Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.424
- Πόντοι
- 2.586
Σε διελυσαν οι τρυφερες υπαρξεις ?Καλημέρα.
Είμαι ζωντανός !!!
![]()
bunga bunga παρτι ειχαμε κυριε ?
Σε διελυσαν οι τρυφερες υπαρξεις ?Καλημέρα.
Είμαι ζωντανός !!!
![]()
Καλημέρα κύριε Baoo.... και χρόνια πολλά... Είμαι λάτρης του αυθεντικού χωμένος βαθεά στα blues του Μισισίπι που για μιά διετία το έζησα στο φυσικό τού περιβάλλον κατι ωσάν το Black Woman Gates ..Για τον κο @amjik λατρη των blues αλλα και προς τερψη των ευηκοων οτων του νημστοθρτη καi ισως αλλων εξ ημων για blues με πονο αλλα χωρις τον πονο του musical repetition που χαρακτηριζει το ειδος στην πολυ αυθεντικη του μορφη. Αν και λατρης του μαυρου αυθεντικου ωφειλω να ομολογησω οτι καποιες λευκες μεταλαξεις συνεβαλαν στην διαιωνιση του ειδους . Φευ εις τον Δαρβινον, Wallace, Dawkins κλπ
Ακατανομαστο μέλος του νήματος είναι ήδη Ταυλανδη με μέλλουσα σύζυγο. Και δη σε περιοχή της Μπανγκόκ όπου τη νύκτα γίνεται της κολάσεως. Τον συμβούλεψα να κοιμάται νωρίς. Φευ.Γνωστός εργαζόμενος εν Μυκόνω θα υπάγει εις το πουκετ για διακοπές μετά της συζύγου. (χωρίς ανταλακτηρια και τα συναφή)
Είναι δυνατόν;;;;;![]()
ναι ζουν αναμεσα μας ....Ακατανομαστο μέλος του νήματος είναι ήδη Ταυλανδη με μέλλουσα σύζυγο. Και δη σε περιοχή της Μπανγκόκ όπου τη νύκτα γίνεται της κολάσεως. Τον συμβούλεψα να κοιμάται νωρίς. Φευ.
Πουκετ μετά βαλίτσας είχα πάει και εγώ πριν από χρόνια. Και δη σε ξενοδοχείο που διέθετε "ανταλλακτηριο".Γνωστός εργαζόμενος εν Μυκόνω θα υπάγει εις το πουκετ για διακοπές μετά της συζύγου. (χωρίς ανταλακτηρια και τα συναφή)
Είναι δυνατόν;;;;;![]()
με αντιγραφεις γειτονα ..αλλα δε πειραζειΠουκετ μετά βαλίτσας είχα πάει και εγώ πριν από χρόνια. Και δη σε ξενοδοχείο που διέθετε "ανταλλακτηριο".
Δεν το επισκέφθηκα φοβούμενος τυχαία συνάντηση "βαλίτσας" με κορασίδα "ανταλλακτηριου". Είχα βρει όμως ανταλλακτηρια σε απόσταση ασφαλείας, που είχανε καλή ισοτιμία συναλλάγματος.
Πάντως είναι ένα μαρτύριο το να πηγαίνεις σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, με εκλεκτά εδέσματα, με τάπερ γεμάτο φασολάδα.![]()
με αντιγραφεις γειτονα ..αλλα δε πειραζει
Οχι αλλα εγω το λεω αυτο με το ταπερ ( εχω clopy rights )Πηγες Πουκετ με ταπερ;;;;
Γειτονα, το ταπερ ειχε αναφερθει απο συναγωνιστη στο νημα της Ταυλανδης πριν απο καμμια 12αρια χρονια.Οχι αλλα εγω το λεω αυτο με το ταπερ ( εχω clopy rights )
μα για αυτο ακριβως το λογο μιλησα για δικαιωμα στην κλοπη ....Γειτονα, το ταπερ ειχε αναφερθει απο συναγωνιστη στο νημα της Ταυλανδης πριν απο καμμια 12αρια χρονια.![]()
Καλησπέρα, κυρία!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ !
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ !
![]()
Ουδέποτε υπήρξαμε μισογυνηδες, κύριε.Καλή σας χρονιά και καλό σας ταξίδι.
Για να μην φαινόμαστε μισογύνηδες θα ήθελα να επισημάνω ότι το παιχνίδι της εξαπάτησης είναι γνωστό και παίζεται εκατέρωθεν αν και όχι ταυτόχρονα.![]()
ηρασθησενΚαλώς επιστρέψατε κύριε bliz.
Υποθέτω ότι περάσατε εξαιρετικά.
Και τώρα εις τα συνήθη(;)![]()
Ναι!Καλώς επιστρέψατε κύριε bliz.
Υποθέτω ότι περάσατε εξαιρετικά.
Και τώρα εις τα συνήθη(;)![]()
Ήταν υπέροχα, παιδί μου!ηρασθησεν