blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
That's all, lads, for today!
Dreadfully sorry!!!
Φευ....
Dreadfully sorry!!!
Φευ....
Εδώ θα πάμε παρέα γείτονα.Να κλαιω ρε σαχλαμαρα
Δε παω πουθενα ακομα
Ισως χτυπησω μια γερμανια κανενα ΦΚΚ απο το καινουργιο χρονο
Καλημέρα και καληνύχτα. Υπάγω για ύπνο, το πρωί πρέπει να εγερθω νωρίς πριν την ανατολή του ηλίου για την πρωινή.Καλημέρα στο λούμπεν προλεταριάτο!
Χωρίς το Νηματοθετη, ε;;;Εδώ θα πάμε παρέα γείτονα.
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Λατινοαμερικάνικο.
Τοπικόν έδεσμα;
Κατά τα άλλα.. εγκράτεια και περισυλλογή, κ. κωλο-γερε;;;Λατινοαμερικάνικο.
Καλημέρα, κύριε!
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι !!
Το μέγεθος της αναμονής του κυρίου κωλό-γερου θα επισκιασθεί απο το αποτέλεσμα....Κατά τα άλλα.. εγκράτεια και περισυλλογή, κ. κωλο-γερε;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που είναι ο ανεψιός μου;;;
Ποσως μας ενδιαφέρει η άποψη σας για το μπαλσαμικο ξύδι. Σας παρακαλώ όμως να ανακαλεσετε τα περί κουτσης Μαρίας.Δεν μου αρέσει το μπαλσαμικο ξύδι. Ίσως επειδή γλυκιζει. Άλλωστε το επιλέγει ακόμη και η κουτση Μαρία.
Και Ημείς ουδεμίαν σχέσιν έχομεν μετά της κουτσης Μαρίας.
Αν παρόλα αυτά θα έπρεπε να επιλέξω τέτοια γεύση, θα επέλεγα ένα μείγμα από ξύδι από κόκκινο κρασί, ζελέ σταφυλιού και μελασα.
Κατά τα λοιπά ούτε το υπηρετικό προσωπικό Ημών επιλέγει μπαλσαμικο.
1. Με προέτρεψαν, στο νήμα της κας. Ιωάννας, να καταναλώσω μπαλσαμικο και ως εκ τούτου θεώρησα χρέος μου να απαντήσω.Ποσως μας ενδιαφέρει η άποψη σας για το μπαλσαμικο ξύδι. Σας παρακαλώ όμως να ανακαλεσετε τα περί κουτσης Μαρίας.
Η κορασίδα που με εντρυφησε για πρώτη φορά στα μυστικά του σαρκικού έρωτα, ήτο ελαφρώς κουτση και την έλεγαν Μαίρη (Μαρία).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάγω για την πρωινή.
Καλημέρα.
Αυτά παθαίνει όποιος σαλιαριζει στα νήματα των κορασίδων.1. Με προέτρεψαν, στο νήμα της κας. Ιωάννας, να καταναλώσω μπαλσαμικο και ως εκ τούτου θεώρησα χρέος μου να απαντήσω.
2. Ανακαλώ τα περί κουτσης Μαρίας και παρακαλώ να αντικατασταθεί υπό της λέξεως -πλεμπα-!
They call it flirt...!Αυτά παθαίνει όποιος σαλιαριζει στα νήματα των κορασίδων.
Υπάγω.