Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Σήμερα ρεπό. Πρέπει να ανακτήσω δυνάμεις. Αύριο θα έρθει η γουτσου γουτσου και δεν θέλω σκηνές ζηλοτυπίας.:confused:
Οταν λες γουτσου γουτσου ενοεις το κλασσικό
πιπα κωλο εμπλοκη
καταλαβα καλα ε ?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Όλοι όσοι χαχανίζουν με τις έμμετρες ανοησίες, που το ποταπό και ιταμό μέλος, κ. κωλο-γερος, αναρτά, να ενθυμούνται ότι εις τον παρόν Νήμα υπάρχει Μονομελής Πειθαρχική Επιτροπή, της οποίας προεδρεύει ο Νηματοθέτης.

Η κρίσις δε της Επιτροπής αυτής είναι πάντα αυστηροτάτη πλην όμως δικαία, ακριβής, σαφής και αντικειμενική.

Λαμβάνεται δε πάντα ομοφώνως [ψήφοι 1-0] και αφού ακουστούν όλες οι απόψεις.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
πιπα κωλο εμπλοκη
καταλαβα καλα ε ?
Μετά από τόσα χρόνια και ακόμη δεν μάθατε τις προτιμήσεις του;;;

Εννοεί το κώλο - κώλο και εμπλοκή.

Αν του ζητήσετε να περιγράψει, σε γενικές γραμμές, πως είναι το αιδοίο, δεν θα ξέρει να σας το περιγράψει.

Φευ, που εμείς που ξέρουμε πως είναι το αιδοίο, δεν έχουμε γκόμενα. Φευ και πάλι φευ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
πιπα κωλο εμπλοκη
καταλαβα καλα ε ?
Με αυτήν πρώτα κάνουμε το σεξ και μετά για κανένα δυωρο τρίωρο τα προκαταρκτικά. Και μετά αγκαλίτσα βλέπουμε τηλεοραση (βλέπει τηλεόραση, εγώ ροχαλιζω).:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Με αυτήν πρώτα κάνουμε το σεξ και μετά για κανένα δυωρο τρίωρο τα προκαταρκτικά. Και μετά αγκαλίτσα βλέπουμε τηλεοραση (βλέπει τηλεόραση, εγώ ροχαλιζω).:confused:
Ακατανόητον!
Πρώτα κάνετε σεξ και μετά τα προκαταρκτικά για 2-3 ώρες;;;

Μήπως γι΄ αυτό δεν μπορώ να εύρω γκόμεναν;;;; Επειδή θέλω τα προκαταρκτικά πρώτα και μετά το σεξ;; :think::think::think::think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ακατανόητον!
Πρώτα κάνετε σεξ και μετά τα προκαταρκτικά για 2-3 ώρες;;;

