Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
καλα μιλαμε εχει κατι μαγαζια κινεζικα στην Πετρου Ραλλη χλιδα
οχι σαν αυτα που εχετε σεις στο Βαρδάρη
Η πλατεία Δημοκρατίας [Βαρδάρι] έχει αναβαθμιστεί αρκετά ως περιοχή.
Τα κινέζικα είναι κάτω από αυτήν και όχι ακριβώς εκεί, που λέτε.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Η πλατεία Δημοκρατίας [Βαρδάρι] έχει αναβαθμιστεί αρκετά ως περιοχή.
Τα κινέζικα είναι κάτω από αυτήν και όχι ακριβώς εκεί, που λέτε.
Γνωριζω επ ακριβως που βρισκονται αγαπητε

τα τελευταια χρονια εχω επισκευθει 1 η 2 φορές την πολη σας

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Νταξ πως κανεις ετσι ..ξεχασα τα μηδενικα
Μυστηριος εισαι
λες και ειχα κανενα σοβαρο λογο ( περαν της μπουγατσας ) να ερχομαι εκει

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Μπήκα στο ταξί για το αεροδρόμιο και γύρισα πίσω να την δω. Καθόταν σαν αποσβωλομενη και κοίταζε το ταξί που απόμακρυνοταν. Μόνη σκέψη μου ήταν πως να περάσει γρήγορα ο χρόνος για να ξαναγυρίσω.

Πριν μπω στο αεροπλάνο πήγα να τής γράψω μύνημα. Είχε όμως ήδη γράψει αυτή.

Λίγο πολύ τα εξής:

“Δεν υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από το να βλέπεις ένα ταξί να απομακρύνεται, παίρνοντας μαζί του κάποιον που έχεις αγαπήσει (έχω αναφερθεί πολλές φορές στον τρόπο που αγαπάνε οι γυναίκες στην Ν.Α. Ασία, αγαπάνε αυτόν που τους προσφέρει σιγουριά).

Από την στιγμή που μου έδωσες αυτό το δακτυλίδι, έχω γίνει άλλος άνθρωπος εχω αλλάξει και είμαι αποφασισμένη να μην ξαναπάω στη Σουκχουμβιτ (εκεί είναι ο δρόμος που κάνουν πιάτσα τα κορίτσια) και να ασχοληθώ μόνο με την δουλειά μου.

Αν μου δώσεις μία ελπίδα ότι μπορεί κάποτε να ζήσουμε μαζί, θα ζητήσω από τον αδερφό μου να μου δώσει τα κτήματα που του έχω παραχωρήσει και θα μπορούμε να ζούμε από αυτά.

(Είχε κτήματα με καλλιέργειες μπανάνες και μάνγκο που της τα είχε δώσει μια άρρωστη θεία που φρόντιζε, στο χωριό και αυτή τα είχε παραχωρήσει στον αδερφό της)

Θα σε περιμένω να μου δώσεις μία απάντηση τους επόμενους 6 μήνες”.

Φυσικά απάντηση δεν της έδωσα ποτέ, προσπαθώντας να διατηρήσω την κατάσταση στο προηγούμενο στάτους, πριν το δακτυλίδι, είχα όμως χάσει το παιχνίδι.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μπήκα στο ταξί για το αεροδρόμιο και γύρισα πίσω να την δω. Καθόταν σαν αποσβωλομενη και κοίταζε το ταξί που απόμακρυνοταν. Μόνη σκέψη μου ήταν πως να περάσει γρήγορα ο χρόνος για να ξαναγυρίσω.

Πριν μπω στο αεροπλάνο πήγα να τής γράψω μύνημα. Είχε όμως ήδη γράψει αυτή.

Λίγο πολύ τα εξής:

“Δεν υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από το να βλέπεις ένα ταξί να απομακρύνεται, παίρνοντας μαζί του κάποιον που έχεις αγαπήσει (έχω αναφερθεί πολλές φορές στον τρόπο που αγαπάνε οι γυναίκες στην Ν.Α. Ασία, αγαπάνε αυτόν που τους προσφέρει σιγουριά).

Από την στιγμή που μου έδωσες αυτό το δακτυλίδι, έχω γίνει άλλος άνθρωπος εχω αλλάξει και είμαι αποφασισμένη να μην ξαναπάω στη Σουκχουμβιτ (εκεί είναι ο δρόμος που κάνουν πιάτσα τα κορίτσια) και να ασχοληθώ μόνο με την δουλειά μου.

Αν μου δώσεις μία ελπίδα ότι μπορεί κάποτε να ζήσουμε μαζί, θα ζητήσω από τον αδερφό μου να μου δώσει τα κτήματα που του έχω παραχωρήσει και θα μπορούμε να ζούμε από αυτά.

(Είχε κτήματα με καλλιέργειες μπανάνες και μάνγκο που της τα είχε δώσει μια άρρωστη θεία που φρόντιζε, στο χωριό και αυτή τα είχε παραχωρήσει στον αδερφό της)

Θα σε περιμένω να μου δώσεις μία απάντηση τους επόμενους 6 μήνες”.

