genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Προετοιμάζεσθε βλέπω! Ποιος στη χάρη σας.Ηρασθην.
Προετοιμάζεσθε βλέπω! Ποιος στη χάρη σας.Ηρασθην.
Υπολείπονται ακόμα 94 μαρτυρικές ημέρες για τον παράδεισο της Ν/Α Ασίας. Ευτυχώς, ή δυστυχώς, ο χρόνος είναι το μόνο στοιχείο του σύμπαντος που ο άνθρωπος δεν μπορεί ακόμα να επέμβει.Προετοιμάζεσθε βλέπω! Ποιος στη χάρη σας.
Ηράσθητε;;;;Ηρασθην.
Κοιτάξτε, κύριε.Σας συμμερίζομαι κύριε Μπλιζ
Αλλά και η κυρία εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά σας ένα παράπονο σε αυτόν ήτο.... Παρακάλεσα τον κύριο Μπλιτζ να συναντηθώμεν αλλά δεν βρήκε ευήκοα ώτα και μου είπε ότι αρέσκεστε άγουρες δεσποινίδες.. Μάλλον.
Και όχι σε έμπειρες κυρίες.
Ηρασθην, αλλα αυτη τη φορα με τους δικους μου ορους.Ηράσθητε;;;;
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, κύριε!
Δεν μπορούμε να σας ξανατρέχουμε στον ταρίφα για ψυχοθεραπεία όταν θα κλαίτε και θα οδύρεσθε ...
Επιτέλους!
Ποιον να πρωτοφροντίσω εδώ μέσα. Αφήνω τον ένα και πιάνω τον άλλον ...
Και μετά τα κάνω σκατά και στις δικές μου προσωπικές υποθέσεις ... Φευ δεκαπεντάκις!
Θα ενθυμείστε, φαντάζομαι, ότι κατά την πρώτην περίοδον των εργασιών του Νήματος είχα αποστείλει πλείστας όσας προτάσεις προς έγγαμον συμβίωσιν προς διάφορα θήλεα [via ACS]. Ουδέποτε έλαβον απάντησιν είτε θετικήν είτε αρνητικήν.Ηρασθην, αλλα αυτη τη φορα με τους δικους μου ορους.
Αν καταφερω να συναντησω την ανωτερω κορασσιδα, θα παω κατευθειαν να την ζητησω εις γαμου κοινωνιαν. Δεν θα της δωσω κανενα περιθωριο αντιδρασης.
Το πιθανοτερο ομως ειναι να μην συναντησω ποτε αυτο το πανεμορφο πλασμα.
Παρεμπιπτόντως, κ. κωλο-γερε, το βίντεο που αναρτήσατε δεν παίζει εις τον υπολογιστήν μου.
Μήπως μπορείτε να αναρτήσετε μία φωτογραφία του αντικειμένου του έρωτός σας ίνα διατυπώσωμεν και τας ιδικάς μας απόψεις, καίτοι περί ορέξεως κολοκυνθόπιτα!
απαγορευονται οι ερωτεςΗράσθητε;;;;
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, κύριε!
Δεν μπορούμε να σας ξανατρέχουμε στον ταρίφα για ψυχοθεραπεία όταν θα κλαίτε και θα οδύρεσθε ...
Επιτέλους!
Ποιον να πρωτοφροντίσω εδώ μέσα. Αφήνω τον ένα και πιάνω τον άλλον ...
Και μετά τα κάνω σκατά και στις δικές μου προσωπικές υποθέσεις ... Φευ δεκαπεντάκις!
κ. κωλο-γερε, σας συμπαθώ τα μάλα για λόγους που όταν ξαναβρεθούμε, θα σας τους εξηγήσω.Ηρασθην, αλλα αυτη τη φορα με τους δικους μου ορους.
Αν καταφερω να συναντησω την ανωτερω κορασσιδα, θα παω κατευθειαν να την ζητησω εις γαμου κοινωνιαν. Δεν θα της δωσω κανενα περιθωριο αντιδρασης.
Το πιθανοτερο ομως ειναι να μην συναντησω ποτε αυτο το πανεμορφο πλασμα.