Μήπως γι΄ αυτό δεν μπορώ να εύρω γκόμεναν;;;; Επειδή θέλω τα προκαταρκτικά πρώτα και μετά το σεξ;; :think::think::think::think:
Είναι παθιαρα, δεν κρατιέται.
Σας το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω. Το δύσκολο εδώ δεν είναι να βρεις γκόμενα και να την φέρεις στο δωμάτιο σου. Το δύσκολο είναι να την διώξεις. Ειδικά αν είσαι λίγο μαλακοκαβλης, όπως εγώ.:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Είναι παθιαρα, δεν κρατιέται.
Σας το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω. Το δύσκολο εδώ δεν είναι να βρεις γκόμενα και να την φέρεις στο δωμάτιο σου. Το δύσκολο είναι να την διώξεις. Ειδικά αν είσαι λίγο μαλακοκαβλης, όπως εγώ.:confused:
Δεν το κατανοώ.
Αφού πληρώνονται για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, γιατί μετά δεν αποχωρούν;;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Δεν το κατανοώ.
Αφού πληρώνονται για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, γιατί μετά δεν αποχωρούν;;;
Κατ αρχάς το ωράριο μου, μετά τις 11.30 το βράδυ που για τους δικούς μου λόγους είμαι ευκαιρος, στερεί στις περισσότερες την δυνατότητα να βρουν άλλον πελατη, δεδομένου ότι ηλικιακά απευθύνομαι σε ηλικίες των 35+.
2 η ώρα σχολανε εδώ στην περιοχή τα αγκογκο μπάρς ενός συγκροτήματος που λέγεται Νανά Πλάζα, (το βράδυ πιθανόν να ποστάρω κάποιες φωτογραφίες από εκεί) και ο δρόμος κυριολεκτικά πλημυριζει από τις 1000-1200 πανέμορφες μεν, αγουριδες δε, του συγκροτήματος, και οι οποίες πριν πάνε για νανάκια κοιτάνε μήπως κάνουν και καμμία αρπαχτη.
Οπότε οι 35+ εργαζόμενες που αποτελούν το ταργκετ γκρούπ μου δεν έχουν καμμία ελπίδα, όχι μόνο να βρουν πελάτη, αλλά και να βρουν ταξί για να πάνε σπίτι τους.
Συν το ότι στο πίσω μέρος της κεφαλής τους είναι το ότι αν προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες καθαριότητος στον "μαλακοκαβλη" πελάτη μπορούν να τον έχουν μόνιμο και γιατί όχι να τις παντρευτεί.
Συνοψίζοντας, οι Ταυλανδεζες δεν προσφέρουν υπηρεσίες σεξ, στις οποίες είναι παντελώς άσχετες, όπως έχουμε συνηθίσει από τις Σλαβες. Προσφέρουν υπηρεσίες συζύγου-συντροφου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κατ αρχάς το ωράριο μου, μετά τις 11.30 το βράδυ που για τους δικούς μου λόγους είμαι ευκαιρος, στερεί στις περισσότερες την δυνατότητα να βρουν άλλον πελατη, δεδομένου ότι ηλικιακά απευθύνομαι σε ηλικίες των 35+.
2 η ώρα σχολανε εδώ στην περιοχή τα αγκογκο μπάρς ενός συγκροτήματος που λέγεται Νανά Πλάζα, (το βράδυ πιθανόν να ποστάρω κάποιες φωτογραφίες από εκεί) και ο δρόμος κυριολεκτικά πλημυριζει από τις 1000-1200 πανέμορφες μεν, αγουριδες δε, του συγκροτήματος, και οι οποίες πριν πάνε για νανάκια κοιτάνε μήπως κάνουν και καμμία αρπαχτη.
Οπότε οι 35+ εργαζόμενες που αποτελούν το ταργκετ γκρούπ μου δεν έχουν καμμία ελπίδα, όχι μόνο να βρουν πελάτη, αλλά και να βρουν ταξί για να πάνε σπίτι τους.
Συν το ότι στο πίσω μέρος της κεφαλής τους είναι το ότι αν προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες καθαριότητος στον "μαλακοκαβλη" πελάτη μπορούν να τον έχουν μόνιμο και γιατί όχι να τις παντρευτεί.
Συνοψίζοντας, οι Ταυλανδεζες δεν προσφέρουν υπηρεσίες σεξ, στις οποίες είναι παντελώς άσχετες, όπως έχουμε συνηθίσει από τις Σλαβες. Προσφέρουν υπηρεσίες συζύγου-συντροφου.
Χμμμ...
Ενδιαφέροντα όλα αυτά!
Πλέον ενδιαφέρον το target group 35+!!! Αν και εγώ θα επέλεγα το 40-45+ ως target group.

Και επειδή έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα ανδραγαθήσω τρώγοντας σουτ από 2 θήλεα ταυτόχρονα, πρέπει να αρχίσω να σκέπτομαι σοβαρώς την έλευσίν μου εις Μπανγκόκ, Ταϊλάνδης.

