Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
167.271
Παρατηρώ ότι η κα. Ιωάννα δεν επισκέπτεται πλέον το Νήμα μας και προφανώς δεν ανέγνωσε την απάντησίν μου, εχθές, περί της προτάσεώς της δια τηλεπαθητικόν σεξ.
Η κα Ιωάννα φεύγει για ένα σύντομο ταξίδι 8-10 ημερών στο εξωτερικό,όταν επιστρέψει θα μπει στο νημα σας άτακτη όπως πάντα!!
Μέχρι τότε σας φιλώ εικονικά..
20231030_223646.jpg

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.080
Πόντοι
2.586
Με στείλατε, κύριε...!!!
Ημείς δεν έχομεν ζήσει τέτοια πράγματα με τις Καυκάσιες ...
εχουν εντελως διαφορετικο set up κυριε ...
τα ΚΑΕ νομιζουν οτι μονο αυτες εχουν το κλειδι του παραδεισου αναμεσα στα ποδια τους
Ενω οι Απω ανατολιτισες ,,επειδη υστερουν σε εμφανιση , η για να ειμαι πιο σωστος εχουν αλλο τυπο ομορφιας προσεγκιζουν το κεφαλαιο αντρας απο μια πιο ολοκληρωμενη αποψη ...

αποψη μου παντα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
Και όχι μόνο αυτά, είπαμε :confused:
Για να μην θυμηθώ τον διαγωνισμό φιλιού, κάτι
4ώρα και 5ωρα που μας έβρισκε το πρωϊ με κολλημένα στόματα και ο χαμένος έπρεπε μετά να υπακούσει στις όποιες σεξουαλικές επιθυμίες του νικητή. Και συνήθως ο χαμένος ήμουν εγω:confused:

Δεν το πιστεύω ... Αλλά επειδή σας γνωρίζω ... σας πιστεύω ...
Και διά να ομιλήσω εις την γλώσσαν της πλέμπας ...
Πως, γαμώτο, καταφέρατε και επανήλθατε από τον Παράδεισον εις την πραγματικότηταν;;;;

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.080
Πόντοι
2.586
Η κα Ιωάννα φεύγει για ένα σύντομο ταξίδι 8-10 ημερών στο εξωτερικό,όταν επιστρέψει θα μπει στο νημα σας άτακτη όπως πάντα!!
20231030_223646.jpg

20231030_223646.jpg
το χασαμε το κορμι πατριωτη

καλο ταξιδι κυρία !!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
Σας ευχαριστώ, κα. Ιωάννα, διά τους εικονικούς ασπασμούς σας.
Είμαι σίγουρος ότι οι ασπασμοί σας εις την πραγματικήν ζωήν θα είναι λίαν ευγεστότεροι.
Αλλά επί του παρόντος είμαι υποχρεωμένος να αρκεσθώ εις τους εικονικούς ασπασμούς σας.
Δεν γνωρίζω εάν έχετε αναγνώσει όσα ανέγραψα για εσάς χθες. Όφειλα να σας απαντήσω και σας απάντησα με κάθε ευγένεια και διακριτικότητα.
Είστε πολύ όμορφη γυναίκα και προφανώς αυτό το ξέρετε επειδή πολλοί σας το λένε.
Είστε πολύ έξυπνη γυναίκα και προφανώς αυτό το ξέρετε αλλά μάλλον λίγοι το γνωρίζουν όταν σας πλησιάζουν.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη ... και μετά η πλέμπα εδώ μέσα θα με καταδυνάστευε ...
Θα πω όμως τα εξής:

Είστε πολύ όμορφη γυναίκα. Είστε πολύ έξυπνη γυναίκα. Έχετε καταφέρει να ελέγχετε τους θαυμαστές σας. Προφανώς και έχετε πολύ καλό λόγο και μεγάλη θεματική άσχετα αν εσείς επιλέγετε πότε θα αναδείξετε την θεματική αυτή. Να μην συνεχίσω ... Ήδη έχω πολλούς εχθρούς στο μπου από την πρώτη περίοδο των εργασιών του Νήματος. Δεν χρειάζομαι άλλους.
Απλά να γνωρίζετε, κυρία, ότι εάν σας είχα γνωρίσει 30 ημέρες νωρίτερα, θα ερχόμουν να σας συναντήσω όχι για να κάνουμε έρωτα [και όχι σεξ] αλλά για να σας γνωρίσω. Μπορεί να με απορρίπτατε, ως είχατε κάθε δικαίωμα, αλλά τουλάχιστον εγώ θα είχα προσπαθήσει.