κ. κωλό-γερε, γνωρίζετε πόσο πολύ σας εκτιμώ και σας σέβομαι.
Ποίος ομιλεί;;; Σεις, που δεν έχετε αφήσει ανέραστον θήλυν εκ της πρώην Α. Ευρώπης [της Ρωσίας εξαιρουμένης].απαγορευονται οι ερωτες
κατι ξερω για να στο λεω ...Ποίος ομιλεί;;; Σεις, που δεν έχετε αφήσει ανέραστον θήλυν εκ της πρώην Α. Ευρώπης [της Ρωσίας εξαιρουμένης].
Δεν νομίζω να αξίζω τα καλά σας λόγια, και σας ευχαριστώ πολύ.κ. κωλο-γερε, σας συμπαθώ τα μάλα για λόγους που όταν ξαναβρεθούμε, θα σας τους εξηγήσω.
Απλά αφήστε τους έρωτες.
κ. κωλό-γερε, γνωρίζετε πόσο πολύ σας εκτιμώ και σας σέβομαι.
Ουδέποτε είχον εμπειρίαν μετ΄ Ασιάτιδος. Αρκετά θέματα έχω με τις Καυκάσιες.
Πλην όμως σας εύχομαι να την συναντήσετε.
Σας έχω γνωρίσει και ακόμη περισσότερο σας έχει γνωρίσει ο αδελφός μου, κ. NICK TRIVE. Είστε ένας υπέροχος άνθρωπος και σας αξίζουν τα καλύτερα!!!
Το γνωρίζω. Δυστυχώς διαβιώ εις τον πλανήτην σας.κατι ξερω για να στο λεω ...
Ασε οι ερωτες και κοστιζουν και πονανε
εμενα σε ποια κατηγορία με εχετε καταταξει ?Το γνωρίζω. Δυστυχώς διαβιώ εις τον πλανήτην σας.
Λεπτομέρειαι εκ του σύνεγγυς.
Το θέμα είναι ότι έχω ήδη δύο μέλη που πονάνε και ένα μέλος, που θα πονέσει στο εγγύς μέλλον και δηλαδή ο κ. κωλο-γερος.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!
Αξίζετε τα καλά μου λόγια και ίσως λίγα έγραψα.Δεν νομίζω να αξίζω τα καλά σας λόγια, και σας ευχαριστώ πολύ.
Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα της σύγκρισης Καυκασιων και Ασιατισων κορασίδων επιτρέψτε μου σε καμμία ώρα περίπου να παραθέσω κάποια εμπειρία που έζησα τον Φλεβάρη του 2022, τελευταία χρονιά με την Ναταλί.
Εις την κατηγορίαν που πονεί, κύριε!εμενα σε ποια κατηγορία με εχετε καταταξει ?
ευτυχως το διαχειριζομαιΑξίζετε τα καλά μου λόγια και ίσως λίγα έγραψα.
Υπεραθλητής κολυμβήσεως, μέγας επιβήτωρ [ως και ο Λαγός], εξαιρετικός άνθρωπος με ευγένεια και διακριτικότητα . Θέλετε να γράψω και άλλα;;; Που θα τα γράψω κάποια στιγμή εις το μέλλον...!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εις την κατηγορίαν που πονεί, κύριε!
Πόαο πολύ σας καταλαβαίνω και όχι επειδή τα έχετε πει δημοσίως.ευτυχως το διαχειριζομαι
Ανυπομονω για το επομενο ταξιδι
οπου θα ριξω ενα μεθυσι στην υγεια της και καμια τριωρη παρτουζα να γυρισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις Excalibur
εργασιοθεραπεια κυριε...Πόαο πολύ σας καταλαβαίνω και όχι επειδή τα έχετε πει δημοσίως.
Εμένα μου πήρε πάρα πολύ χρόνο να γυρίσω στις εργοαστασιακές ρυθμίσεις μου όταν η Αγγλίς τροφός μου με αποχαιρέτησε.
Έριξα άπειρα μεθύσια εκείνη την εποχή. Μου πήρε δύο χρόνια να συνέλθω. Αλλά συνήλθα τελικά όπως όλοι μας στο τέλος.
Παρόλα αυτά, να προσέχετε, κύριε!