Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο Νηματοθέτης αφιερώνει το παρακάτω άσμα εις τους κ.κ. κωλο-γερο και blizardeye. Αυτοί γνωρίζουν τον λόγο και την αιτία.
Το suicide ερμηνεύεται μεταφορικά στο άσμα τούτο.

Τα λόγια του άσματος είναι πολύ σκληρά εάν και εφόσον κάποιος τα κατανοήσει ορθώς και ουχί επιδερμικώς.

Για όσους λοιπόν μπορεί να πέτυχαν δόξα, χρήματα και φήμη αλλά στην ουσία τα έκαναν σκατά σε όλα τα υπόλοιπα και κράτησαν για τον εαυτό τους μόνο λαθραίες στιγμές ...

The sword of time will pierce our skin
It doesn't hurt when it begins
But as it works its way on in
The pain grows stronger, watch it grin
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ο Νηματοθέτης αφιερώνει το παρακάτω άσμα εις τους κ.κ. κωλο-γερο και blizardeye. Αυτοί γνωρίζουν τον λόγο και την αιτία.
Το suicide ερμηνεύεται μεταφορικά στο άσμα τούτο.

Τα λόγια του άσματος είναι πολύ σκληρά εάν και εφόσον κάποιος τα κατανοήσει ορθώς και ουχί επιδερμικώς.

Για όσους λοιπόν μπορεί να πέτυχαν δόξα, χρήματα και φήμη αλλά στην ουσία τα έκαναν σκατά σε όλα τα υπόλοιπα και κράτησαν για τον εαυτό τους μόνο λαθραίες στιγμές ...

The sword of time will pierce our skin
It doesn't hurt when it begins
But as it works its way on in
The pain grows stronger, watch it grin
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φοβερές εικόνες, συγκλονιστικό το άσμα.

Λαθραίες στιγμές :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
I can take it or leave it,
if I please ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πρέπει να σκεφθώ και ως εκ τούτου υπάγω ...

Καλή συνέχεια στη ΝΑ Ασία!

Καλημέρα σ΄ αυτούς που θα ξυπνήσουν αργότερα όταν θα έχει χαράξει στη ΝΑ Ευρώπη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ο Νηματοθέτης, εν τη μεγαλοκαρδία του, σας συγχωρεί, κύριε!
Ουδέν σφάλμα τελικώς επράξατε.

Παλαιότερον ήμασταν άτεγκτοι σε τέτοια θέματα. Αλλά ήταν μία ακόμη ανοησία μας ... από τις πολλές που έχουμε διαπράξει ... και εάν ο Ανακριτής μας ήτο εδώ μαζί μας και εκείνος φαντάζομαι ότι θα το παραδεχόταν ...

Κύριε Εγγράμματε, δύνασθε να αναρτάτε όποιο άσμα επιθυμείτε, όποτε το επιθυμείτε.

Ο Νηματοθέτης θα προβεί εις κατάθεσιν ψυχής εις ολίγον. Η κατάθεσις θα πραγματοποιηθεί δι΄ ενός άσματος...
Αφού δώσατε άφεση αμαρτιών στην Άντζελα, επιτρέψτε τότε να παρασπονδησω και εγώ και να βάλω ένα καψουροτραγουδο. Κάντε υπομονή αν θέλετε και ακούστε το. Αφιερωμένο στις ανεκπλήρωτες αγάπες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ποτέ και ας γυρνώ σαν σκιά ...

... στο πριν στο ποτέ στο μετά ...

Το άκουσα, κύριε και σας ευχαριστώ.

Υπάγω προς διαλογισμόν!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.241
Πόντοι
6.236
Κύριε Εγγράμματε, δύνασθε να αναρτάτε όποιο άσμα επιθυμείτε, όποτε το επιθυμείτε.
Εσείς δύνασθε, κύριε Εγγράμματε...
Εμείς δε δυνάμεθα, καθώς ο Νηματοθέτης, μας πατάει έναν ξεγυρισμένο θυμό όποτε βάζουμε κανέναν Σφακιανάκη ή καμία Άντζελα της προκοπής και μας αποτρέπει.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.241
Πόντοι
6.236
Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω αστροφυσικός, αλλά τελικά κατέληξα μπατιρης..
Μεγάλη στροφή..
Κατέληξες Dj.
Μικρότερη στροφή.
Spin Turn GIF by Big Brother 2022

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.531
Πόντοι
3.556
Ο Νηματοθέτης, εν τη μεγαλοκαρδία του, σας συγχωρεί, κύριε!
Ουδέν σφάλμα τελικώς επράξατε.