Φυσικά απάντηση δεν της έδωσα ποτέ, προσπαθώντας να διατηρήσω την κατάσταση στο προηγούμενο στάτους, πριν το δακτυλίδι, είχα όμως χάσει το παιχνίδι.
Αν και λίγο πολύ ήξερα το θέμα, δεν ήξερα όμως αυτές τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες.
Λυπάμαι πολύ για την γυναίκα αυτή και επειδή ξέρω και εσάς καλά, είμαι σίγουρος ότι τίποτε από όλα όσα κάνατε δεν έγιναν με σκοπό να την πικράνουν.

Οι ανοησίες, που κάνουμε εμείς οι άντρες, μέσα στην τρέλα του Έρωτα και της καύλας.
Είναι και η διαφορά ανάμεσα στους πολιτισμούς και η διαφορά ανάμεσα στην απελπισία από την μία πλευρά και στην αίσθηση της διαφυγής από την καθημερινότητα, την εισαγγελική επιτήρηση και το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι από την άλλη.

Η αλήθεια είναι ότι εχω έρθει Ταϊλάνδη και δη Μπανγκόκ, τω καιρώ εκείνω, ομού μετά της Αγγλίδος τροφού μου. Και μετά είχαμε πάει Σιγικαπούρη. Με ανοιχτή επιδερμίδα και οι δύο είχαμε κατακαεί από τον ήλιο.
Λίγα πράγματα θυμάμαι από Μπανγκόκ. Ένα βρώμικο ποτάμι. Χιλιάδες εργαζόμενες στους δρόμους. Κοπέλες να με ρωτούν αν έχω φιλενάδα στην Ευρώπη ενώ με έβλεπαν ότι δεν ήμουν μόνος.
Απαίσιο φαγητό. Εμετικό street food.
Υπέροχη Σιγκαπούρη από την άλλη πλευρά. Επίσης καυτός ήλιος.

Η ιστορία σας με τη Ν είναι η προσωποποίηση της απελπισίας των ανθρώπων αυτών.
Εσείς την αγαπήσατε με τον τρόπο σας και αυτή σας αγάπησε με τον δικό της τρόπο. Διαφορετικοί πολιτισμοί, διαφορετικά κίνητρα, διαφορετικοί στόχοι, διαφορετικά αποτελέσματα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σκληρή η πραγματικότητα.
Πολύ σκληρή για κάποιους ανθρώπους και ειδικά ανθρώπους όπως η Ν

Την συμπάθησα πάρα πολύ τώρα και από την άλλη πλευρά σας νιώθω, κ. κωλο-γερε...!!!
Εγώ αν ήμουν στην θέση σας και μετά από όλα αυτά που γράψατε, θα της τηλεφωνούσα και θα της έλεγα τα πάντα ... όλη την αλήθεια ... και θα της ζητούσα ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ [όχι επειδή φταίξατε αλλά επειδή δεν καταλάβατε πόσο θα της κόστιζε το ότι δεν απέδρασε από την φυλακή της].

Και όσο σκέπτομαι τις ανοησίες που έγραφα τότε για τους αράπηδες κλπ
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Σκληρή η πραγματικότητα.
Πολύ σκληρή για κάποιους ανθρώπους και ειδικά ανθρώπους όπως η Ν

Την συμπάθησα πάρα πολύ τώρα και από την άλλη πλευρά σας νιώθω, κ. κωλο-γερε...!!!
Εγώ αν ήμουν στην θέση σας και μετά από όλα αυτά που γράψατε, θα της τηλεφωνούσα και θα της έλεγα τα πάντα ... όλη την αλήθεια ... και θα της ζητούσα ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ [όχι επειδή φταίξατε αλλά επειδή δεν καταλάβατε πόσο θα της κόστιζε το ότι δεν απέδρασε από την φυλακή της].

Και όσο σκέπτομαι τις ανοησίες που έγραφα τότε για τους αράπηδες κλπ
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
απο ανοησίες εως χοντρομαλακίες εσυ ...ου αλλο τιποτα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
απο ανοησίες εως χοντρομαλακίες εσυ ...ου αλλο τιποτα
Ναι, βέβαια!
Ενώ εσείς δεν είχατε γράψει τίποτε για τους αράπηδες ούτε είχατε ψηφίσει σ΄ εκείνη την ψηφοφορία, ε;
Hey?, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα ερωτούσε.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Ναι, βέβαια!
Ενώ εσείς δεν είχατε γράψει τίποτε για τους αράπηδες ούτε είχατε ψηφίσει σ΄ εκείνη την ψηφοφορία, ε;
Hey?, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα ερωτούσε.
Θα σε απογοητευσω ουδεποτε ειχα γραψει για την Ν.... και σε προκαλω να το βρεις
Και αν το εχω κανει θα ζητησω και εγω συγνωμη απ το γειτονα μου

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like