CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 3.786
Δεν ξέρω φίλε μου. Βρείτε τα με τον 2323 αλλά είναι παλαιών αρχώνΕυτυχώς εμείς ειμεθα απλοί φίλοι (σε αυτάκια)![]()
Δεν ξέρω φίλε μου. Βρείτε τα με τον 2323 αλλά είναι παλαιών αρχώνΕυτυχώς εμείς ειμεθα απλοί φίλοι (σε αυτάκια)![]()
Δεν πιστεύω να μου εμφανιστεί καμία πράσινη γριά με φολίδες αν ακολουθήσω την συνταγή σου, ε;Συνταγή Αρίσταρχος αιρις κοφι: περνάτε ένα νεροποτηρο και το γεμίζετε κατά τα τρία πέμπτα με ουίσκι. Έχετε έτοιμο γαλλικό καφέ και γεμίζετε το ένα πέμπτο από το ποτήρι. Αφήστε και λίγο χώρο για να μπορείτε να πίνετε. Όλα αυτά βέβαια χωρίς πάγο
Αν δεν το συνδυάσεις με LSD, δε θα χεις προβλήματα. Αλλιώς πάνε στη βίλα καπαντζη το βράδυ. Έχουν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν κι είσαι καλεσμένοςΔεν πιστεύω να μου εμφανιστεί καμία πράσινη γριά με φολίδες αν ακολουθήσω την συνταγή σου, ε;
Ποιός είναι οικοδεσπότης; κάποιος εφοπλιστής ή κάποιος ναύαρχος;Αν δεν το συνδυάσεις με LSD, δε θα χεις προβλήματα. Αλλιώς πάνε στη βίλα καπαντζη το βράδυ. Έχουν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν κι είσαι καλεσμένος
Τραπεζικός. Όλος ο καλός κόσμος εκεί θα είναι. Αν σε ρωτήσουν πες είσαι φίλος μου. Θα μαι εκεί από νωρίςΠοιός είναι οικοδεσπότης; κάποιος εφοπλιστής ή κάποιος ναύαρχος;
Είναι ένα νορμάλ ρεβεγιόν ή καμία φάση σαν στο "μάτια ερμητικά κλειστά" ;Τραπεζικός. Όλος ο καλός κόσμος εκεί θα είναι. Αν σε ρωτήσουν πες είσαι φίλος μου. Θα μαι εκεί από νωρίς
Normal. Μια χαρά φάση.Είναι ένα νορμάλ ρεβεγιόν ή καμία φάση σαν στο "μάτια ερμητικά κλειστά" ;
Μήπως να περιμένεις πρώτα να έρθουν τα 96 λάικ που λείπουν από το πρώτο σου διήγημα; Έως τότε μπορείς να το δουλεύεις στο μυαλό σου, να δοκιμάσεις διάφορες εκφραστικές φόρμες κλπ.Normal. Μια χαρά φάση.
( Ακολουθεί απόσπασμα ακατάλληλο για ανήλικα - απομακρύνετε τα μικρά παιδιά - είναι σαη για ηλικιωμένους πορνογερους)
Στο τέλος γίνεται όργιο, αλλά χωρίς μάσκες , με φώτα και ανοιχτά παράθυρα.
Θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου μεθαύριο όταν θα έχω συνέλθει
( Καινούργιο συγγραφικό είδος: ερωτική φαντασία - κατά το επιστημονική φαντασία)
Θα κάνω και ανακοινώσεις γιατί χρειάζομαι ακροατήριο στην πρεμιέρα, καθότι το χειροκρότημα είναι η θροφη του καλλιτέχνη ( Τζίμης Πανούσης)
( Αλίμονο σας αν δεν έχω τουλάχιστον 300 λαϊκ)
Διακρίνω σκωπτική διάθεση, αλλά συγχωρείσαι καπτεν, καθότι είσαι Αεκαρας!Μήπως να περιμένεις πρώτα να έρθουν τα 96 λάικ που λείπουν από το πρώτο σου διήγημα; Έως τότε μπορείς να το δουλεύεις στο μυαλό σου, να δοκιμάσεις διάφορες εκφραστικές φόρμες κλπ.
Κάνεις λάθος. Απλώς είσαι ενθουσιώδης και δεν θέλω να απογοητευτείς καθότι είσαι Αεκάρας. Τις καλύτερες ευχές, άρχοντα Αρίστο. Πάω κι εγώ να φτιάξω τις θαλασσινές σπεσιαλιτέ μου για τους υψηλούς προσκεκλημένους μου.Διακρίνω σκωπτική διάθεση, αλλά συγχωρείσαι καπτεν, καθότι είσαι Αεκαρας!
Θα λαβω υπόψη πάντως το σχόλιο σου, και δε θα καταθέσω βίωμα διημέρου, αν δεν αυξηθούν θεαματικά τα λαϊκ στο ήδη γραφεν αριστούργημα.
Καλά να περάσετε ολοι- καλή χρονιά να έχουμε!