Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Επισημη πορνεια δεν υπαρχει στην Ταυλανδη, απαγορευεται, οπως δεν υπαρχουν υπηρεσιες σεξ, αυτες καθεαυτες, οπως τις γνωριζουμε εδω στην Ελλαδα, δηλ. μπουρδελα οπου πας να γαμησεις. Επισημα υπαρχουν τα μασσατζιδικα, και ανεπισημα οι κοπελες στα μπαρ, η, στο δρομο, που προσφερονται να ερθουν να σε συντροφευσουν κατα την διαρκεια των διακοπων σου, και να σου προσφερουν ολο το πακετο μιας συντροφου, ειτε για 2 ωρες, ειτε για 6 μηνες.
Τουλαχιστον αυτο ισχυε μεχρι προ μερικων ετων, αν εχει αλλαξει κατι, ειναι η πιο επαγγελματικη συμπεριφορα των κατω των 30 ετων κορασσιδων, που βγαινουν στον δρομο και εχει αλλιωθει λιγο η συμπεριφορα τους, ειδικα απεναντι στους γηραιοτερους. Μετα τα 30 ομως, με δεδομενο οτι θεωρουνται γραιες στην Ταιλανδη, αλλαζουν συμπεριφορα και αυτες. Παντα λοιπον, ακομα και στις νεωτερες γενιες, οι κορασσιδες, περα απο το καινουργιο αιφον, στο πισω μερος του κεφαλιου τους εχουν την αποκατασταση, δηλ. να βρουν τον φαλανγκ που θα τις παντρευτει και θα τον πανε στο χωριο να τους φτιαξει ενα σπιτι.
καρχαρίες εχει εκει?

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
κυριε..σε αυτο το νημα
βρισκονται μονο υπερηλικα ατομα με τον πιο προικισμένο να τον εχει 8,5
και αυτον τον ενα τον καναμε νηματοθετη
μάλιστα,...εμπας περιπτωση...εχει καρχαριες εκει στη θάλασσα να κανουμε κανα ψαροντουφεκο η θα μας κόψουν το πουτσο?Ας απαντησει ενας και ας τον εχει οσο θελει δε με αφορα:confused:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.524
Το πότε θα κάνουμε
Το πότε θα κάνουμε σεξ, κυρία, είναι πραγματικά ένα ερώτημα ή για την ακρίβεια ΤΟ ερώτημα ...
Ήμουν για μήνες ολομόναχος αλλά τα πράγματα άλλαξαν εδώ και μία εβδομάδα στην ζωή μου και αν και το θέλω πάρα πολύ, οφείλω να τηρήσω κάποιους κανόνες τουλάχιστον επί του παρόντος.
Αυτά με κάθε ειλικρίνεια!
...δεν είπα σεξ από κοντά..με τηλεπάθεια θα κάνουμε...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.145
Πόντοι
2.606
Good day, lads!
Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και μέλος του Νήματός μας πονάει. Εννοείται ότι από εμένα δεν θα μάθετε ποιος είναι. Αν ο ίδιος το θέλει, μπορεί να το αποκαλύψει όπως έκανε παλιότερα ο κ. κωλο-γερος.
Εκείνο, που εγώ μπορώ να κάνω δημόσια είναι να του αφιερώσω τα παρακάτω άσματα. Δεν ξέρω αν βοηθούν.
Εγώ πάντως τα άκουγα συνέχεια όταν κάποτε βρέθηκα σε παρόμοια κατάσταση.

Here I stand all alone
Have my mind turned to stone
Have my heart filled up with ice
To avoid it's breakin' twice

Thanks to you, my dear old friend
But you can't help,
this is the end Of a tale that wasn't right
I will have no sleep tonight

In my heart, in my soul
I really hate to pay this toll
Should be strong, young and bold
But the only thing I feel is pain

It's alright, we'll stay friends
Trustin' in my confidence
And let's say it's just alright
You won't sleep alone tonight

With my heart, with my soul
Some guys cry you bought and sold
They've been strong, young and bold
And they say, play this song again

Δε ξέρω αν ταιριάζει και η σπαραχτική φωνή του David Coverdale...
Και η κιθάρα βέβαια, από αλλού, συνοδεία στο δράμα.
(συνολικά η απόδοση όλων είναι τέλεια)

I've been mistreated
I've been abused
I've been struck downhearted, baby
I've been confused
'Cause I know, yes, I know
I've been mistreated
Since my baby left me
I've been losing my mind

