blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Με διασύρετε εκ νέου, κύριε...Αγαπητε φίλε Βατραχε
Νομιζω οτιν εχετε κολλησει μπλιζιτιδα , να το προσεξετε ειναι σοβαρο
Α καλημερα δε σας ειπα
Με διασύρετε εκ νέου, κύριε...Αγαπητε φίλε Βατραχε
Νομιζω οτιν εχετε κολλησει μπλιζιτιδα , να το προσεξετε ειναι σοβαρο
Α καλημερα δε σας ειπα
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ολου του κοσμου ενωθητε
βρε δε μου γαμιεστε αμφοτεροι ομου και οι δυο μαζιΣας ευχαριστώ, κ. amjik.
Βρίσκω στο πρόσωπό σας πολύτιμο συμπαραστάστη ενάντια στο καθημερινό bullying που δέχομαι από τον αρχινταή του Νήματός μας, κ. Roger Rabbit...
βρε δε μου γαμιεστε αμφοτεροι ομου και οι δυο μαζι
το μονο που μπορω να πω ..πολυ γλυκο προσωπακι ...
Εντροπή κύριε να μας υβρίζετε αμφότερους... Τι σας είπαμε?? Ότι το σκάφος το οποίο χρησιμοποιείτε δια να εκδράμετε πάρα τής οικογένειας σας είναι πάρα πολύ καλό... Εσείς εμπλέκεται ΠΣΑΡΕΜΑΤΑ & θαλάσσια ρεύματα ..βρε δε μου γαμιεστε αμφοτεροι ομου και οι δυο μαζι
ειναι αυτο που λεειΕντροπή κύριε να μας υβρίζετε αμφότερους... Τι σας είπαμε?? Ότι το σκάφος το οποίο χρησιμοποιείτε δια να εκδράμετε πάρα τής οικογένειας σας είναι πάρα πολύ καλό... Εσείς εμπλέκεται ΠΣΑΡΕΜΑΤΑ & θαλάσσια ρεύματα ..
Υμείς μετά του κυρίου νηματοθετου ασχολούμεθα με την εκγύμναση των μυών μας σε ασφαλές περιβάλλον .
Ίστασθε παρά τω πλευρώ του Νηματοθέτου, κύριε!Εντροπή κύριε να μας υβρίζετε αμφότερους... Τι σας είπαμε?? Ότι το σκάφος το οποίο χρησιμοποιείτε δια να εκδράμετε πάρα τής οικογένειας σας είναι πάρα πολύ καλό... Εσείς εμπλέκεται ΠΣΑΡΕΜΑΤΑ & θαλάσσια ρεύματα ..
Υμείς μετά του κυρίου νηματοθετου ασχολούμεθα με την εκγύμναση των μυών μας σε ασφαλές περιβάλλον .
Είναι Βατράχι ο κύριος Μπλιζ ??ειναι αυτο που λεει
"όμοιος ομοίω αεί πελάζει..."
οχι ,,κλαψομουνης ειναι αλλα δε το κανουμε θεμαΕίναι Βατράχι ο κύριος Μπλιζ ??
Ο Νηματοθέτης δεν γκρινιάζει ποτέ!οχι ,,κλαψομουνης ειναι αλλα δε το κανουμε θεμα
ενταξει μην ορκιζεσαι ...Ο Νηματοθέτης δεν γκρινιάζει ποτέ!
Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει...!!!
ΟΣτο νήμα καταφθάνουν επαληθευμένες πληροφορίες τις τελευταίες 12 ώρες περί του ότι ακριβώς δίπλα του τόπου διαμονής του κ. κωλο-γερου εκεί μακριά, εγκαινιάσθηκε εξειδικευμένο ανταλλακτήριο συναλλάγματος.
Ο κ. κωλο-γερος θα είναι ένας από τους πρώτους πελάτες του ανταλλακτηρίου αυτού!
Οκ. Υπάγω μια φτιάξω τον Μέλανα ζωμό - σούπα δια να ενδυνάμωσει το γέρικο κορμί μού.. εισθαι καλεσμένος εις το φτωχικό μου τραπέζι... Ο ζωμός- σούπα θα αποτελείται από γαρίδα,χταποδάκι, αχινό,μύδια. 100 γρ θάλασσα χυμό άγριας ντοματουύλας θυμαράκι ρίγανη δυόσμο δυο φύλα Δάφνης κόκκινη πιπεριά & φλούδα πορτοκαλιού θρυμματισμένη.. φυσικά Κ ένα Μοσχοφίλερο για τούς παρευρισκόμενους..οχι ,,κλαψομουνης ειναι αλλα δε το κανουμε θεμα
καλε μου γειτονα πρεπει να σε δει γιατρος !ΟκύριοςΚωλο-γερος διάγει περίοδο εγκράτειας και πνευματικής περισυλλογής.
Παρολους τους πειρασμούς που ευρίσκονται εγγύς του τόπου διαμονής του. Τρίτη ημέρα εγκράτειας.
Πρόκειται περί του εγκλεισμού στο ξενοδοχείο των ποδοσφαιριστών υπό του 'προπονητού' εν όψει του αυριανού αγώνος.καλε μου γειτονα πρεπει να σε δει γιατρος !
Εσυ και 3 μερες εγκρατεια στο μουνο λιβαδο .....
Θα πηδηχτω απ το παραθυρο
Δυνάμεις προς το παρόν αναλώνονται δις (πρωί -απογευμα) εις τα νερά του Ατλαντικού και άπαξ, βραδυνή, εις κολυμβητική δεξαμενή. Περίπου 3 με 3,5 χιλιόμετρα ημερησίως. Και δις επί 5λεπτον η άσκηση του κυρίου Αμτζικιου.Πρόκειται περί του εγκλεισμού στο ξενοδοχείο των ποδοσφαιριστών υπό του 'προπονητού' εν όψει του αυριανού αγώνος.
Μαζεύει δυνάμεις εν ολίγοις...
![]()