Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
αυτά είναι...!!!΄04 για την ακρίβεια, κύριε!
δες πλιζ πμ
αυτά είναι...!!!΄04 για την ακρίβεια, κύριε!
Την πατησες αυτο ειναι το νεο μου προφιλ ..το παλιο ηταν του 2005 αν δεν κανω λαθοςθα έλεγα στον μπλιζ "τόπο στα νιάτα", αλλά είσαι του '14![]()
οπότε παραλείπω το καλώς ήρθεςΤην πατησες αυτο ειναι το νεο μου προφιλ ..το παλιο ηταν του 2005 αν δεν κανω λαθος
Απ τα ιδρυτικα μελη του καταστηματος
Αχ...αχ...αχ...καυλιαρικο αγορι εσυ..Επίσης και επειδή είμεθα στο Νήμα της Αληθείας και της Ειλικρινείας....!!!
Ανήρτησα το παρακάτω καψουροτράγουδο στο νήμα της κας. @Sexyjoanna ...
Καλη ψυχη να λες σε μας τους γεροντες παιδι μουοπότε παραλείπω το καλώς ήρθες![]()
Συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες φήμες καποια σχιστοματικα του κανουν soapy massage στο γερικο αλλα fit κορμι του και στο 8ποντο εργαλειο τουΟ κ. κωλο-γερος μετά την τελευταία κατάθεση ψυχής αγνοείται ...
Μετα ταύτα Να προβλέψομεν κάθοδον των βορείων (nordmen) ες Αθήνας;![]()
ΧΑ ΧΑ ΧΑ... Προφανώς κ Μπλιζ δεν ξέρετε τις άκρες του κυρίου amjik προφανώς και δεν σας παρεξηγώ για ποιον λόγο άλλωστε.Διά την εξωτερικήν μόνωσιν του ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ δώματος ... προφανώς εννοείτε, κύριε!
Έχω τρία σχέδια ανατροπής...Σιγα μη βαλω τον Μπλιζακο στον πανακριβο κινέζικο μαιμου κιουρτο μου
8 ολοκληρα ευρω εδωσα ( 6 ειχε αρχικη τιμη ) επειτα απο σκληρο παζαρι με τον σχιστομάτη κινεζο
Αν τα διάβαζε η Ναταλί θα γελαγε.Σκληρή η πραγματικότητα.
Πολύ σκληρή για κάποιους ανθρώπους και ειδικά ανθρώπους όπως η Ν
Την συμπάθησα πάρα πολύ τώρα και από την άλλη πλευρά σας νιώθω, κ. κωλο-γερε...!!!
Εγώ αν ήμουν στην θέση σας και μετά από όλα αυτά που γράψατε, θα της τηλεφωνούσα και θα της έλεγα τα πάντα ... όλη την αλήθεια ... και θα της ζητούσα ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ [όχι επειδή φταίξατε αλλά επειδή δεν καταλάβατε πόσο θα της κόστιζε το ότι δεν απέδρασε από την φυλακή της].
Και όσο σκέπτομαι τις ανοησίες που έγραφα τότε για τους αράπηδες κλπ
![]()
Ήμουν στην 18αρα. 1,5 χιλιόμετρο έγραψα.Ο κ. κωλο-γερος μετά την τελευταία κατάθεση ψυχής αγνοείται ...
Χτυπήσει ; Τη μήτρα ; ή αναφέρεστε σε βία ;αλλά είχε φοβηθεί γιατί μια φίλη της την είχε χτυπήσει άσχημα ένας μαύρος.