shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
@Aristarxos unplugged για να μην το κουράζουμε κωλο πήρες;
Εγώ πίνω και μεθώ κάθε μέρα τραγουδώΑκούς, Αρίσταρχε; Ο Jimmy το έκοψε, γλύκανε και μάτσο οι κατακτήσεις του!
Εύγε Jimmy!
Α, τραγουδάς, ε! Μήπως αντί για το επόμενο Νόμπελ λογοτεχνίας, να έπαιρνες τη θέση του Βασίλη Καρρά, στη νύχτα, που μόλις έμεινε άδεια;Εγώ πίνω και μεθώ κάθε μέρα τραγουδώ
Χθες γνώρισα μια κοπέλα που την ερωτεύθηκα. Στις 21 Ιούνη που θα θαναπαω στη βίλα, δε θα ξαναγυρίσω στο δικό μας χρόνο. Επειδή όπως μάθαμε στο σχολείο θα ακολουθήσουν κοσμοϊστορικά γεγονότα, αποφασίσαμε να φύγουμε μαζί στην Αμερική. Ο πατέρας της είναι βαθύπλουτος κι όλα εντάξει@Aristarxos unplugged για να μην το κουράζουμε κωλο πήρες;
Δεν έχω καλή φωνή, αλλιώς ήδη θα είχα πει στο Σταμάτη ( που ταιριάζουμε, είναι του μεταφυσικού)Α, τραγουδάς, ε! Μήπως αντί για το επόμενο Νόμπελ λογοτεχνίας, να έπαιρνες τη θέση του Βασίλη Καρρά, στη νύχτα, που μόλις έμεινε άδεια;
Σε όλα άτυχο αυτό το παιδί (εσύ)Δεν έχω καλή φωνή, αλλιώς ήδη θα είχα πει στο Σταμάτη ( που ταιριάζουμε, είναι του μεταφυσικού)
Δεν είμαι άτυχος πλέον. Θα φτιάξω τη ζωή μου με την κοπέλα που γνώρισα χθέςΣε όλα άτυχο αυτό το παιδί (εσύ)
δεν ειμαστε απλα ναυαγια φιλε μουεισερχομαι στο μερος με τα περισσοτερα ναυαγια στον πλανητη....
![]()
What is this?δεν ειμαστε απλα ναυαγια φιλε μου
ειμαστε ναυαγια νεας γενειας
ειμαστε τα λεγομενα ναυαγια 2.0![]()
η εξελιξη των ναυαγιων αρισταρχεWhat is this?
Και εγώ χαίρομαι, που σας βλέπω, κ. συνάδελφε!εισερχομαι στο μερος με τα περισσοτερα ναυαγια στον πλανητη....
![]()