blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.650
- Πόντοι
- 26.096
You are talking in riddles κύριε.Καλή σας εβδομάδα, κύριοι, κυρία και "θα δείξει".
You are talking in riddles κύριε.Καλή σας εβδομάδα, κύριοι, κυρία και "θα δείξει".
Καλά του την είπατε, κυρία!!!!Δεν είμαι συνταξιούχος να πηγαίνω εκεί ...στο έχω πει τόσες φορές!!
Μονο σε κλαμπς παω ,με την νεολαία!
Και εσείς από κουτση Μαρία ξεκινήσατε την ανδρική σας πορεία; Η δική μου κουτση Μαρία ήτο στην Συγγρού, το 1972, στο σημείο που τώρα ευρίσκεται το ξενοδοχείο Μετροπόλιταν, πρώην Χανδρή. Με κατάλαβε ότι ήμουν πρωτάρης και μου φέρθηκε πολύ καλά.Μήπως ήτο η Μαρία από την πλατεία Βάθης εν ετοί 1969 ??
Διότι πήγαινε ο πατέρας μου ένα ντοφιν Ρενό για σέρβις σε ένα συνεργείο εκεί καί ερχόταν μια κυρία ολίγον Κούτσηε όνομα Μαρία την οποία ο πατέρας μού τίς ανέθεσε τον ανδρισμό μού...
Φεύ !!
Παλιότερα έμεινα στο Χανδρής μερικές φορές...Και εσείς από κουτση Μαρία ξεκινήσατε την ανδρική σας πορεία; Η δική μου κουτση Μαρία ήτο στην Συγγρού, το 1972, στο σημείο που τώρα ευρίσκεται το ξενοδοχείο Μετροπόλιταν, πρώην Χανδρή. Με κατάλαβε ότι ήμουν πρωτάρης και μου φέρθηκε πολύ καλά.
Λίγο αγριόγατες οι Πορτουγκεζες γενικά, αλλά οι όμορφες τους είναι πανέμορφες.Κάποιες εκδρομές κοντά.
Θέλω να μένω καιρό σε ενα μέρος ώστε να αντιληφθώ τι σημαίνει να ζει κανείς εκεί, την αίσθηση( feeling ) του τόπου.
Υπάρχει εθνικότητα θηλεος, που δεν έχετε συνευρεθεί;;;Λίγο αγριόγατες οι Πορτουγκεζες γενικά, αλλά οι όμορφες τους είναι πανέμορφες.
Και αυτό το αγαπημένο μου πορτουγκεζικο τραγούδι, στην παλιά του εκτέλεση, από τη ν Αμαλια Ροντρίγκεζ,ενώ υπάρχει και μια εκπληκτικη εκτέλεση από την Ντουλτσε Πόντες στο Ηρώδειο.
Οχι θα τον άφηνα...!Είμαι τσαούσα...φαίνεται χαχαχαχα!Καλά του την είπατε, κυρία!!!!
Ένας από τους πολλούς πολλούς λόγους, που μου αρέσετε...!Οχι θα τον άφηνα...!Είμαι τσαούσα...φαίνεται χαχαχαχα!
Το έχω καταλάβει!!Ένας από τους πολλούς πολλούς λόγους, που μου αρέσετε...!
Νομίζω Αμερικανις, εκ Βορείου Αμερικής, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος. Και φυσικά πολλές αφρικανικές εθνικότητες.Υπάρχει εθνικότητα θηλεος, που δεν έχετε συνευρεθεί;;;
Νομίζω Αμερικανις, εκ Βορείου Αμερικής, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος. Και φυσικά πολλές αφρικανικές εθνικότητες.
Ότι όλο και κάποιος - κάποια θα ανήκει στην LGBTQ κοινότητα.τι θες να πεις?
Σίγουρα μια ποικιλομορφία θα έχουν οι συμευρέσεις του κυρίου κωλό-γερου..Ότι όλο και κάποιος - κάποια θα ανήκει στην LGBTQ κοινότητα.
Τι λέτε,κύριε;;;;;Σίγουρα μια ποικιλομορφία θα έχουν οι συμευρέσεις του κυρίου κωλό-γερου..
Εκτός και εάν δεν το αντελήφθην είς ορισμένας εξ αυτών όπως συνέβη και είς εμένα δύο φορές
Φεύ!!
Απόδειξη του τακτικού ελέγχου περί της υπάρξεως ή όχι ατόμου, που έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα, εις το παρόν Νήμα, αποτελεί η παραπάνω ανάρτηση του Νηματοθέτου, που έλαβε χώραν την 4 Δεκεμβρίου ενεστώτος έτους.Σήμερα γιορτάζει η Βαρβάρα.
Εμείς δεν έχουμε Βαρβάρα στο Νήμα. Ούτε Μαρία, Άννα, Χριστίνα, Ειρήνη κλπ κλπ
Εκτός εάν κάποιος χρησιμοποιεί το Βαρβάρα ως το καλλιτεχνικό του ...