shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Και είναι ακόμα πρωί δηλαδή το μεσημέρι θα ξεπεράσουν τους 10057 επισκέπτες;;;!!!
Είναι δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και είναι ακόμα πρωί δηλαδή το μεσημέρι θα ξεπεράσουν τους 10057 επισκέπτες;;;!!!
Είναι δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γκόμενες δεν βλέπω όμως ...Και είναι ακόμα πρωί δηλαδή το μεσημέρι θα ξεπεράσουν τους 100
δεν ξερανε οτι θα βοσκεις εδω γυρω να ερθουνΓκόμενες δεν βλέπω όμως ...
Καλημέρα γλυκε μου, ευχαριστώ για τ όμορφο τραγούδι που μου αφιέρωσες..Θεσπέσιο θηλυκό!!!
![]()
κοιτα το γεροσατυρο τι κανειΚαλημέρα γλυκε μου, ευχαριστώ για τ όμορφο τραγούδι που μου αφιέρωσες..
Καλημέρα γλυκε μου, ευχαριστώ για τ όμορφο τραγούδι που μου αφιέρωσες..
κοιτα το γεροσατυρο τι κανει
Κυρια μου να προσεχετε ..
ετσι ξεκιναει με ολες
στο τελος θα εκμεταλευτει το κορμι σας
τον ξερω εγω τι μουχριτσα ειναι
...μα α αυτό αποσκοπώ..για όλους σας εδώ μεσα χαχαχα!!κοιτα το γεροσατυρο τι κανει
Κυρια μου να προσεχετε ..
ετσι ξεκιναει με ολες
στο τελος θα εκμεταλευτει το κορμι σας
τον ξερω εγω τι μουχριτσα ειναι
Και μεις στο ιδιο αποσκοπουμε ,,,,...μα α αυτό αποσκοπώ..για όλους σας εδώ μεσα χαχαχα!!
Την καλημέρα μου..
Αχ εσυ..αχ!!Καλημέρα σε κάτι κουρασμένα παλικάρια, σε κάτι ξεκούραστα(;) παλικάρια, χρόνια πολλά στον κύριο Ανδρέα και..
Ξανά καλημέρα στην αγαπημένη μου κυρία Ιωάννα![]()
Βρε καλως και την αλλη μουχριτσα ....Καλημέρα σε κάτι κουρασμένα παλικάρια, σε κάτι ξεκούραστα(;) παλικάρια, χρόνια πολλά στον κύριο Ανδρέα και..
Ξανά καλημέρα στην αγαπημένη μου κυρία Ιωάννα![]()
Θα πάμε για ΠΣΑΡΕΜΑ ??Βρε καλως και την αλλη μουχριτσα ....
πρρρρρρ ξεγουφιασμενα στραβαδια
Τωρα .....περιμενε , στη γλύστρα ειμαι το ριχνω και φυγαμεΘα πάμε για ΠΣΑΡΕΜΑ ??
Κάνε γρήγορα διότι έρχεται Όστρια...Τωρα .....περιμενε , στη γλύστρα ειμαι το ριχνω και φυγαμε
Κύριε νηματοθετα, 2 πράγματα απολαμβάνω πλέον σε αυτή τη μάταιη ζωή που μου παρέχουν ευεξία ψυχική (κυρίως) πνευματική και σωματική. Το ένα ειναι το κολύμπι. Επειδή το δεύτερο, το οποίο και εκείνο παρεχει εξ ίσου ευεξία, έχει γίνει σπάνιο πλεον, το κολύμπι καλύπτει τα κενά που δημιουργούνται.Προς κ. κωλο-γερο [2].Κοιτάξτε, κ. κωλο-γερε.
Η κολύμβησις ως η υπερτάτη αεροβική άσκησις είναι λίαν ωφέλιμος δια την σωματικήν διάπλασιν και ενδυνάμωσιν, διά την καρδίαν και το κυκλοφορικόν εν γένει και διά πολλάς άλλας νόσους και μαλακείας.
Πλην όμως η υπερβολή και ειδικώς όταν η υπερβολή αυτή γίνεται καθημερινά και εις την προκεχωρημένην ηλικίαν μας, τότε η κολύμβησις επιβαρύνει την καρδίαν τα μέγιστα.
Καλή θα ήτο και η γνώμη του κ. amjik επ΄ αυτού.
Ο Νηματοθέτης πάντως εφιστά την προσοχήν Υμών επί του θέματος αυτού. Ελλατώσατε, άμεσα, τους ρυθμούς Υμών!