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Και οι υπόλοιποι τι γίνεται όταν δεν θα μπορούν πλέον να εργαστούν;
Νομίζω παίρνουν ένα ποσό γύρω στα 80 ευρώ τον μήνα, 3000 μπατ, νομίζω, και τους κοιτάνε τα κορίτσια τους. Αν τα παντρεψουν παίρνουν προίκα από τον γαμπρό.
Αν έχουν και κανένα χωράφι στο χωριό θα φυτέψουν και κάτι να τρώνε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Αετού γήρας κορύδου νεότης (Του αετού τα γεράματα ισοδυναμούν με του κορυδαλλού τα νιάτα).
Καλημέρα! :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Η πεταλούδα είναι ολίγον ΑΠΊΘΑΝΗ δια την υπέργηρο σκελετική σας κατάσταση!!
Διά την υπέργηρον μυοσκελετικήν κατάστασίν μου, θα έπρεπε να αναγράψετε, συμπαθέστατε κ. amjik.
Η οποία μυοσκελετική κατάστασίς μου επιδεινώνεται διαρκώς από τους ρευματισμούς, τα αρθριτικά και τα οστεόφυτα. Διά να μην αναφέρω την ολική οδοντοστοιχία [μασέλα], η οποία εμμένει να αποκολλάται κατά την διάρκειαν της κολυμβήσεως καθώς επίσης και την ενοχλητικήν ακράτειαν ... Φευ εις το άπειρον, κ. amjik.

Αλήθεια, κ. amjik, εις ποίαν ηλικίαν πιστεύετε ότι είναι ο Νηματοθέτης;

Για την ακρίβεια, κ. amjik, θα σας ήμουν ευγνώμων εάν αναρτούσατε εις το Νήμα μας, μία περιγραφή του Νηματοθέτου έτσι όπως τον φαντάζεστε αφού δεν έχουμε συναντηθεί εις την πραγματικήν ζωήν.
Θα επιθυμούσα να γράψετε ακριβώς αυτά που φαντάζεστε, χωρίς κανένα δισταγμό.

Σας ευχαριστώ!

• Like
Αντιδράσεις: amjik
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
...δεν είπα σεξ από κοντά..με τηλεπάθεια θα κάνουμε...

Καλημέρα, κυρία!
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας και το εννοώ.
Για να είμαι ειλικρινής δεν ανέμενα ότι θα μου απαντήσετε και εκτιμώ πολύ το ότι τελικά απαντήσατε.
Για να είμαι ειλικρινής αποτελείτε ένα διαρκή σωματικό πειρασμό για τούτο τον ταλαιπωρημένο,υπέργηρο, ασθενή και αδύναμο Νηματοθέτη αλλά αυτό είμαι σίγουρος ότι ήδη το γνωρίζετε ή καλύτερα το νιώθετε.
Για να είμαι ειλικρινής τείνετε επίσης να αποκτήσετε τα χαρακτηριστικά ενός διαρκούς εγκεφαλικού πειρασμού για εμένα και αυτό είναι το ευάλωτο σημείο μου ...
Θα ήμουν ευτυχής εάν συνεχίσετε να συμμετέχετε, όποτε θέλετε, εις τας εργασίας του Νήματος!

Embrassades et bisous!
(Ο Γαλλομαθής, κ. genesis, θα σας εξηγήσει τι σημαίνει εις την επομένην συνεύρεσίν σας εις την πραγματικήν ζωήν).
hi.gif

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Ενώπιον των 70 επισκεπτών μας αυτή την στιγμή δηλώνω ότι:
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ο κ. troubakhs μου!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Τα πιο όμορφα λάθη, είναι αυτά που δεν κάναμε. Αν τα κάναμε ίσως να μην ήταν όμορφα. Ίσως όμως και να μην ήταν λάθη.
Ποτέ δεν θα μάθουμε.

Καλημέρα, υπάγω για την πρωινή.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Τα πιο όμορφα λάθη, είναι αυτά που δεν κάναμε. Αν τα κάναμε ίσως να μην ήταν όμορφα. Ίσως όμως και να μην ήταν λάθη.
Ποτέ δεν θα μάθουμε.

Καλημέρα, υπάγω για την πρωινή.
Απολύτως κατανοητό!
Σας ευχαριστώ, κύριε!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Διά την υπέργηρον μυοσκελετικήν κατάστασίν μου, θα έπρεπε να αναγράψετε, συμπαθέστατε κ. amjik.
Η οποία μυοσκελετική κατάστασίς μου επιδεινώνεται διαρκώς από τους ρευματισμούς, τα αρθριτικά και τα οστεόφυτα. Διά να μην αναφέρω την ολική οδοντοστοιχία [μασέλα], η οποία εμμένει να αποκολλάται κατά την διάρκειαν της κολυμβήσεως καθώς επίσης και την ενοχλητικήν ακράτειαν ... Φευ εις το άπειρον, κ. amjik.

Αλήθεια, κ. amjik, εις ποίαν ηλικίαν πιστεύετε ότι είναι ο Νηματοθέτης;

Για την ακρίβεια, κ. amjik, θα σας ήμουν ευγνώμων εάν αναρτούσατε εις το Νήμα μας, μία περιγραφή του Νηματοθέτου έτσι όπως τον φαντάζεστε αφού δεν έχουμε συναντηθεί εις την πραγματικήν ζωήν.
Θα επιθυμούσα να γράψετε ακριβώς αυτά που φαντάζεστε, χωρίς κανένα δισταγμό.

Σας ευχαριστώ!
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι.. άρτι αφιχθεις από την πρωινή βιοποριστικήν ενασχόληση....
Θα πρέπει να πιω μια ζεστή σοκολάτα και να συνράψω. κείμενο δια την (πραγματική) σωματική κατάσταση του κυρίου Μπλιτζ

Συνημμένα

• IMG_20231031_080953.jpg
    IMG_20231031_080953.jpg
    167 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι.. άρτι αφιχθεις από την πρωινή βιοποριστικήν ενασχόληση....
Θα πρέπει να πιω μια ζεστή σοκολάτα και να συνράψω. κείμενο δια την (πραγματική) σωματική κατάσταση του κυρίου Μπλιτζ
Αναμένω με χαρά, κύριε!

• Like

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785

Αναμένω με χαρά, κύριε!
.,...Καλημέρα αγαπητέ κύριε Μπλιζ...
1)) Η εξιστόρηση της καθημερινής σας σωματικής & πνευματική σας κατάστασης η οποία ακούγεται ως ((Θρήνος κλαυθμός - οδυρμός - στεναγμός & λύπη την θεωρώ ότι είναι μία Θληψις απαραμύθητος καύχημα δια την απαντοχήν σας))
2)) Πάμε στα ποιό απλά... κύριε Μπλιζ θεωρώ ότι υπάρχει ένας απαράμιλλος καθημερινός σαρκασμός προς τους συνομιλητές σας πάντοτε όμως με χιουμοριστική λόγια συμπεριφορά...
3)) Ηλικιακά τώρα ..
ΑΛΗΘΕΙΕΣ....θα έλεγα μεταξύ 65 με 70 πάντοτε σε μια εξέχουσα & υγιή κατάσταση εάν ΠΙΣΤΕΨΩ την ενασχόληση σας με το υγρό στοιχείο.. (κολυμβητική δεξαμενή) !!
Φεύ ... αυτά αγαπημένε κύριε Μπλιτζ !!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
.,...Καλημέρα αγαπητέ κύριε Μπλιζ...
1)) Η εξιστόρηση της καθημερινής σας σωματικής & πνευματική σας κατάστασης η οποία ακούγεται ως ((Θρήνος κλαυθμός - οδυρμός - στεναγμός & λύπη την θεωρώ ότι είναι μία Θληψις απαραμύθητος καύχημα δια την απαντοχήν σας))
2)) Πάμε στα ποιό απλά... κύριε Μπλιζ θεωρώ ότι υπάρχει ένας απαράμιλλος καθημερινός σαρκασμός προς τους συνομιλητές σας πάντοτε όμως με χιουμοριστική λόγια συμπεριφορά...
3)) Ηλικιακά τώρα ..
ΑΛΗΘΕΙΕΣ....θα έλεγα μεταξύ 65 με 70 πάντοτε σε μια εξέχουσα & υγιή κατάσταση εάν ΠΙΣΤΕΨΩ την ενασχόληση σας με το υγρό στοιχείο.. (κολυμβητική δεξαμενή) !!
Φεύ ... αυτά αγαπημένε κύριε Μπλιτζ !!
1) Και τι να πράξω, κύριε;;; Να πανηγυρίζω επειδή είμαι υπερήλιξ, ασθενής και αδύναμος και υφίσταμαι συνεχές bullying από μέλη του παρόντος Νήματος;;;
2) Σέβομαι απόλυτα τους συνομιλητάς μου. Ούτοι δεν επιδεικνύουν σεβασμό προς το πρόσωπό μου. Αυτοσαρκάζομαι τα μάλα!
3) Έχω δηλώσει, εις το παρελθόν, την ηλικία μου. Είμαι 88 αλλά όλοι μου λένε ότι δείχνω 78.
Ο Λαγός είναι 87 και ο κ. κωλο-γερος 95!

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom