Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.424
- Πόντοι
- 2.586
Η θα το "φορτιζει για τις επερχομενες ακολασιες στην απω ανατολή ή θα ξεκωλιαζει καμια λαδοκόρη ...κάτσε να βάλω ένα δόλωμα ...
![]()
Η θα το "φορτιζει για τις επερχομενες ακολασιες στην απω ανατολή ή θα ξεκωλιαζει καμια λαδοκόρη ...κάτσε να βάλω ένα δόλωμα ...
![]()
Η θα το "φορτιζει για τις επερχομενες ακολασιες στην απω ανατολή
E, βέβαια.Στο ακόμα εορταστικό κλίμα των αισθήσεων και παρεσθησεων, ναι η Μερσεντές είναι Ισπανίδα κυρία που δεν μπορεί να ζει χωρίς εμένα ( ίσως ενσωματωθεί στο διήγημα που λίγο λίγο μορφοποιείται στον αέρα και με περιμένει να το αρπάξω και να το κατεβάσω στη γη)
( Έεεε πώς σας φάνηκε η παρομοίωση? Όχι για να περιαυτολογησω, αλλα αν ο ανθρωπος έχει ταλέντο, φαίνεται!)
Το μαγαζί για την μπουγάτσα που δεν προκαλεί δυσπεψία, ακόμη και αν καταναλωθεί πολύ ζεστή, είναι γωνία Εθν. Αμύνης και Αλ. Σβώλου. Κατεβαίνοντας από Συντριβάνι στο αριστερό χέρι μετά το φανάρι.Βγαίνω guys πάω για δουλειά ( πλένω Πόρσε για 5 ευρώ την ώρα)
Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιος όρος στο λεξιλόγιο του κ. κωλο-γερου!Το βάζει και σε αγρανάπαυση![]()
Αυτό λέγεται ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!με δεδομένο οτι η "δεν υπαρχει μαναρι" θα του κοψει τα @@ και θα ταισει τις γατες της ενα ειναι σιγουρο
αμα ξανακανει μαλακια ( σαπια κρεατα ) θα στειλουμε ( ανωνυμα παντα ) τις κριτικές του ,...τα σαλιαρισματα στα διαφορα νηματα στην δεν υπαρχει μαναρι ...... και θα εξαφανιστει ...
BLACKMAIL το λενε στο χωριο μουΑυτό λέγεται ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!
Και extortion επίσης!BLACKMAIL το λενε στο χωριο μου
Και extortion επίσης!
Και επιπλέον δεν σαλιαριζω, κύριε.
Φλερτάρω!
Με παταγωδη αποτυχία βεβαίως επί του παρόντος... Φευ!
ειδες τον Κωλογερο καπου εδω γυρω ?
Δηλαδή πόσο χρονών είναι ο Κούνελος;;;Αχ, ο έρωτας, πόσο με συγκινεί. Άντε βρε κούνελε να 'χα τα νιάτα σου
Oχι κυριε, προετοιμασια κανουμε, την αλλη εβδομαδα θα μεταβουμε επι 2μερον εκτακτως στο νησι, πρεπει να ειμαστε εγκρατεις μεν προετοιμασμενοι δε.Πάλι;;;;
κατσε σε λιγο θα τα ομολογησει ολαΠάλι;;;;
Και όλως εκτάκτως θα συναντήσετε την εκεί και επί 13 έτη σύντροφόν σας...Oχι κυριε, προετοιμασια κανουμε, την αλλη εβδομαδα θα μεταβουμε επι 2μερον εκτακτως στο νησι, πρεπει να ειμαστε εγκρατεις μεν προετοιμασμενοι δε.
μιλαμε για την μεγαλυτερη κουφαλιτσα ολων των εποχων ....Και όλως εκτάκτως θα συναντήσετε την εκεί και επί 13 έτη σύντροφόν σας...
Η οποία εκτάκτως θα είναι μαζί σας στην Πόλη την Άνοιξη αλλά όχι στην Ταϊλάνδη όπου εκτάκτως θα είστε με άλλη κάθε μέρα.
Φευ Χ Ιζνογκούντ!
Η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχα τα τελευταια χρονια την γνωστη περιπετεια με την Ν, θα την επαιρνα μαζι μου, εστω και για μια φορα και στην Ταυλανδη. Ο φοβος ομως μηπως η γερικη καρδια μου, πεσει θυμα του φτερωτου κωλο-παιδου (οπως το αποκαλεσε προσφατα συμφορουμητης μας) με συγκρατει.Και όλως εκτάκτως θα συναντήσετε την εκεί και επί 13 έτη σύντροφόν σας...
Η οποία εκτάκτως θα είναι μαζί σας στην Πόλη την Άνοιξη αλλά όχι στην Ταϊλάνδη όπου εκτάκτως θα είστε με άλλη κάθε μέρα.
Φευ Χ Ιζνογκούντ!
Μηχανή του Σεξ στην κυριολεξία!μιλαμε για την μεγαλυτερη κουφαλιτσα ολων των εποχων ....
μεγας μπηχτης