Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Πανάρχαιο κολπακι
Έπιασα ζωντανή μια θυλικια την έδεσσα πίσω από το πολύ καλό μου σκάφος & πήγαινα σιγά-σιγά έγινε πανηγύρι μέχρι χταπόδι σκαλωσε .
Ευτυχώς έχω μεγάλη απόχη...
Η Ζόγκα είναι για σας που έχετε τα μεγάλα σκάφη... Εμείς έχουμε τα δίμετρα σκαφάκια ΠΣΑΡΕΒΟΥΜΕ από τα βράχια...
Φεύ ...
κανουμε το ιδιο κολπο με τους κιουρτους
βαζουμε μια θυληκια μεσα και την αλλη μερα ειναι γεματη απο "επιβητορες " που να ηξεραν τα κακομοιρα οτι θα γινουν μεζεδακι στα φαγκροπουλα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Η αντίστροφη μέτρηση και η αρχή της παρεξήγησης ξεκίνησαν από αυτό εδώ το βίντεο. Τής Ναταλί της άρεσε πολύ τα βράδια, όταν χαλαρωναμε μετά τις συνευρέσεις, να βλέπει βίντεο στο γιουτουμπ με τον Μίστερ Μπιν και τον Μπένι Χιλ.

Ένα από τα βίντεο που βλέπαμε και κάναμε πλάκα, ήταν και το ανωτέρω όπου μετά το 2ο λεπτό του βίντεο η κοπέλα δείχνει το δάκτυλο στον Μπένι Χιλ και του ζητάει δακτυλίδι. Το έκανε λοιπόν και η Νάταλι για πλάκα, όταν της έλεγα να πάμε στο κρεβάτι, αλλά και εγώ όταν μου το έλεγε αυτή και γελαγαμε.

Αυτή η κοπέλα είχε φοβερή αίσθηση του χιούμορ, αλλά και αυτοσαρκασμο, πράγμα σπάνιο για γυναίκα, κάναμε φοβερές πλάκες, στοιχεία που με έκαναν να κολλήσω ακόμα περισσότερο μαζί της.
Συνεχίζεται....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Έτσι λοιπόν, την αποφραδα εκείνη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πριν από 2 χρόνια, μου ήρθε η φαεινη ιδέα, :jerking: και αγόρασα ένα δακτυλίδι, περισσότερο για πλάκα, που το έκρυψα κάτω από το μαξιλάρι της.

Δεν ξέρω πότε το βρήκε, την άλλη ημέρα το πρωί ξεκίνησα να πάω στην δουλειά μου και δεν μου είπε τίποτα.

Το μεσημέρι, σε κάποιο διάλειμμα που είχα, είδα μια ειδοποίηση στο φεισμπουκ, ότι η κυρία είχε βάλει μια φώτο, και βλέπω να έχει βάλει μια σελφι, μέσα στην καλή χαρά και να προμοταρει το χέρι της με το δακτυλίδι, ενώ είχε γράψει και ένα κείμενο στα ταυλανδεζικα.
Συνέχεια......

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πανάρχαιο κολπακι
Έπιασα ζωντανή μια θυλικια την έδεσσα πίσω από το πολύ καλό μου σκάφος & πήγαινα σιγά-σιγά έγινε πανηγύρι μέχρι χταπόδι σκαλωσε .
Ευτυχώς έχω μεγάλη απόχη...
Η Ζόγκα είναι για σας που έχετε τα μεγάλα σκάφη... Εμείς έχουμε τα δίμετρα σκαφάκια ΠΣΑΡΕΒΟΥΜΕ από τα βράχια...
Φεύ ...
Σαδιστές δολοφόνοι!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν νομίζω νά διαμένετε στα κουφάλια ??
:2funny::2funny::2funny::2funny:
Όχι δεν διαμένω στα Κουφάλια, κύριε!

Παρεμπιπτόντως σας ενημερώνω ότι τα Κουφάλια είναι χωρίον εις τα όρια του Νομού Θεσσαλονίκης με το Νομό Πέλλας ... Το χωρίον τούτο απέχει περί τα 55 χλμ εκ της οικίας του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.239
Πόντοι
22.785
κανουμε το ιδιο κολπο με τους κιουρτους
βαζουμε μια θυληκια μεσα και την αλλη μερα ειναι γεματη απο "επιβητορες " που να ηξεραν τα κακομοιρα οτι θα γινουν μεζεδακι στα φαγκροπουλα
Πρέπει να κάνουμε το ίδιο κόλπο τον κύριο Μπλιζ να τον παγιδέψουμε στον κιούρτο και να αναρριχηθείτε στην εξουσία.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Δεν δωθηκε καμμία συνέχεια στο θέμα, αυτή φόραγε το δακτυλίδι, εξακολουθούσε να μου πρόσφερει τις παραμυθένιες υπηρεσίες που μου πρόσφερε και πριν, δηλ. στο 300% των υπηρεσιών που προσφέρει μια γυναίκα σε έναν άνδρα, και έτσι πέρασαν οι υπόλοιπες 16 ημέρες της διαμονής μου μαζί της.

Ώσπου βηρθε η ημέρα που θα έφευγα. Ειμασταν και οι δύο σαν κηδείες, παρόλο που με κάποια αστεία μου προσπαθούσα να ελαφρυνω το κλίμα.

Η συνέχεια το βράδυ.....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πρέπει να κάνουμε το ίδιο κόλπο τον κύριο Μπλιζ να τον παγιδέψουμε στον κιούρτο και να αναρριχηθείτε στην εξουσία.
Τα θήλεα αποφεύγουν τον κ. Μπλιζ ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
  • Like
Αντιδράσεις: amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.239
Πόντοι
22.785
:kiss-mark:

Υπάγω να αγοράσω Αρτιφισελ δια την εξωτερική μόνωση του Δώματος.
Χαιρετώ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
:kiss-mark:

Υπάγω να αγοράσω Αρτιφισελ δια την εξωτερική μόνωση του Δώματος.
Χαιρετώ
Διά την εξωτερικήν μόνωσιν του ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ δώματος ... προφανώς εννοείτε, κύριε!

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Σιγα μη βαλω τον Μπλιζακο στον πανακριβο κινέζικο μαιμου κιουρτο μου
8 ολοκληρα ευρω εδωσα ( 6 ειχε αρχικη τιμη ) επειτα απο σκληρο παζαρι με τον σχιστομάτη κινεζο

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σιγα μη βαλω τον Μπλιζακο στον πανακριβο κινέζικο μαιμου κιουρτο μου
8 ολοκληρα ευρω εδωσα ( 6 ειχε αρχικη τιμη ) επειτα απο σκληρο παζαρι με τον σχιστομάτη κινεζο
Σιγά μην έμπαινε ο Μπλιζάκος στο ευτελές κιούρτο Υμών!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom