troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.068
- Πόντοι
- 5.506
Ελπίζω και η καρδιά σας να μην μετακινήθηκε.............περαν των ορίων που έχετε θέσει και σε εμένα.Ναι!
Ήταν υπέροχα από κάθε άποψη.
Βοήθησε πολύ το ταξίδι αυτό εις την παραμονήν των όρχεων μου εις την φυσικήν θέσιν των.
Αυτά θα τα συζητήσουμε..Ελπίζω και η καρδιά σας να μην μετακινήθηκε.............περαν των ορίων που έχετε θέσει και σε εμένα.![]()
καλως ηρθατε κ.μπλιζΕπέστρεψα, "παιδιά"!
Τι είναι αυτό, κ. συνάδελφε;;;.
αυτα ειναι λεπτομεριες κ.μπλιζΜπιζ ο ένας, Μπλιτς η άλλη...
Αύριο θα ακούσετε τα κάλαντα και οι δύο!
Σας ευχαριστώ, κύριε!καλως ηρθατε κ.μπλιζ
μπηκατε με το δεξι
Στρίβειν δια του αρραβωνος;;;;αυτα ειναι λεπτομεριες κ.μπλιζ
στους καιρους μας τα ονοματα ειναι πλεον συμβατικα
πανε οι καιροι που τα ονοματα ειχαν αιγλη και εννοιολογικες ιδιοτητες
Και δεν ήταν μόνο αυτό...Ένα μικρό προβληματακι στησης είχε ο άνθρωπος και μας το εξομολογηθηκε, το 8ποντο του τού είχε γίνει σαν ζελεδακι.
Ψυχολογικό πιθανόν, επειδή η πεθερά του με την οποία διέμενε τον αντιμετώπιζε αυταρχικά, ειδικά στις δουλειές του σπιτιού.
Καλημέρα.
Και από πάνω του έτυχε και ανώμαλος θείος που τον προώθησε στις παρυφές της σόου μπιζ.Και δεν ήταν μόνο αυτό...
Ο άνθρωπος ήθελε να βάλει την τεχνολογία στην ζωή του.
Μια ηλεκτρική σκούπα ζήτησε και μια σφουγγαρίστρα.
Αλλά η πεθερά επέμενε να σφουγγαριζει γονατιστός και με το χέρι και να σκουπίζει με το σκουπόξυλο...
Ε, πως να έχει στύση μετά από τόσο καθημερινό κόπο.
Είχε και το μαγείρεμα επίσης
...
Κατάλαβα. Όπως και η πλεμπα πολύ σοφά λέει: "Δάσκαλε που δίδασκες"Αυτά θα τα συζητήσουμε..
Φευ ενδεκακις Χ amjik X 568!
Ο Αρίσταρχος έχει βγει ραντεβού με το χθεσινό μουνετο μάλλον της κάνει επίδειξη και μετάκαλα ο Αρισταρχος ξερουμε που ειναι
παλι βολτες με την πορσε θα κανει
αλλα ο ωριων και ο καπτεν που να πηγαν![]()
μακαρι να ειναι ετσιΟ Αρίσταρχος έχει βγει ραντεβού με το χθεσινό μουνετο μάλλον της κάνει επίδειξη και μετά![]()