κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.075
- Πόντοι
- 19.795
Και τι θες να ξεχασεις; Θυμασαι;Ναι πίνω για να ξεχάσω
Και τι θες να ξεχασεις; Θυμασαι;Ναι πίνω για να ξεχάσω
Καλή δύναμη , όλοι έχουμε και από κάτι!!Ναι πίνω για να ξεχάσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δύσβατο το μονοπάτι μου..και μοναχικό
Τον Τρούμπα - μαν και τα πολλά λαϊκ που παίρνουν οι ιστορίες τουΚαι τι θες να ξεχασεις; Θυμασαι;![]()
Διόρθωση:γραφθεν όχι γραφεν ( νομίζω)Διακρίνω σκωπτική διάθεση, αλλά συγχωρείσαι καπτεν, καθότι είσαι Αεκαρας!
Θα λαβω υπόψη πάντως το σχόλιο σου, και δε θα καταθέσω βίωμα διημέρου, αν δεν αυξηθούν θεαματικά τα λαϊκ στο ήδη γραφεν αριστούργημα.
Καλά να περάσετε ολοι- καλή χρονιά να έχουμε!
Τι να σου πω ρε Άριστο; γράψε κι εσύ ότι είδες τον Ζαφείρη Μελά στην οδό Μαύρης Πέτρας αν σε νοιάζουν τα λαϊκ και όχι η Τέχνη.
Η απογοήτευση ήταν τόσο μεγάλη που δε νομίζω ότι θα ξαναπιάσω στυλό στα χέρια μουΤι να σου πω ρε Άριστο; γράψε κι εσύ ότι είδες τον Ζαφείρη Μελά στην οδό Μαύρης Πέτρας αν σε νοιάζουν τα λαϊκ και όχι η Τέχνη.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης;Επιπλέον μου είναι αδύνατο να προδώσω τα ιδεώδη μου. Η " πορνογραφία του φανταστικού" για να συνεχιστεί χρειάζεται άτομα με καθαρό χαρακτήρα, αδαμάντινο..
Ο συμπαθεστατος Ζαφείρης με την καταπληκτική φωνή είναι σούπερ για τις πίστες, αλλά όχι για τη μαύρη πέτρα
Παραδίδω τη σκυτάλη
Αν θέλει του δίνω τη σκυτάληΟ Παναγιώτης Ψωμιάδης;
Γειά σου borbi τι χαμπαρια;Καλή Χρονιά σε όλους και όλες.....!!!!!!!
Κουτσά.. στραβά την βγάλαμε και αυτή την χρονια........
Ελπίζω εφέτος να βρουμε όλοι αυτό το μωρό που θα μας έχει συνεχώς σε δράση........
Αρίστο, ξεπέρασες τον Τρούμπα στα λαικΑν θέλει του δίνω τη σκυτάλη
Δεν εννοώ τα συνολικά λαϊκ, αλλά αυτά για τα διηγήματαΑρίστο, ξεπέρασες τον Τρούμπα στα λαικ
Άριστο ετοιμάζεις καινούργιο άβαταρ....βάλε κάνα κωλο!!Χθες στη βίλα άνοιξε το χωροχρονικό συνεχές, κι ήρθε Ντι - Τζέι από το μελλον ( παρόν για μας)
Εγώ σε ρωτάω : αυτή τη στιγμή πόσα λαϊκ έχει το δικό σου διήγημα και πόσα αυτό του Τρούμπα;Δεν εννοώ τα συνολικά λαϊκ, αλλά αυτά για τα διηγήματα![]()
Toδικο μου 4 και του Τρούμπα 24Εγώ σε ρωτάω : αυτή τη στιγμή πόσα λαϊκ έχει το δικό σου διήγημα και πόσα αυτό του Τρούμπα;