Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.842
Πόντοι
6.236
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εψήφισον το προφανές.
Screenshot_2024-01-03-06-49-43-331-edit_com.android.chrome.jpg
Απολύτως σεβαστή η επιλογή σας, κύριε.
Ο Νηματοθέτης, εις την αγωνιώδην προσπάθειάν του να κατανοήσει τις συνεχείς απορρίψεις του υπό των θηλέων, εψήφισε την πρώτην επιλογήν!
Δεν υπάρχει άλλη εξήγησις.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα αξιότιμε κε bliz! Πόσο χαίρομαι που επιστρέψατε εις τας εργασίας του νήματος!
Σας ευχαριστώ, κύριε! :grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
Και εγώ χαίρομαι και επιχαίρω επιπλέον διά τον λόγον ότι Όλοι είμαστε εδώ και ουδείς έχει δραπετεύσει εις έτερα ποταπά και ιταμά νήματα του παρόντος ιστοτόπου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κάθε αλλοδαπό άτομο όταν μαθαίνει την Ελληνική, κάνει συγκεκριμένα λάθη, που έχουν ως αιτία την καταγωγή του και την μητρική γλώσσα του.
Έτερα λάθη πράττει η Ρωσίς, έτερα η Αγγλίς, έτερα η Ρουμανίς κ.ο.κ.

Αλλά το να συζητά τις μετά μίας [συμπαθεστάτης και ευμορφοτάτης Ρωσίδος], η οποία [= ο νταβάς] απαντά εις άπταιστον Ελληνικήν, τούτο καταλείπει εμέ έκπληκτον.

Τέλος πάντων. Δεν συνεχίζω. Αρκετές απειλές από νταβάδες είχα λάβει εις το παρελθόν εξαιτίας παρομοίων αναρτήσεών μου.
Και εις την τελικήν .. Ουδείς λόγος πίπτει εις εμέ!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Ειδική καλημέρα στον Γητευτή των θηλέων!
Τον Γλυκό της, το κουκλί της, το μπιζουδάκι της, το ζαχαρωτό της...!!!

Υ.Γ. κ. Captain μου, Ηττηθήκαμε κατά κράτος!
Απλώς παραμείναμε σοβαροί. Φαντάζεστε να σας έλεγε ζαχαρωτούλη ή σοκολατίνο ή κ. Ιωάννα;

Ο Μπιζουδάκης2323 δεν νοιάζεται για την υστεροφημία του. Νοιάζεται μόνο για την Joanna.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Απλώς παραμείναμε σοβαροί. Φαντάζεστε να σας έλεγε ζαχαρωτούλη ή σοκολατίνο ή κ. Ιωάννα;

Ο Μπιζουδάκης2323 δεν νοιάζεται για την υστεροφημία του. Νοιάζεται μόνο για την Joanna.
Κύριε, σας ευχαριστώ!
Είσθε ο παρηγορητής μου. Ο μόνος ειλικρινής συμπαραστάτης μου εις το δράμα της απορρίψεώς μου παρά το επίμονον των προσπαθειών μου.

Ο ζαχαρωτούλης/μπιζουδάκης/ γλυκούλης/κουκλάκις 2323 έχει τυφλωθεί από την ερωτική προς αυτόν προσήλωσιν της κας. Ιωάννας.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Κύριε, σας ευχαριστώ!
Είσθε ο παρηγορητής μου. Ο μόνος ειλικρινής συμπαραστάτης μου εις το δράμα της απορρίψεώς μου παρά το επίμονον των προσπαθειών μου.

Ο ζαχαρωτούλης/μπιζουδάκης/ γλυκούλης/κουκλάκις 2323 έχει τυφλωθεί από την ερωτική προς αυτόν προσήλωσιν της κας. Ιωάννας.
Δεν καταλαβαίνει ότι μετά την τέλεση του γάμου θα αρχίσει να πίπτει παντούφλα; ότι η ζωή του θα γεμίσει πεθερές, χαλασμένες σκούπες και σφουγγαρόπανα; θα έρθει η μέρα που θα μας πει "φίλοι, δεν σας άκουσα τότε και κατήντησα κι εγώ σαν τον Τάκη Τσουκαλά". Τότε ημείς και υμείς θα πούμε : ναι, αλλά όταν σε έλεγαν γλύκα και μπιζουδάκι, εσύ έκανες σαν το παγώνι.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν καταλαβαίνει ότι μετά την τέλεση του γάμου θα αρχίσει να πίπτει παντούφλα; ότι η ζωή του θα γεμίσει πεθερές, χαλασμένες σκούπες και σφουγγαρόπανα; θα έρθει η μέρα που θα μας πει "φίλοι, δεν σας άκουσα τότε και κατήντησα κι εγώ σαν τον Τάκη Τσουκαλά". Τότε ημείς και υμείς θα πούμε : ναι, αλλά όταν σε έλεγαν γλύκα και μπιζουδάκι, εσύ έκανες σαν το παγώνι.
Είσθε σοφός, κύριε!
Παραθέτω εικόνα από το μέλλον του Ζαχαρωτού της!
images

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Παρακάτω, μία φωτογραφία της πεθεράς του κ. raopau ...
Αφιερούται εις το Μπιζουδάκι της!!!

images
Τα βλέπεις Γλυκέ @jim2323 ; κάποτε θα είναι αργά. Θα ζητήσεις βοήθεια από τους φίλους που τώρα περιφρονείς κι αυτοί θα σου πουν "άντε γεια!"