Να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι, κυρία!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Δεν το πιστεύω ... Αλλά επειδή σας γνωρίζω ... σας πιστεύω ...
Και διά να ομιλήσω εις την γλώσσαν της πλέμπας ...
Πως, γαμώτο, καταφέρατε και επανήλθατε από τον Παράδεισον εις την πραγματικότηταν;;;;
Αυτό αναρωτιέμαι καί εγω. Υπήρξε ένα διάστημα 4μηνο, καθημερινων 15ωρων βιντεοκλισεων. Στην πορεία αυτών των βιντεοκλισεων, και λόγω της ιδιαιτερότητας της δουλειάς μου, και λόγω της γειτνίασης του χώρου εργασίας μου με κατάστημα κομμώσεων και διακόσμησης νυχιών, άρχισαν τα πρώτα κρούσματα ζήλειας. Μέχρι και την θέση του γραφείου μου με έβαλε να αλλάξω, για να μην έχω οπτική επαφή με τις γειτόνισσες.
Βέβαια στο τέλος η κυρία είδε ότι πονταρισε όλη της την περιουσία σε κουτσό άλογο, (εμένα) και σιγά σιγά άρχισε να απομακρύνεται.

Αν και όταν βρεθούμε από κοντά μπορεί να σας τα πω.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
167.271
Σας ευχαριστώ, κα. Ιωάννα, διά τους εικονικούς ασπασμούς σας.
Είμαι σίγουρος ότι οι ασπασμοί σας εις την πραγματικήν ζωήν θα είναι λίαν ευγεστότεροι.
Αλλά επί του παρόντος είμαι υποχρεωμένος να αρκεσθώ εις τους εικονικούς ασπασμούς σας.
Δεν γνωρίζω εάν έχετε αναγνώσει όσα ανέγραψα για εσάς χθες. Όφειλα να σας απαντήσω και σας απάντησα με κάθε ευγένεια και διακριτικότητα.
Είστε πολύ όμορφη γυναίκα και προφανώς αυτό το ξέρετε επειδή πολλοί σας το λένε.
Είστε πολύ έξυπνη γυναίκα και προφανώς αυτό το ξέρετε αλλά μάλλον λίγοι το γνωρίζουν όταν σας πλησιάζουν.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη ... και μετά η πλέμπα εδώ μέσα θα με καταδυνάστευε ...
Θα πω όμως τα εξής:

Είστε πολύ όμορφη γυναίκα. Είστε πολύ έξυπνη γυναίκα. Έχετε καταφέρει να ελέγχετε τους θαυμαστές σας. Προφανώς και έχετε πολύ καλό λόγο και μεγάλη θεματική άσχετα αν εσείς επιλέγετε πότε θα αναδείξετε την θεματική αυτή. Να μην συνεχίσω ... Ήδη έχω πολλούς εχθρούς στο μπου από την πρώτη περίοδο των εργασιών του Νήματος. Δεν χρειάζομαι άλλους.
Απλά να γνωρίζετε, κυρία, ότι εάν σας είχα γνωρίσει 30 ημέρες νωρίτερα, θα ερχόμουν να σας συναντήσω όχι για να κάνουμε έρωτα [και όχι σεξ] αλλά για να σας γνωρίσω. Μπορεί να με απορρίπτατε, ως είχατε κάθε δικαίωμα, αλλά τουλάχιστον εγώ θα είχα προσπαθήσει.

Να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι, κυρία!

Οφείλω να πω οτι ειστε ένα ρομαντικό αγορι..
Ευχαριστώ..!!
Σας φιλώ!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
Αυτό αναρωτιέμαι καί εγω. Υπήρξε ένα διάστημα 4μηνο, καθημερινων 15ωρων βιντεοκλισεων. Στην πορεία αυτών των βιντεοκλισεων, και λόγω της ιδιαιτερότητας της δουλειάς μου, και λόγω της γειτνίασης του χώρου εργασίας μου με κατάστημα κομμώσεων και διακόσμησης νυχιών, άρχισαν τα πρώτα κρούσματα ζήλειας. Μέχρι και την θέση του γραφείου μου με έβαλε να αλλάξω, για να μην έχω οπτική επαφή με τις γειτόνισσες.
Βέβαια στο τέλος η κυρία είδε ότι πονταεισε όλη της την περιουσία σε κουτσό άλογο, (εμένα) και σιγά σιγά άρχισε να απομακρύνεται.

Αν και όταν βρεθούμε από κοντά μπορεί να σας τα πω.
Θα βρεθούμε, κύριε από κοντά, μόλις καταφέρω να έρθω μόνος στην Αθήνα. Θα σας ενημνερώσει ο αδελφός μου, κ. NICK TRIVE, πότε θα καταφέρω να έρθω μόνος. Τώρα η Μανάρι και έτσι όπως τα έκανα στην ζωή μου, ελέγχει και τις αναπνοές μου...

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.080
Πόντοι
2.586
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
Οφείλω να πω οτι ειστε ένα ρομαντικό αγορι..
Ευχαριστώ..!!
Σας φιλώ!!
Πιθανώς να είμαι ...
Αν, κάποτε, συναντηθούμε οφείλετε να το εξερευνήσετε.
Και πάλι... Να περάσετε υπέροχα εκεί που πάτε και με αυτούς που θα συναντήσετε!

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
167.271
καλα αυτο με το ¨αγορι ¨ειναι υπο αναθεωρηση
Ακου αγορι ο γερομπισμπικης
.
Εγω στα 46 μου, λεω οτι ειμαι κορίτσι ..το ιδιο λεει κι η Μαντόνα, οτι εινσι κορίτσι χαχαχαχα!!
Δεν υπάρχουν ηλικίες...μονο στα χαρτιά!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.080
Πόντοι
2.586
.
Εγω στα 46 μου, λεω οτι ειμαι κορίτσι ..το ιδιο λεει κι η Μαντόνα, οτι εινσι κορίτσι..
βιολογικα ειναι αλλο πραγμα
απο μυαλο παντως ολοι εδω μεσα ειμαστε 15

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
.
Εγω στα 46 μου, λεω οτι ειμαι κορίτσι ..το ιδιο λεει κι η Μαντόνα, οτι εινσι κορίτσι..
Ας ήμουν 46 και ας ήμουν και με ένα μάτι :confused:

Άρχισα να ζω πραγματικά μετά τα 50.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
καλα αυτο με το ¨αγορι ¨ειναι υπο αναθεωρηση
Ακου αγορι ο γερομπισμπικης
Αυτή ξέρει με ποία έννοια το είπε...
Ας είναι και να περάσει καλά.
Ημείς, εδώ, επιστροφή στην πραγματικότητα και ας μας διηγηθεί ιστορίες ο κ. κωλό-γερος από αυτά που έζησε και τον ευχαριστούμε που τα μοιράζεται μαζί μας.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.080
Πόντοι
2.586
Αυτή ξέρει με ποία έννοια το είπε...
Ας είναι και να περάσει καλά.
Ημείς, εδώ, επιστροφή στην πραγματικότητα και ας μας διηγηθεί ιστορίες ο κ. κωλό-γερος από αυτά που έζησε και τον ευχαριστούμε που τα μοιράζεται μαζί μας.
καλα μπεμπεκο δε σε θιξαμε ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
.
Εγω στα 46 μου, λεω οτι ειμαι κορίτσι ..το ιδιο λεει κι η Μαντόνα, οτι εινσι κορίτσι χαχαχαχα!!
Αφήστε τους να λένε, κυρία.
Το παρακάτω τραγούδι για να σας συνοδεύσει στο ταξίδι σας:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom