Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.318
Θα ζητήσω μονόπετρο για να πειστώ, επίσης να με ζητήσει δημόσια σε γάμο..γιατι το σκέφτηκα ότι μπορεί να είμαι η 12η μοναδική του αγάπη..
Θα ζητήσω μονόπετρο για να πειστώ, επίσης να με ζητήσει δημόσια σε γάμο..γιατι το σκέφτηκα ότι μπορεί να είμαι η 12η μοναδική του αγάπη..
Ναι!ακριβως αυτο ειναι
παραδοσιακό Ιαπωνικο τραγουδι !!!
βεβαια το πλεον αγαπημενο /εκτελεση ειναι αυτο
με τη φιλαρμονικη του βερολινου
χαχα ιδιος ειμαι
Μονόπετρο για την κα. Ιωάννα που θα εύρετε όμως, κύριε;χαχα ιδιος ειμαι
μια πορσε μου λειπει μονον
ας ειναι θα παιρνω του αρισταρχου που και που![]()
Γλυκούλι μου σε θέλω τόσο πολύ που σε συγχωρώ οτι κι εάν κανείς...κάτι έχεις και μας τραβάς όλες σαν μαγνήτης.. αχ..αχ...χαχα ιδιος ειμαι
μια πορσε μου λειπει μονον
ας ειναι θα παιρνω του αρισταρχου που και που![]()
Προσφερομαι για κουμπαρος, και υποσχομαι οτι θα ειμαι καλο "παιδι"Θα ζητήσω μονόπετρο για να πειστώ, επίσης να με ζητήσει δημόσια σε γάμο..γιατι το σκέφτηκα ότι μπορεί να είμαι η 12η μοναδική του αγάπη..
Εμείς, κυρία, θα κρατάμε το φανάρι;;;Θα ζητήσω μονόπετρο για να πειστώ, επίσης να με ζητήσει δημόσια σε γάμο..γιατι το σκέφτηκα ότι μπορεί να είμαι η 12η μοναδική του αγάπη..
Γλυκούλι μου σε θέλω τόσο πολύ που σε συγχωρώ οτι κι εάν κανείς...κάτι έχεις και μας τραβάς όλες σαν μαγνήτης.. αχ..αχ...
Εμείς, κυρία, θα κρατάμε το φανάρι;;;
![]()
θα πουλησε ο αρισταρχος τη πορσε (ηδη ειναι θετικος με την ιδεα)Μονόπετρο για την κα. Ιωάννα που θα εύρετε όμως, κύριε;
..κεράκια από την Ανάσταση που εχω..
ολες τι ολες τζοΓλυκούλι μου σε θέλω τόσο πολύ που σε συγχωρώ οτι κι εάν κανείς...κάτι έχεις και μας τραβάς όλες σαν μαγνήτης.. αχ..αχ...
Ε, τι να κάνω...;;;Παρακάτω είναι ένα τραγούδι που κάποτε άκουγα με την Αγγλίδα τροφό μου. Κάποτε ...
Σήμερα είναι αφιερωμένο όμως στην κα. Ιωάννα ...! [παρά τα όσα αυτή καταμαρτυρά εις βάρος μου...]
Παρακάτω είναι ένα τραγούδι που κάποτε άκουγα με την Αγγλίδα τροφό μου. Κάποτε ...
Σήμερα είναι αφιερωμένο όμως στην κα. Ιωάννα ...! [παρά τα όσα αυτή καταμαρτυρά εις βάρος μου...]
Λυπούμαι, κυρία, αλλά δεν μοιράζομαι το φαγητό μου.....είχες ερωτευτεί Βρετανή..εχω κατά το ήμισυ υπηκοότητα...είμαστε ζόρικες κι ολίγον ξινες, που και που..σ ενοχλεί αλλα σε γοητεύει παράλληλα..με μισείς αλλα με ποθείς κατά βάθος..θα σε κάνω κουμπάρο στον γάμο μου με τον ζαχαρένιο μου για να κάνουμε σεξ 3 φορές την βδομάδα!!Ρε η ξανθιά πως βρήκα λύση σ ολα!!