Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.432
- Πόντοι
- 2.586
Α δε γνωριζω ακριβη διεθυνσηΠου είναι το μπιμπερό μου;;;;
Αλλα σας παραπέμπω σε μερικες σελιδες πισω
κατι θα βρειτε να χρησιμοποιησετε ως μπιμπερο
Α δε γνωριζω ακριβη διεθυνσηΠου είναι το μπιμπερό μου;;;;
Μια και αναφέρατε σε προηγούμενη ανάρτηση περί τηλεπαθητικου σεξ, ήταν και αυτό μια σχεδον καθημερινή απαίτησης από μέρους της, το 4μηνο των βιντεοκλήσεων, αφού έκλεινα το κατάστημα μου να κάνουμε αυτού του είδους το σεξ.Αυτή ξέρει με ποία έννοια το είπε...
Ας είναι και να περάσει καλά.
Ημείς, εδώ, επιστροφή στην πραγματικότητα και ας μας διηγηθεί ιστορίες ο κ. κωλό-γερος από αυτά που έζησε και τον ευχαριστούμε που τα μοιράζεται μαζί μας.
Ανακαλύπτουμε μαζί σας, μία άλλη διάσταση, του ανθρώπου.Μια και αναφέρατε σε προηγούμενη ανάρτηση περί τηλεπαθητικου σεξ, ήταν και αυτό μια σχεδον καθημερινή απαίτησης από μέρους της, το 4μηνο των βιντεοκλήσεων, αφού έκλεινα το κατάστημα μου να κάνουμε αυτού του είδους το σεξ.
Ξέρετε πόσες φορές προσποιήθηκα οργασμό; Και έκτος αυτού έπρεπε να δείξω και στο πάτωμα τα πειστήρια της πράξης. Είχα φροντισει βέβαια, κρυφά, σε άσχετο χρόνο, να ρίξω λίγες σταγόνες νερού στο πάτωμα.
Τότε ήταν που μου αποκάλυψε ντροπιασμένη, όταν την επέκρινα για την μανία της με το σεξ, ότι μέχρι τα 35 της ήταν παρθένα, για κάποιους λόγους που δεν είναι του παρόντος, και ότι σεξ έκανε με τον πρώτο Εγγλέζο τουρίστα που βρήκε στο δρόμο της.
Και ήταν ντροπιασμένη γιατί στην Ταυλανδη θεωρείται ντροπή και ότι η γυναίκα έχει κάποιο ελάττωμα, αν δεν έχει κάνει σεξ πριν τά 25.
Λοιπόν, τώρα θέλετε να μιλήσω ειλικρινώς ενώπιον των μελών του Νήματος, που σας εμπιστεύομαι απόλυτα όλους αλλά και ενώπιον 60 επισκεπτών;;;;;;;;;;;;;;Α δε γνωριζω ακριβη διεθυνση
Αλλα σας παραπέμπω σε μερικες σελιδες πισω
κατι θα βρειτε να χρησιμοποιησετε ως μπιμπερο
πραξτε κατα το δοκουν αγαπητεΛοιπόν, τώρα θέλετε να μιλήσω ειλικρινώς ενώπιον των μελών του Νήματος, που σας εμπιστεύομαι απόλυτα όλους αλλά και ενώπιον 60 επισκεπτών;;;;;;;;;;;;;;
Το ίδιο λέμε και οι δύο, κύριε...εγω δεν μπορω να μπω σε ανατριχιαστικες λεπτομερειες ....
Για πολλους και ποικιλους λογους
Ήθελα κάτι να απαντήσω σχετικά με αυτό και την κα. Ιωάννα αλλά πρέπει να φύγω επειγόντως.πραξτε κατα το δοκουν αγαπητε
VenceremosΉθελα κάτι να απαντήσω σχετικά με αυτό και την κα. Ιωάννα αλλά πρέπει να φύγω επειγόντως.
Θα το αναρτήσω τις επόμενες μέρες. Δεν ξέρω αν θα το δει ...
Αν το δει, θα καταλάβει πολλά περισσότερα από ότι η πλέμπα εδώ μέσα.
Σας φιλώ σταυρωτά όλους, εύχομαι εκ νέου καλό ταξίδι στην κα. Ιωάννα, αναμένουμε νέες διηγήσεις από τον κ. κωλο-γερο ...
Αυτά για σήμερα.
Τα λέμε αύριο εφόσον καταφέρουμε να ξημερώσουμε ....
Καλησπέρα κύριε Μπλιζ ..Κοιτάξτε, κύριε.
Δύο τινά δύνανται να συμβαίνουν και δηλαδή:
α] Είτε παραληρείτε, πράγμα που δεν θεωρώ πιθανό,
β] Είτε τρολάρετε το Νηματοθέτη, πράγμα που θεωρώ ως πιο πιθανό.
Θα σας το εξηγήσω, κύριε.
Όπως οι καλόγριες, που δήθεν θα γνωρίζατε στο Νηματοθέτη, όταν αυτός ήταν μόνος, έχουν αποταχθεί τον Σατανά πτύοντας τρις εις την είσοδον της Μονής των, έτσι και ο Νηματοθέτης έχει αποταχθεί τας αγουρίδας, πτύοντας χιλιάκις εις τας σελίδας του Ε.Ν.
Μήν βρίζετε κύριε Roger.μα βρε βλαμενε νηματοθετη
αφου και εσυ δε τα γουσταρεις εμας γιατι μας τα δειχνεις
Να ξερασουμε ?
Καλημέρα, κ. amjik!Καλησπέρα κύριε Μπλιζ ..
Γιατί εισθαι απαραμύθητος για τας ρασοφόρους κυρίας?? Ουδείς σας κορόιδεψε . Προσπάθησα και προσπάθησα επιμελώς για να φέρω εις πέρας αυτό που υπεσχέθην.
Ο φόβος της απόσχισης (απομάκρυνσης) πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο λόγος της άρνησης...δεν σας τρολάρω κύριε Μπλιτζ.
Το Λαυράκι που περίμενα δεν βγήκε.
Συγνώμη κύριε Μπλιζ !!
Υ.Γ. Προσπάθησα να εξιλεωθω απέναντι σας φέρνοντας την κυρία Ιωάννα στο τόπικ αλλά και εκεί απέτυχα !!
Μήν βρίζετε κύριε Roger.
Και να μία που αρέσει σ΄ εμένα πολύ!!!Μια μιλφαρα που γουστάρω πολύ
![]()