Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.341
Πολυ όμορφο το τραγούδι ατακτουλη μου...Λυπούμαι, κυρία, αλλά δεν μοιράζομαι το φαγητό μου.
Ή όλα ή τίποτε!
Πολυ όμορφο το τραγούδι ατακτουλη μου...Λυπούμαι, κυρία, αλλά δεν μοιράζομαι το φαγητό μου.
Ή όλα ή τίποτε!
Tι θες να πει ? γλυκοτσουτσουνος ?Τώρα έγινε και ζαχαρένιος της ....![]()
Ξέρεις τί κολλάει με το ζαχαρένιος;Τώρα έγινε και ζαχαρένιος της ....![]()
Τι;;;;Ξέρεις τί κολλάει με το ζαχαρένιος;
Ευχαριστώ, κυρία!Πολυ όμορφο το τραγούδι ατακτουλη μου...
κ.μπλιζ παρτε τωρα που γυριζειΛυπούμαι, κυρία, αλλά δεν μοιράζομαι το φαγητό μου.
Ή όλα ή τίποτε!
Κάποιο hint θα μας δώσετε;Κάθε αλλοδαπό άτομο όταν μαθαίνει την Ελληνική, κάνει συγκεκριμένα λάθη, που έχουν ως αιτία την καταγωγή του και την μητρική γλώσσα του.
Έτερα λάθη πράττει η Ρωσίς, έτερα η Αγγλίς, έτερα η Ρουμανίς κ.ο.κ.
Αλλά το να συζητά τις μετά μίας [συμπαθεστάτης και ευμορφοτάτης Ρωσίδος], η οποία [= ο νταβάς] απαντά εις άπταιστον Ελληνικήν, τούτο καταλείπει εμέ έκπληκτον.
Τέλος πάντων. Δεν συνεχίζω. Αρκετές απειλές από νταβάδες είχα λάβει εις το παρελθόν εξαιτίας παρομοίων αναρτήσεών μου.
Και εις την τελικήν .. Ουδείς λόγος πίπτει εις εμέ!
Μια παροιμία λέει ότι το αμάξι και τη γυναίκα δεν τα μοιραζόμαστε. Για μένα προσαρμόζεται ως εξής: τη Πόρσε και τη Μερσεντές δε τα μοιράζομαιχαχα ιδιος ειμαι
μια πορσε μου λειπει μονον
ας ειναι θα παιρνω του αρισταρχου που και που![]()
Η Πόρσε δεν είναι για πώληση ( δεν έχω λεφτά για καινούρια)θα πουλησε ο αρισταρχος τη πορσε (ηδη ειναι θετικος με την ιδεα)
δυο θα παρουμε
ενα σε καθε χερι![]()
Exactly!Κάποιο hint θα μας δώσετε;
Η νεοεισελθήσα θεά του κυνηγίου;
Επιμένω!κ.μπλιζ παρτε τωρα που γυριζει
και αυριο μεθαυριο διαπραγματεύεσαι για το παραπανω
κανεις δεν ξεκινησε απο τον τερματισμο![]()
Με είχε ξαναπεί έτσι!
Και δηλαδή η Mercedes έχει τον ρόλο της γυναίκας;;;Μια παροιμία λέει ότι το αμάξι και τη γυναίκα δεν τα μοιραζόμαστε. Για μένα προσαρμόζεται ως εξής: τη Πόρσε και τη Μερσεντές δε τα μοιράζομαι
Μετα σου λενέ οι καλλιτέχνες είναι ευαίσθητοιΗ Πόρσε δεν είναι για πώληση ( δεν έχω λεφτά για καινούρια)
Ο Κάπτεν θα σου έδινε μέχρι και το βρακί του ακόμα, μόνο αν γινόσουν ΑΕΚ. Είσαι πρόθυμος για μια τέτοια αλλαγή στη ζωή σου;Μετα σου λενέ οι καλλιτέχνες είναι ευαίσθητοι
Καλά άσε Αρίσταρχος θα σκοτώσω μια στόλη του καπτεν εκείνη με τα χρυσά κουμπιά
δεν μπορεί κάτι θα πιάνει![]()