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.842
Πόντοι
6.236

Παρακάτω, μία φωτογραφία της πεθεράς του κ. raopau ...
Αφιερούται εις το Μπιζουδάκι της!!!

images
Ζουλιάρηδες! Αφήστε τον νεαρό να χαρεί τον έρωτα!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.424
Πόντοι
2.586
Καλή Χρονιά, κύριε @Ιζνογκουντ !

Μας θυμηθήκατε ή ακόμη ασχολείστε με τηλεφωνικάς κλήσεις που λαμβάνετε από εργαζόμενες εις ελαιοτριβείαν Αττικής, αι οποίαι αναπολούν τα προσόντα σας:2funny: [.... προσόντα ... λέμε τώρα].... :2funny:
Καλη χρονία και σε σένα πολυχρονεμένε μας ....
Πιθανοτατα διερευσαν ακρως απορητες πληροφορίες οτι το μανουλομανουλο μας εδωσε ΦΠ ( φυλο πορειας )
Ορισμένες κυρίες , για τις οποιες υπηρξα κατα το παρελθον , ο ορισμος του τέλειου ..του απολυτου ..του ανεπαναληπτου ( ειμαι γλυκοτσουτσουνος ο φουστης ) ενεργουν συντονισμένα με σκοπο να με οδηγησουν και παλι σε οδους αλοτριας ακολασίας ...
Εχοντας σαν δεδομένο την αδυναμία της σαρκας .....ισως ενδωσω και επιτρεψω εις αυτας τας κυρίας να γευθουν και παλι το κορμι μου και τους χυμους του 7,5
Οπως καταλαβατε , ως αριστος γνωστης της ελληνικής γλωσσας , χρησιμοποιω πληθυντικο αριθμο , οπερ μεθερμηνευομενο .....θα παει ο στερεοφωνικός πεοθηλασμος και η παραφυση ασελγεια ..συνεφο ....

Μην ξεχασω

gamieste

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.424
Πόντοι
2.586

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Καλημερα γείτονα ...
Δηλαδη αυτος ειναι για διαγραφη και λιθοβολισμό ?
O tempora o mores !!!
Ήδη είναι νεκρός και δεν το έχει καταλάβει.
Εμείς το χρέος μας το κάναμε. Είδε και την κατάντια μας, τι άλλο να κάνουμε;:confused:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.424
Πόντοι
2.586
Ήδη είναι νεκρός και δεν το έχει καταλάβει.
Εμείς το χρέος μας το κάναμε. Είδε και την κατάντια μας, τι άλλο να κάνουμε;:confused:
Καλα ο φιλτατος ειναι για Κλωτσιες ....
1. δουλευει σε ενα μουνολιβαδο
2. ειναι ελευθερος
3. παει και παντρευεται ( φευ χ ν )
4. και που παει με τη επισημη ? Πουκετ

ΕΛΕΟΣ

Ε θα πηδηχτω απ το παραθυρο

Θα εισηγηθω στην μονομελη επιτροπη την παραδειγματικη τιμωρία του
Το δε ονομα του να αποτελεί ονειδος για το νημα μας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλα ο φιλτατος ειναι για Κλωτσιες ....
1. δουλευει σε ενα μουνολιβαδο
2. ειναι ελευθερος
3. παει και παντρευεται ( φευ χ ν )
4. και που παει με τη επισημη ? Πουκετ

ΕΛΕΟΣ

Ε θα πηδηχτω απ το παραθυρο

Θα εισηγηθω στην μονομελη επιτροπη την παραδειγματικη τιμωρία του
Το δε ονομα του να αποτελεί ονειδος για το νημα μας
Όταν όμως η Μονομελής Πειθαρχική Επιτροπή, της οποίας προΐσταται ο Νηματοθέτης, μετά από μαραθώνιες ολονύκτιες συνεδριάσεις είχε αποφασίσει ομόφωνα [ψήφοι 1-0] την εξορία του επί ένα μήνα εις το νήμα του κ. Ποδολάγνου, σεις όλοι φωνάζατε ότι το νήμα διοικείται από ένα δικτάτορα και οργανώνατε πραξικοπήματα και εξεγέρσεις σε βάρος του άκακου τούτου Νηματοθέτου.
Φάτε σκατά τώρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom