμώ τον BlackmoreAnyhow
Είναι ένας χαρακτήρας από ένα video game που μου άρεσε,Υ.Σ
αβαταρ για αλλαξατε ?
σαν ψυχολογικο τεστ μου φανηκε
οχι μια χαρα ειναιΕίναι ένας χαρακτήρας από ένα video game που μου άρεσε,
άμα δε σας αρέσει το αλλάζω.
Κ.genesis με συλλάβατε αυτήν την στιγμή στην αγκαλιά του Διονύσου οπότε θα ζητήσω συγνώμη δια το υπερφλιαρο φιλοσοφικό δοκίμιο..Η δικαιοσύνη μέσα στο site ((πηγάζει μέσα από μία ανιδιοτέλεια & την ελευθερία της ψυχής μας & πάντα όμως τις την έχει στημένη η ανάγκη & η νομοτέλεια..))Κύριε @amjik και εμείς επιθυμούμε την καθημερινήν καλημέρα σας, όπως και τας αόκνους προσπάθειές σας εναντίον των εν τη θαλάσση ζώντων.
Υγειένετε & κακές στιγμές υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες
Μπα το ευχάριστο τέλος δε κόβει εισιτήρια,οχι μια χαρα ειναι
ειμαι και λιγο συνομωσιολογος
καποια στιγμη να μας πειτε και αλλη πικαντικη ιστορια
αλλα διαλεξτε μια που να εχει ευχαριστο τελος
καλα τα μαθηματα και οι νουθεσιες αλλα να περνουμε και καλα
Με τραγωδιες και κωμωδιεςΜπα το ευχάριστο τέλος δε κόβει εισιτήρια,
πώς να το κάνουμε άμα δε γίνουν όλα πουτάνα δε το χαιρόμαστε.
Για παράδειγμα πως πουλούσε ο Σοφοκλής τόσες τραγωδίες στο κόσμο?
απλά ήξερε ότι ο λαός θέλει τραγωδία για να ευχαριστηθεί.
ωριων να στειλεις 2 κιλα τριγωνα πανοραματος στον αρισταρχοΑφού είπε ο κος Rodriguez96 ότι είσαι φίλος μου (άρα και εγώ είμαι φίλος σου), δεν το ανέφερα γιατί το θεώρησα πλεονεξία.
Βρε παραπονιάρη, αφού όλοι το ξέρουν ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι φίλοι, γνωριζόμαστε από όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε στο bou και πάμε παντού μαζί, σαν αγαπημένα διδυμάκια!
εσας σας συμπαθω πολυ κ.rodriguezΠρος το παρόν θα αφήσω τις πικάντικες ιστορίες για αργότερα,
με έχει προβληματίσει το θέμα του αγαπητού κ. Αμιτζίκιου.
Υπήρξε μια περίοδος του το νήμα έπνεε τα λοίσθια, πολλές αποχωρήσεις φίλων
όχι μόνο ψηφιακών αλλά και αληθινών που πίναμε μια μπύρα και λέγαμε μια κουβέντα.
Εντάξει κι εγώ περνούσα μια περίοδο πολύπλοκη και ήθελα μόνο το χρόνο μου.
Αν διέγραφα το ακάουντ ήταν σαν να έβλεπα κάποιο φίλο στο δρόμο και να του γύριζα τη πλάτη.
Όταν επέστρεψα ρώτησα τι απέγιναν τα ψάρια και ο αγαπητός Αμιζίκιος.
Και όμως κ. @amjik έχετε φίλους μη τους γυρνάτε τη πλάτη για ένα γραπτό λόγο
που παρεξηγήθηκε
Βάζω και παππουδόσημο για ευνοήτους λόγους.
Το ξεκαθαρίσαμε είμαστε φίλοι μαζί με τον Αρίσταρχο και των Ωρίωνα,εσας σας συμπαθω πολυ κ.rodriguez
σας εχω βγαλει και "παρατσουκλι" ο φιλος γεφυρα
να κανετε οτι περνα απο το χερι σας να επιστρεψει ο κ.amjik
Είμαστε μονοζυγωτικά και μοιάζουμε οπότε τα τρίγωνα αρέσουν και στους δύοωριων να στειλεις 2 κιλα τριγωνα πανοραματος στον αρισταρχο
για να εξιλεωθεις
τωρα σε σενα αρεσουν τα τριγωνα η στον αρισταρχο
σας μπερδευω ειστε και διδυμα
Είσαστε τυχεροί που τρώτε γλυκά,Είμαστε μονοζυγωτικά και μοιάζουμε οπότε τα τρίγωνα αρέσουν και στους δύο
Εμείς είμαστε μικροί. Εγώ είμαι 20 και ο Αρίσταρχος 32, οπότε όλα επιτρέπονται ακόμη.Είσαστε τυχεροί που τρώτε γλυκά,
εμένα μου τα απαγόρεψαν οι γιατροί για να μην υπάρξει αύξηση σακχάρου
αλλά ένα κωλαράκι θα ήθελα να το γευτώ
Κάτσε να πάτε 85 και άμα κάνετε 63 διαδρομές σε 18αρα πισίνα σαν τον φίλο @κωλο-γερος εμένα να με γαμήσετε (τρόπος του λέγειν)Εμείς είμαστε μικροί. Εγώ είμαι 20 και ο Αρίσταρχος 32, οπότε όλα επιτρέπονται ακόμη.
ΕΑΝ φτάσουμε 85, η μόνη σχέση που θα μπορούμε να έχουμε με 18άρα εμείς, είναι η αποκλειστική που θα μας ξεσκατίζει.Κάτσε να πάτε 85 και άμα κάνετε 63 διαδρομές σε 18αρα πισίνα σαν τον φίλο @κωλο-γερος εμένα να με γαμήσετε (τρόπος του λέγειν)