Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Συνταγή Αρίσταρχος αιρις κοφι: περνετε ένα νεροποτηρο και το γεμίζετε κατά τα τρία πέμπτα με ουίσκι. Έχετε έτοιμο γαλλικό καφέ και γεμίζετε το ένα πέμπτο από το ποτήρι. Αφήστε και λίγο χώρο για να μπορείτε να πίνετε. Όλα αυτά βέβαια χωρίς πάγο

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Συνταγή Αρίσταρχος αιρις κοφι: περνάτε ένα νεροποτηρο και το γεμίζετε κατά τα τρία πέμπτα με ουίσκι. Έχετε έτοιμο γαλλικό καφέ και γεμίζετε το ένα πέμπτο από το ποτήρι. Αφήστε και λίγο χώρο για να μπορείτε να πίνετε. Όλα αυτά βέβαια χωρίς πάγο
Δεν πιστεύω να μου εμφανιστεί καμία πράσινη γριά με φολίδες αν ακολουθήσω την συνταγή σου, ε;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Δεν πιστεύω να μου εμφανιστεί καμία πράσινη γριά με φολίδες αν ακολουθήσω την συνταγή σου, ε;
Αν δεν το συνδυάσεις με LSD, δε θα χεις προβλήματα. Αλλιώς πάνε στη βίλα καπαντζη το βράδυ. Έχουν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν κι είσαι καλεσμένος

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Αν δεν το συνδυάσεις με LSD, δε θα χεις προβλήματα. Αλλιώς πάνε στη βίλα καπαντζη το βράδυ. Έχουν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν κι είσαι καλεσμένος
Ποιός είναι οικοδεσπότης; κάποιος εφοπλιστής ή κάποιος ναύαρχος;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Ποιός είναι οικοδεσπότης; κάποιος εφοπλιστής ή κάποιος ναύαρχος;
Τραπεζικός. Όλος ο καλός κόσμος εκεί θα είναι. Αν σε ρωτήσουν πες είσαι φίλος μου. Θα μαι εκεί από νωρίς