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έχω περάσει όλη την ενήλικη ζωή μου -κατά σύμπτωση- με φυσικά ξανθές και καταγάλανες.
Σκούρα μάτια και σκούρα επιδερμίδα ...!!!
Ακούγεται λίαν ερεθιστικόν!!!

Θα έρθω και εγώ!!!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Μ αρεσει που ο κωλογεράκος εχει εμβαθυνει και εχει αναλυσει την "αγορά"
Και φυσικά περνάει καλυτερα καθως οι 35+ και ποιο εμπειρες ειναι και ποιο οικονομικές απο τα πιπινια

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Χωρίς τον αχαΐρευτο, κ. @troubakhs μου ... εννοείται!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Έχω περάσει όλη την ενήλικη ζωή μου -κατά σύμπτωση- με φυσικά ξανθές και καταγάλανες.
Σκούρα μάτια και σκούρα επιδερμίδα ...

Θα έρθω και εγώ!!!
Θα πάς με τον ανιψιό :headbaning1:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Σκούρα μάτια και σκούρα επιδερμίδα ...

Θα έρθω και εγώ!!!
να κατσεις στα αυγα σου
Θα παω εγω με το γειτονα μου ...θα μας μοιραστουμε και το ταξι απ το σπιτι στο αεροδρομιο

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Θα πάς με τον ανιψιό :headbaning1:
Αυτός έχει γκόμενα και είναι ερωτευμένος.
Χθες όλος ο Πειραιάς τον είδε να τριγυρνά με αρκούδο στο αριστερό χέρι και σοκολάτες και λουλούδια στο δεξί χέρι.

Θα έρθω μόνος μου ΕΚΕΙ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
να κατσεις στα αυγα σου
Θα παω εγω με το γειτονα μου ...θα μας μοιραστουμε και το ταξι απ το σπιτι στο αεροδρομιο
Η πλέμπα πάει με ταξί... Φευ!
Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, μόνο με χειροποίητον Bentley εκ του αεροδρομίου εις την 5στερον σουίταν!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Μ αρεσει που ο κωλογεράκος εχει εμβαθυνει και εχει αναλυσει την "αγορά"
Και φυσικά περνάει καλυτερα καθως οι 35+ και ποιο εμπειρες ειναι και ποιο οικονομικές απο τα πιπινια
Οφείλω να πω ότι τα καλά μιλφακια των 35+ έχουν αρχίσει και σπανίζουν στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Τα έχουν καπαρωσει μονιμως τα περισσότερα, Ευρωπαίοι αλλά και Αυστραλοί κωλογεροι.:confused:

• Like
Αντιδράσεις: amjik
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Οφείλω να πω ότι τα καλά μιλφακια των 35+ έχουν αρχίσει και σπανίζουν στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Τα έχουν καπαρωσει μονιμως τα περισσότερα, Ευρωπαίοι αλλά και Αυστραλοί κωλογεροι.:confused:
Έχω αυτοπεποίθησιν!
Θα πατήσω τα Ευρωπαϊκά και Αυστραλιανά μυγοφτύματα.

Θα εύρω την κατάλληλον...!!!

• Like
Αντιδράσεις: amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.239
Πόντοι
22.785
5 ειναι η θυληκες εεεεε
5 κατεβασματα Ζογκας ειναι αυτα

Καλημερα καλε μου φιλε
Πανάρχαιο κολπακι
Έπιασα ζωντανή μια θυλικια την έδεσσα πίσω από το πολύ καλό μου σκάφος & πήγαινα σιγά-σιγά έγινε πανηγύρι μέχρι χταπόδι σκαλωσε .
Ευτυχώς έχω μεγάλη απόχη...
Η Ζόγκα είναι για σας που έχετε τα μεγάλα σκάφη... Εμείς έχουμε τα δίμετρα σκαφάκια ΠΣΑΡΕΒΟΥΜΕ από τα βράχια...
Φεύ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom