Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Οταν λες γουτσου γουτσου ενοεις το κλασσικόΣήμερα ρεπό. Πρέπει να ανακτήσω δυνάμεις. Αύριο θα έρθει η γουτσου γουτσου και δεν θέλω σκηνές ζηλοτυπίας.![]()
Μετά από τόσα χρόνια και ακόμη δεν μάθατε τις προτιμήσεις του;;;Οταν λες γουτσου γουτσου ενοεις το κλασσικό
πιπα κωλο εμπλοκη
καταλαβα καλα ε ?
Με αυτήν πρώτα κάνουμε το σεξ και μετά για κανένα δυωρο τρίωρο τα προκαταρκτικά. Και μετά αγκαλίτσα βλέπουμε τηλεοραση (βλέπει τηλεόραση, εγώ ροχαλιζω).Οταν λες γουτσου γουτσου ενοεις το κλασσικό
πιπα κωλο εμπλοκη
καταλαβα καλα ε ?
Ακατανόητον!Με αυτήν πρώτα κάνουμε το σεξ και μετά για κανένα δυωρο τρίωρο τα προκαταρκτικά. Και μετά αγκαλίτσα βλέπουμε τηλεοραση (βλέπει τηλεόραση, εγώ ροχαλιζω).![]()
Είναι παθιαρα, δεν κρατιέται.Ακατανόητον!
Πρώτα κάνετε σεξ και μετά τα προκαταρκτικά για 2-3 ώρες;;;
Μήπως γι΄ αυτό δεν μπορώ να εύρω γκόμεναν;;;; Επειδή θέλω τα προκαταρκτικά πρώτα και μετά το σεξ;;![]()
Δεν το κατανοώ.Είναι παθιαρα, δεν κρατιέται.
Σας το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω. Το δύσκολο εδώ δεν είναι να βρεις γκόμενα και να την φέρεις στο δωμάτιο σου. Το δύσκολο είναι να την διώξεις. Ειδικά αν είσαι λίγο μαλακοκαβλης, όπως εγώ.![]()
Κατ αρχάς το ωράριο μου, μετά τις 11.30 το βράδυ που για τους δικούς μου λόγους είμαι ευκαιρος, στερεί στις περισσότερες την δυνατότητα να βρουν άλλον πελατη, δεδομένου ότι ηλικιακά απευθύνομαι σε ηλικίες των 35+.Δεν το κατανοώ.
Αφού πληρώνονται για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, γιατί μετά δεν αποχωρούν;;;
Χμμμ...Κατ αρχάς το ωράριο μου, μετά τις 11.30 το βράδυ που για τους δικούς μου λόγους είμαι ευκαιρος, στερεί στις περισσότερες την δυνατότητα να βρουν άλλον πελατη, δεδομένου ότι ηλικιακά απευθύνομαι σε ηλικίες των 35+.
2 η ώρα σχολανε εδώ στην περιοχή τα αγκογκο μπάρς ενός συγκροτήματος που λέγεται Νανά Πλάζα, (το βράδυ πιθανόν να ποστάρω κάποιες φωτογραφίες από εκεί) και ο δρόμος κυριολεκτικά πλημυριζει από τις 1000-1200 πανέμορφες μεν, αγουριδες δε, του συγκροτήματος, και οι οποίες πριν πάνε για νανάκια κοιτάνε μήπως κάνουν και καμμία αρπαχτη.
Οπότε οι 35+ εργαζόμενες που αποτελούν το ταργκετ γκρούπ μου δεν έχουν καμμία ελπίδα, όχι μόνο να βρουν πελάτη, αλλά και να βρουν ταξί για να πάνε σπίτι τους.
Συν το ότι στο πίσω μέρος της κεφαλής τους είναι το ότι αν προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες καθαριότητος στον "μαλακοκαβλη" πελάτη μπορούν να τον έχουν μόνιμο και γιατί όχι να τις παντρευτεί.
Συνοψίζοντας, οι Ταυλανδεζες δεν προσφέρουν υπηρεσίες σεξ, στις οποίες είναι παντελώς άσχετες, όπως έχουμε συνηθίσει από τις Σλαβες. Προσφέρουν υπηρεσίες συζύγου-συντροφου.
Θα πάς με τον ανιψιόΈχω περάσει όλη την ενήλικη ζωή μου -κατά σύμπτωση- με φυσικά ξανθές και καταγάλανες.
Σκούρα μάτια και σκούρα επιδερμίδα ...
Ακούγεται λίαν ερεθιστικόν!!!
Θα έρθω και εγώ!!!
να κατσεις στα αυγα σουΈχω περάσει όλη την ενήλικη ζωή μου -κατά σύμπτωση- με φυσικά ξανθές και καταγάλανες.
Σκούρα μάτια και σκούρα επιδερμίδα ...
Ακούγεται λίαν ερεθιστικόν!!!
Θα έρθω και εγώ!!!
Αυτός έχει γκόμενα και είναι ερωτευμένος.Θα πάς με τον ανιψιό![]()
Η πλέμπα πάει με ταξί... Φευ!να κατσεις στα αυγα σου
Θα παω εγω με το γειτονα μου ...θα μας μοιραστουμε και το ταξι απ το σπιτι στο αεροδρομιο
Οφείλω να πω ότι τα καλά μιλφακια των 35+ έχουν αρχίσει και σπανίζουν στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Τα έχουν καπαρωσει μονιμως τα περισσότερα, Ευρωπαίοι αλλά και Αυστραλοί κωλογεροι.Μ αρεσει που ο κωλογεράκος εχει εμβαθυνει και εχει αναλυσει την "αγορά"
Και φυσικά περνάει καλυτερα καθως οι 35+ και ποιο εμπειρες ειναι και ποιο οικονομικές απο τα πιπινια
Έχω αυτοπεποίθησιν!Οφείλω να πω ότι τα καλά μιλφακια των 35+ έχουν αρχίσει και σπανίζουν στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Τα έχουν καπαρωσει μονιμως τα περισσότερα, Ευρωπαίοι αλλά και Αυστραλοί κωλογεροι.![]()
Πανάρχαιο κολπακι5 ειναι η θυληκες εεεεε
5 κατεβασματα Ζογκας ειναι αυτα
Καλημερα καλε μου φιλε