Παλαιότερον ήμασταν άτεγκτοι σε τέτοια θέματα. Αλλά ήταν μία ακόμη ανοησία μας ... από τις πολλές που έχουμε διαπράξει ... και εάν ο Ανακριτής μας ήτο εδώ μαζί μας και εκείνος φαντάζομαι ότι θα το παραδεχόταν ...

Ο Νηματοθέτης θα προβεί εις κατάθεσιν ψυχής εις ολίγον. Η κατάθεσις θα πραγματοποιηθεί δι΄ ενός άσματος...
Σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως!! Θα εκφράσω την μεταμέλειαν και εμπράκτως με το παρακάτω..:rockon:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Ο αγράμματος είναι αστροφυσικος και του αρέσουν οι μαύρες τρύπες
Αυτές οι μαύρες τρύπες μας έφαγαν όλους μας. Μπαίνεις και εκμηδενίζεται ο χρόνος και μετά βγαίνεις και σκέφτεσαι πότε θα ξαναμπείς.

Καλημέρα στο νήμα της Αστροφυσικής

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.686
Πόντοι
12.946
Μπήκα στο ταξί για το αεροδρόμιο και γύρισα πίσω να την δω. Καθόταν σαν αποσβωλομενη και κοίταζε το ταξί που απόμακρυνοταν. Μόνη σκέψη μου ήταν πως να περάσει γρήγορα ο χρόνος για να ξαναγυρίσω.

Πριν μπω στο αεροπλάνο πήγα να τής γράψω μύνημα. Είχε όμως ήδη γράψει αυτή.

Λίγο πολύ τα εξής:

“Δεν υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από το να βλέπεις ένα ταξί να απομακρύνεται, παίρνοντας μαζί του κάποιον που έχεις αγαπήσει (έχω αναφερθεί πολλές φορές στον τρόπο που αγαπάνε οι γυναίκες στην Ν.Α. Ασία, αγαπάνε αυτόν που τους προσφέρει σιγουριά).

Από την στιγμή που μου έδωσες αυτό το δακτυλίδι, έχω γίνει άλλος άνθρωπος εχω αλλάξει και είμαι αποφασισμένη να μην ξαναπάω στη Σουκχουμβιτ (εκεί είναι ο δρόμος που κάνουν πιάτσα τα κορίτσια) και να ασχοληθώ μόνο με την δουλειά μου.

Αν μου δώσεις μία ελπίδα ότι μπορεί κάποτε να ζήσουμε μαζί, θα ζητήσω από τον αδερφό μου να μου δώσει τα κτήματα που του έχω παραχωρήσει και θα μπορούμε να ζούμε από αυτά.

(Είχε κτήματα με καλλιέργειες μπανάνες και μάνγκο που της τα είχε δώσει μια άρρωστη θεία που φρόντιζε, στο χωριό και αυτή τα είχε παραχωρήσει στον αδερφό της)

Θα σε περιμένω να μου δώσεις μία απάντηση τους επόμενους 6 μήνες”.

Φυσικά απάντηση δεν της έδωσα ποτέ, προσπαθώντας να διατηρήσω την κατάσταση στο προηγούμενο στάτους, πριν το δακτυλίδι, είχα όμως χάσει το παιχνίδι.
Καλημέρα
Εδώ γύρω είμαι, μελετούσα την συγκινητική ιστορία :
Διάβασα και οι δική μου άποψη είναι ότι ήταν μόνο το sex , η Ναταλί άφησε το 500μπατο κάτω από το μαξιλάρι.
Ήθελε να δώσει την εικόνα της ερωτευμένης που έκανε ότι έκανε για να επιβιώσει και επιτέλους βρήκε κάποιον να ξαναρχίσει μια νορμάλ ζωή.
Σε ποιόν δε θα άρεσε να σβήσει το παρελθόν και να ξαναρχίσει κάτι καινούργιο?
Σωστά έπραξε ο φίλος κ. κωλόγερος που δεν απάντησε αλλά έμεινε με τις αναμνήσεις,
κάτι που προδίδει ότι μέσα του παλεύει η λογική με το συναίσθημα και δεν έχει καθαρίσει η κατάσταση.
Θα το συζητήσουμε εκτενέστερα στο προσεχές μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.686
Πόντοι
12.946
Ζητώ συγνώμη από τα μέλη του νήματος και το νηματοθέτη αλλά δε βρήκα κάτι από ροκ :dunno:
Νομίζω για τη περίσταση ταιριάζει καλύτερα αυτό

Τελευταία τροποποίηση:

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446

Stories

Νέο!