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Είναι ένα νορμάλ ρεβεγιόν ή καμία φάση σαν στο "μάτια ερμητικά κλειστά" ;
Normal. Μια χαρά φάση.
( Ακολουθεί απόσπασμα ακατάλληλο για ανήλικα - απομακρύνετε τα μικρά παιδιά- μικρά παιδιά είτε στα χρόνια,είτε στο μυαλό- είναι σαη για ηλικιωμένους πορνογερους)
Στο τέλος γίνεται όργιο, αλλά χωρίς μάσκες , με φώτα και ανοιχτά παράθυρα.
Θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου μεθαύριο όταν θα έχω συνέλθει
( Καινούργιο συγγραφικό είδος: ερωτική φαντασία - κατά το επιστημονική φαντασία)
Θα κάνω και ανακοινώσεις γιατί χρειάζομαι ακροατήριο στην πρεμιέρα, καθότι το χειροκρότημα είναι η θροφη του καλλιτέχνη ( Τζίμης Πανούσης)
( Αλίμονο σας αν δεν έχω τουλάχιστον 300 λαϊκ)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Λοιπόν πάω στη βίλα σιγά σιγά. Άρχισαν τα ψησιματα. Έχουν και καλά κρασιά. Θα αράξω ένα διήμερο. Θα μεταφέρω εντυπώσεις από τρίτη και μετά.
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους, με υγεία και ευρωστία. Καλά να περάσετε!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Normal. Μια χαρά φάση.
( Ακολουθεί απόσπασμα ακατάλληλο για ανήλικα - απομακρύνετε τα μικρά παιδιά - είναι σαη για ηλικιωμένους πορνογερους)
Στο τέλος γίνεται όργιο, αλλά χωρίς μάσκες , με φώτα και ανοιχτά παράθυρα.
Θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου μεθαύριο όταν θα έχω συνέλθει
( Καινούργιο συγγραφικό είδος: ερωτική φαντασία - κατά το επιστημονική φαντασία)
Θα κάνω και ανακοινώσεις γιατί χρειάζομαι ακροατήριο στην πρεμιέρα, καθότι το χειροκρότημα είναι η θροφη του καλλιτέχνη ( Τζίμης Πανούσης)
( Αλίμονο σας αν δεν έχω τουλάχιστον 300 λαϊκ)
Μήπως να περιμένεις πρώτα να έρθουν τα 96 λάικ που λείπουν από το πρώτο σου διήγημα; Έως τότε μπορείς να το δουλεύεις στο μυαλό σου, να δοκιμάσεις διάφορες εκφραστικές φόρμες κλπ.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μήπως να περιμένεις πρώτα να έρθουν τα 96 λάικ που λείπουν από το πρώτο σου διήγημα; Έως τότε μπορείς να το δουλεύεις στο μυαλό σου, να δοκιμάσεις διάφορες εκφραστικές φόρμες κλπ.
Διακρίνω σκωπτική διάθεση, αλλά συγχωρείσαι καπτεν, καθότι είσαι Αεκαρας!
Θα λαβω υπόψη πάντως το σχόλιο σου, και δε θα καταθέσω βίωμα διημέρου, αν δεν αυξηθούν θεαματικά τα λαϊκ στο ήδη γραφεν αριστούργημα.
Καλά να περάσετε ολοι- καλή χρονιά να έχουμε!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Διακρίνω σκωπτική διάθεση, αλλά συγχωρείσαι καπτεν, καθότι είσαι Αεκαρας!
Θα λαβω υπόψη πάντως το σχόλιο σου, και δε θα καταθέσω βίωμα διημέρου, αν δεν αυξηθούν θεαματικά τα λαϊκ στο ήδη γραφεν αριστούργημα.
Καλά να περάσετε ολοι- καλή χρονιά να έχουμε!
Κάνεις λάθος. Απλώς είσαι ενθουσιώδης και δεν θέλω να απογοητευτείς καθότι είσαι Αεκάρας. Τις καλύτερες ευχές, άρχοντα Αρίστο. Πάω κι εγώ να φτιάξω τις θαλασσινές σπεσιαλιτέ μου για τους υψηλούς προσκεκλημένους μου.

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Μέσα σε ένα κλίμα διχασμού που επικρατεί σε αλλα νηματα στο σαιτ οπου διαδικιακοι φιλοι εχουν μετατραπεί σε ασπονδους εχθρούς ας αποχαιρετήσουμε το 2023 με ενα τραγούδι των εφηβηκων μας χρονων (οπου kids βαζεις old gits ) με την ευχη για μιά Καλή Χρονιά με Υγεία και Ειρηνη Υμιν (η Ημιν ? :-))

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Την καλησπέρα μου εις τα ευγενή μέλη του νήματος, λογοτέχνες, κριτικούς, γλυκοτσούτσουνους, φαρμακοψώληδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes::smitten:
Καλημέρα και καλή χρονιά με άπειρη υγεία λατρεμένοοι μου κύριοι & κυρίες...
Υπάγω δια την πρώτη επαφή του 2024 με την λατρεμένη μού θάλασσα.!!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Καλή χρονιά σε όλους. Μην στενοχωριέστε που πέρασαν τα χρόνια. Με αυτά τα τρελά που γράφετε συνέχεια, καταφέρατε να μείνετε νέοι έως και σήμερα που τρέχουν σάλια από τα στόματά σας. Είναι όπως το ροκ. Καλές τέχνες από νέους για νέους. Τι κι αν πέρασαν 73 χρόνια από τότε; η μαλακία που υπάρχει μέσα στο κεφάλι δεν φεύγει ποτέ.

Σύμφωνα με την ροκ μυθολογία, το πρώτο ροκενρολ κομμάτι, γράφτηκε το 1951 από έναν 19χρονο, τον Ike Turner. Ο ήχος είναι πιο σκληρός, είναι "ροκ", επειδή πριν την ηχογράφηση έσπασε η κιθάρα την οποία μπάλωσαν με εφημερίδες. Όμως ο ήχος παραμορφώθηκε και έμεινε έτσι έως σήμερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom