blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.650
- Πόντοι
- 26.096
Καλησπέρα, κύριε!Καλησπέρα σας Κύριοι!
Καλησπέρα, κύριε!Καλησπέρα σας Κύριοι!
Πέμπτη επιστρέφω!Επιστρέψατε από Λισαβώνα;;;
Ποιος ο λόγος να ειρωνευτεις πελάτη μου στο τι έγραψε για μενα;They call it flirt...!
Αλλά που να κατανοήσει η πλεμπα την διαφορά ανάμεσα στο φλερτ και το σαλιαρισμα.
Φευ και πάλι φευ!
Φευ!
Δεν τον ειρωνεύτηκα.Ποιος ο λόγος να ειρωνευτεις πελάτη μου στο τι έγραψε για μενα;
Ουδείς ..!
...εχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο που γραφεις και ίσως δεν σε πιάνουν όλοι ,όπως κι εγώ κάποιες φορές..τεσπα, καλη ΚυριακήΔεν τον ειρωνεύτηκα.
Την γνώμη μου για την κριτική του εξέφρασα.
θειε μπορω να εχω μια 300αρα να παω την κυρια τζοανα σε ζαχαροπλαστειο?
Δεν είμαι συνταξιούχος να πηγαίνω εκεί ...στο έχω πει τόσες φορές!!θειε μπορω να εχω μια 300αρα να παω την κυρια τζοανα σε ζαχαροπλαστειο?
Μήπως ήτο η Μαρία από την πλατεία Βάθης εν ετοί 1969 ??Ποσως μας ενδιαφέρει η άποψη σας για το μπαλσαμικο ξύδι. Σας παρακαλώ όμως να ανακαλεσετε τα περί κουτσης Μαρίας.
Η κορασίδα που με εντρυφησε για πρώτη φορά στα μυστικά του σαρκικού έρωτα, ήτο ελαφρώς κουτση και την έλεγαν Μαίρη (Μαρία).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάγω για την πρωινή.
Καλημέρα.
στα μπαρσ και στα κλαμπς θα παμε .....Δεν είμαι συνταξιούχος να πηγαίνω εκεί ...στο έχω πει τόσες φορές!!
Μονο σε κλαμπς παω ,με την νεολαία!
για πες νιπληπαρε παραπανω γιατι θα παμε Τοκιο με τον θειο
τι θες να πεις?Καλή σας εβδομάδα, κύριοι, κυρία και "θα δείξει".
το ειπε ο θειος .. θα μας παρει μαζι του στο Τοκιο , ολα τα εξοδα πληρωμένα , αλλα ζητα και καμια 5000 να εχουμε για μικροεξοδα εκειστα μπαρσ και στα κλαμπς θα παμε .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πες νιπλη
ωραια....το ειπε ο θειος .. θα μας παρει μαζι του στο Τοκιο , ολα τα εξοδα πληρωμένα , αλλα ζητα και καμια 5000 να εχουμε για μικροεξοδα εκει
Κάποιες εκδρομές κοντά.Μόνο Λισαβώνα είστε ή θα πάτε και αλλού;
Μην τα λέτε απότομα κύριε τρουμπακι σκιάζετε ο κύριος Μπλιζ.ωραια....
Θειε μου δινεις νια 1000ρουμπα να παω με νιπλη να πιουμε κανα καλο σακε?
Έχετε δίκιο, κυρία!...εχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο που γραφεις και ίσως δεν σε πιάνουν όλοι ,όπως κι εγώ κάποιες φορές..τεσπα, καλη Κυριακή
Και τι είμαι, παιδί μου, εγώ;ωραια....
Θειε μου δινεις νια 1000ρουμπα να παω με νιπλη να πιουμε κανα καλο σακε?