blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Και μία ελαιογραφία του Νηματοθέτου ...
Καλημέρα σε σας και τα λοιπά μέλη του νήματος.Και μία ελαιογραφία του Νηματοθέτου ...
![]()
Σας το έχω πει ότι ο γερο νεγρο μπλιζ είναι μουρλακι και δεν με πιστεύατε αχαχαχαχαχα
Σας το έχω πει ότ
ε την έχει σαν μαύρου γιαυτό αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα ναι ερειζερ κάνει κρύο αρκετό
ι ο γερο νεγρο μπλιζ είναι μουρλακι και δεν με πιστεύατε αχαχαχαχαχα
ε την έχει σαν μαύρου γιαυτό αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα ναι ερειζερ κάνει κρύο αρκετό
Μπλιζ κανονισε να βρεθουμε και να μου λες τετοια να τα ακουσεις λαιφ και στερεοφωνικα![]()
Ζήλιες για το μπλιζ; γιατι μάνα μου αφου εσυ πηδιέσαι καλα δεν έχεις ανάγκη να υποβιβάσεις του γαμιάδες μου για να νοιώσεις καλα. Ή έχεις;![]()
Sun streaking coldΚαλημέρα σε σας και τα λοιπά μέλη του νήματος.
Ας παραθέσομεν και τη μουσική που θα μπορουσε να συνοδεύει την ελαιογραφία σας.
Πάντ’ εστίν εξευρείν, αν μη τον πόνον φεύγη τις. (Όλα γίνονται, αν δεν αποφεύγει κανείς να κοπιάσει.)Καλημέρα,
άλλη μία ημέρα χωρίς πρωινή, αλλά θα προσπαθήσουμε να είναι μια καλή ημέρα.
Έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η απουσία της κυρίας Εριναλ είναι εκκωφαντικη σε αυτό το νήμα.
Ας είναι καλά όπου και να είναι.
Αχ , Οδυσσέα ταξιδευτή,Πάντ’ εστίν εξευρείν, αν μη τον πόνον φεύγη τις. (Όλα γίνονται, αν δεν αποφεύγει κανείς να κοπιάσει.)
Δημοσθένης, 384-322 π.Χ. και blizardeye, 2.11.2023 μ.Χ.
Με στείλατε με τις δύο τελευταίες σειρές ... αυτό το κανείς αν συνοδευθεί και από ένα ποτέ τσακίζει κόκαλα...Αχ , Οδυσσέα ταξιδευτή,
τι πονηρός που ήσουν
και τα δεσμά οι ναύτες σου
να μην μπορούν να λύσουν.
Απ' τις Σειρήνες γλύτωσες
κι απ' του ψυχής τα πάθη,
μα το σωστό αν έκανες
κάνεις δεν θα το μάθει.
Κωλο-γερος 2-11-2023
(Αφορά προηγούμενες συζητήσεις μας)
τι μου θυμησατε ρε ρεμαλιαΚαλημέρα σε σας και τα λοιπά μέλη του νήματος.
Ας παραθέσομεν και τη μουσική που θα μπορουσε να συνοδεύει την ελαιογραφία σας.
α εδω εισαι..δε σε ειδαΝαμαστε παλι εδω![]()
Καλημερα. 81;;; Ποσο υπηρετησες; 24, η, σας ειχε πιασει και εσας 4 μηνες εφεδρεια;τι μου θυμησατε ρε ρεμαλια
να το ακουω τερμα ( ολιγον τι ..εως πολυ τυφλα )
ενα ατελειωτο βραδυ ενος βροχερου χειμωνα πισω στο 1981 σε κεινο το γαμημενο κωλο νησί
11 μηνες χωρις αδεια ....
να ειστε καλα
α καλημερα κιολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α εδω εισαι..δε σε ειδα