CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 3.786
Δηλαδή φιλε μου, εσύ βλέπεις αυτή τη στιγμή το διήγημα "πέτυχα τον Νότη στη Φωκαίας" ;Toδικο μου 4 και του Τρούμπα 24
Δηλαδή φιλε μου, εσύ βλέπεις αυτή τη στιγμή το διήγημα "πέτυχα τον Νότη στη Φωκαίας" ;Toδικο μου 4 και του Τρούμπα 24
Ναι αλλά ο Trouba έχει ανοίξει ολόκληρο νήμα σχετικό. Το δικό σου αριστούργημα έχει χαθεί ανάμεσα στις αναρτήσεις των μικροτσούτσουνων.Toδικο μου 4 και του Τρούμπα 24
Το είχα δει πριν κι ήταν πολλάΔηλαδή φιλε μου, εσύ βλέπεις αυτή τη στιγμή το διήγημα "πέτυχα τον Νότη στη Φωκαίας" ;
ΠροεξέχειΝαι αλλά ο Trouba έχει ανοίξει ολόκληρο νήμα σχετικό. Το δικό σου αριστούργημα έχει χαθεί ανάμεσα στις αναρτήσεις των μικροτσούτσουνων.
Ε όχι ρε γαμώτη μου. Πάλι σβήσανε το νήμα και είχα γράψει ένα σχόλιο που είχε πάρει 6 χαχαΔηλαδή φιλε μου, εσύ βλέπεις αυτή τη στιγμή το διήγημα "πέτυχα τον Νότη στη Φωκαίας" ;
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τώρα τα λαϊκ του μαθηματικά αποτυπώνονται στον αριθμό μηδέν (0) ενώ εσύ έχεις τέσσερα (4). Θυμόμαστε ποιος από τους δύο αυτούς αριθμούς είναι μεγαλύτερος, έτσι;Το είχα δει πριν κι ήταν πολλά
Παιδιά , ήρθαμε εδώ κατόπιν ειδικής προσκλήσεως του νηματοθέτη κ. Bliz, ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ο,τι θέλετε. Πρέπει να είστε σοβαροί. Πώς αλλιώς να σας το πω;Ε όχι ρε γαμώτη μου. Πάλι σβήσανε το νήμα και είχα γράψει ένα σχόλιο που είχε πάρει 6 χαχα
![]()
Παιδιά , ήρθαμε εδώ κατόπιν ειδικής προσκλήσεως του νηματοθέτη κ. Bliz, ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ο,τι θέλετε. Πρέπει να είστε σοβαροί. Πώς αλλιώς να σας το πω;
σοβαροι ημασταν το 2023 τωρα εχουμε 2024Παιδιά , ήρθαμε εδώ κατόπιν ειδικής προσκλήσεως του νηματοθέτη κ. Bliz, ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ο,τι θέλετε. Πρέπει να είστε σοβαροί. Πώς αλλιώς να σας το πω;
Εσύ ρε μην κοιταζεσαι στον καθρέφτη και πάθεις κανένα σάκχαροσοβαροι ημασταν το 2023 τωρα εχουμε 2024![]()
λες να εχω σακχαροΕσύ ρε μην κοιταζεσαι στον καθρέφτη και πάθεις κανένα σάκχαρο
Σώπα τώρα γλυκέ Τζιμ. Μιλάει ο καλλιτέχνης.λες να εχω σακχαρο
δεν παω και σε γιατρους
γιατι να παω να μου πει οτι εχω τιποτα και να στεναχωρηθω
δεν μ αρεσειΜετά το φαγητό έβγαλαν τα αλκοολούχα. Τεκιλες από το Μεξικό και ρουμια από τη Καραϊβική. Πολύ έντονα αρώματα και γεύσεις. Αν τα πουλούσαν τώρα αυτά, θα κόστιζε το ποτό στο μπαρ 50 ευρώ.
Η διάθεση άρχισε να γίνεται πιο ερωτική με τη βοήθεια του αλκοόλ, και όπως καταλαβαίνετε συνέβησαν διάφορα στα σαλόνια της βίλας ( δε θα μπω σε λεπτομέρειες)
Εν τω μεταξύ ήρθε κι ο Ντι - τζει από το παρόν μαζί με τα μηχανήματα του και μπαταρίες σούπερ φορτισμένες
Τα ξημερώματα μου είπαν ότι πρέπει να φύγω γιατί θα έκλειναν οι πύλες και δε θα προλάβαινα να γυρίσω, μέχρι το επόμενο άνοιγμα σε 6 μήνες ( 21 Ιούνη)
Αυτά εν ολίγοις
Δεν εκθέτω ποτέ τις κύριεςδεν μ αρεσει
ουτε μια σκηνη σεξ δεν ειχε μεσα![]()
Είχε. Εσύ δεν το κατάλαβες γιατί είσαι μέσα στη δίνη του έρωτα για την κ Joanna.δεν μ αρεσει
ουτε μια σκηνη σεξ δεν ειχε μεσα![]()
δινη ειναι για τους αλλουςΕίχε. Εσύ δεν το κατάλαβες γιατί είσαι μέσα στη δίνη του έρωτα για την κ Joanna.
Irish coffee κι εσύ Γλυκέ Τζιμ;δινη ειναι για τους αλλους
εγω που ειμαι τεκνο του ερωτα
ειναι ο οδηγος φαρος μου![]()
δεν πινω πια καπτενIrish coffee κι εσύ Γλυκέ Τζιμ;
Ακούς, Αρίσταρχε; Ο Jimmy το έκοψε, γλύκανε και μάτσο οι κατακτήσεις του!δεν πινω πια καπτεν
τα εχω πιει μαζεμένα πιο παλια