amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.347
- Πόντοι
- 22.785
Και εδώ κλείνει ο κύκλος των αναζητήσεων ισοτιμιών συναλλάγματος σε αυτό το υπέροχο μέρος. Τις υπόλοιπες 15 ημέρες των διακοπών θα αφοσιωθούμε στην εγκράτεια και στην φυσιολατρεια.Αρμοδίως πληροφορούμε -τα ενδιαφερόμενα για τα χρηματοοικονομικά θέματα- μέλη μας ότι ο κ. κωλο-γερος προέβη εις νέαν ανταλλαγήν συναλλάγματος και δη εις καλυτέραν ισοτιμίαν ή της προγενεστέρας ανταλλαγής του.
Καλά πληροφορημένοι μάλιστα χρηματιστηριακοί κύκλοι αναφέρουν ότι ο κ. κωλο-γερος είχε εντοπίσει την ισοτιμία αυτή από το περσινό ταξίδι του πλην όμως μόλις φέτος κατάφερε νασυνευρεθείεπιτύχει την ισοτιμία αυτή!
Λισαβώνα;;;Την καλημέρα-καλησπέρα και από ημάς. Ευτυχείτε!
Οκ μας πεισατε ..δεν χρειαζεται ορκοςΚαι εδώ κλείνει ο κύκλος των αναζητήσεων ισοτιμιών συναλλάγματος σε αυτό το υπέροχο μέρος. Τις υπόλοιπες 15 ημέρες των διακοπών θα αφοσιωθούμε στην εγκράτεια και στην φυσιολατρεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λισαβώνα;;;
Ενταξει ..βγηκε το μεσημεριανό σας ...
Καλημέρα κύριε roger άρτι αφιχθεις με το feretti μού
.. και με την λιτην συγκομιδή
.και τα σκουπίδια του σοροκου
Αν τελικά λείψετε από τις αγορές το επόμενο 15ημερο και επειδή η απουσία σας θα γίνει αισθητή να σορτάρουμε σχετικά.Και εδώ κλείνει ο κύκλος των αναζητήσεων ισοτιμιών συναλλάγματος σε αυτό το υπέροχο μέρος. Τις υπόλοιπες 15 ημέρες των διακοπών θα αφοσιωθούμε στην εγκράτεια και στην φυσιολατρεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λισαβώνα;;;
Πιθανόν "βιοποριζεται" με την ΜΕκεινη η παλιοχαμουρα ο νηματοθέτης που βοσκει ?
Τι πρωτοτυπο .....Πιθανόν "βιοποριζεται" με την Μ
Η αλήθεια είναι ότι πάνω από το 50% των γυναικών εδώ είναι πέρα απο τα πρότυπα ομορφιάς που έχουμε στην ΕυρώπηΟκ μας πεισατε ..δεν χρειαζεται ορκος
Αγορι μου εγω στα ειπα απο πρινΗ αλήθεια είναι ότι πάνω από το 50% των γυναικών εδώ είναι πέρα απο τα πρότυπα ομορφιάς που έχουμε στην Ευρώπη
Πιο λαρτζ μεγέθη, σε αντίθεση με τους άνδρες που είναι πολύ πιο συμμαζεμενοι.
Υπάρχει όμως και ένα 10-20% "ελευθέρας βοσκής", μαυρουλες κυρίως, που είναι εκπληκτικής ομορφιάς, και σε σώματα και σε πρόσωπα, που τις βλέπεις και σου πέφτουν τα σαγόνια. Είναι όμως "ελευθέρας βοσκής" και δεν μπορώ να τις φιλοξενήσω σε χώρο που ήδη βρίσκεται η "βαλίτσα" μου. Έτσι έκανα μόνο καταδρομικές σε "ανταλλακτηρια" όπου οι υπηρεσίες είναι συγκεκριμένες, που ότι πληρώνεις παίρνεις.
Τι να κάνω; Το τάπερ το παίρνω σε αυτά τα προ-Ταυλανδης ταξίδια για να μην το κουβαλάω μαζί μου στην Ταυλανδη.Αγορι μου εγω στα ειπα απο πριν
Πηρες φαγητο μαζι σου σε ταπερ ...
Κανονικα εκει πρεπει να ηταν το "ορεκτικο" σου και "κυριο γευμα" στη Ταυλανδη
Αλλα εγω τα λεω εγω τα ακουω
ε ναι και εγω αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε δυο κακαΤι να κάνω; Το τάπερ το παίρνω σε αυτά τα προ-Ταυλανδης ταξίδια για να μην το κουβαλάω μαζί μου στην Ταυλανδη.
Εγώ κοροϊδεύω τον εαυτό μου και λέω ότι διαλέγω ανάμεσα σε δύο καλα, το περισσότερο καλόε ναι και εγω αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε δυο κακα
θα διαλεγα το λιγοτερο κακο
Καλα ..εσυ προσεχε στην ΤαυλανδηΕγώ κοροϊδεύω τον εαυτό μου και λέω ότι διαλέγω ανάμεσα σε δύο καλα, το περισσότερο καλό
Για που;Καλα ..εσυ προσεχε στην Ταυλανδη
Δεν εχουμε ορεξη για τα δραματα τα δικα σου
Τωρα εχω σειρα εγω
Να κλαιω ρε σαχλαμαραΓια που;
Να πας να βρεις εναν ώμο να ακουμπήσεις και να πεις το δράμα που περνάς.Να κλαιω ρε σαχλαμαρα
Δε παω πουθενα ακομα
Ισως χτυπησω μια γερμανια κανενα ΦΚΚ απο το καινουργιο χρονο
Αυτό αποκαλείται οπτιμισμόςΕγώ κοροϊδεύω τον εαυτό μου και λέω ότι διαλέγω ανάμεσα σε δύο καλα, το περισσότερο καλό