κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Σήμερα Κυριακή, είναι υπό την αυστηρή επιτήρηση της Στρατονομίας, υποθέτω.Ναι, βέβαια ... και που να μπει και ο Λαγός ...
Σήμερα Κυριακή, είναι υπό την αυστηρή επιτήρηση της Στρατονομίας, υποθέτω.Ναι, βέβαια ... και που να μπει και ο Λαγός ...
Και άρα θα υποστώ το bullying αύριο συσσωρευμένο;;;;Σήμερα Κυριακή, είναι υπό την αυστηρή επιτήρηση της Στρατονομίας, υποθέτω.
Θα πρέπει να αφιερώσετε λίγη ώρα παραπάνω, αφού δεν θα μπορείτε να το αποφύγετε, τουλάχιστον να το απολαύσετε.Και άρα θα υποστώ το bullying αύριο συσσωρευμένο;;;;
55 επισκέπτες αυτή την στιγμή!!!
Και όλοι αυτοί αναμένοντες το bullying;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι παραδεκτό ότι εξέφρασε την ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σας Παρ όλο πού η ίδια έδειξε υπέρμετρο ενθουσιασμό δια επικοινωνία και sex διαβάζοντας τις κριτικές σάς και ωθούμενη από υμάς ότι παρ όλο την γηραιά εικόνα σας ο επιβήτορας Μπλιζ θα ασκούσε στο ακέραιο τις εργασίες αναστήλωσης....Κοιτάξτε, κύριε.
Ως έχω αναρτήσει παλαιότερον, εάν απλώς ήθελον σεξ μετά της κας, Ιωάννας, θα ηδυνάμην να της τηλ και εφόσον η κα. Ιωάννα αποδεχόταν την παράκλησίν μου, θα συνευρισμόμεθαν εις χώρον της επιλογής της.
Ήμουν όμως επί μήνες ανέραστος και παρ΄ όλα τούτα δεν ήτο το σεξ προτεραιότητά μου.
Ήθελα να ξανανιώσω ζωντανός και ήθελα να την φλερτάρω.
Ξέρετε, κύριε, μία εργαζομένη δύναται να έχει και έχει άφθονο σεξ και γνωρίζω ότι μία εργαζομένη έρχεται όντως εις οργασμόν με κάποιους από τους πελάτες της.
Πλην όμως γνωρίζω ότι μία εργαζομένη έχει και συναισθηματικάς ανάγκας, όπως έχω και εγώ.
Και αυτό ήθελα να εξερευνήσω μετά της κας. Ιωάννας. Η ίδια εμφανώς δεν ήθελε την εξερεύνησιν ταύτην και ως εκ τούτου ανέφερε ότι βαριέται. No hard feelings, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Διά την ιστορίαν αναφέρω ότι οι ενδεδυμένες φωτογραφίες της κας. Ιωάννας, καταλείπουν τον δύσμοιρον τούτον άνδραν ΕΚΘΑΜΠΟΝ. Εικοτολογώ ότι είναι μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΗ!
Δεν πειράζει που με βαριέται. Ίσως σε μία άλλη ζωή εις τον πλανήτην σας,!
...να δω ποτε θα κάνουμε σεξ...προς το παρών κάνω με τον κυριο genesis -κι άλλους φυσικαΚοιτάξτε, κύριε.
Ως έχω αναρτήσει παλαιότερον, εάν απλώς ήθελον σεξ μετά της κας, Ιωάννας, θα ηδυνάμην να της τηλ και εφόσον η κα. Ιωάννα αποδεχόταν την παράκλησίν μου, θα συνευρισμόμεθαν εις χώρον της επιλογής της.
Ήμουν όμως επί μήνες ανέραστος και παρ΄ όλα τούτα δεν ήτο το σεξ προτεραιότητά μου.
Ήθελα να ξανανιώσω ζωντανός και ήθελα να την φλερτάρω.
Ξέρετε, κύριε, μία εργαζομένη δύναται να έχει και έχει άφθονο σεξ και γνωρίζω ότι μία εργαζομένη έρχεται όντως εις οργασμόν με κάποιους από τους πελάτες της.
Πλην όμως γνωρίζω ότι μία εργαζομένη έχει και συναισθηματικάς ανάγκας, όπως έχω και εγώ.
Και αυτό ήθελα να εξερευνήσω μετά της κας. Ιωάννας. Η ίδια εμφανώς δεν ήθελε την εξερεύνησιν ταύτην και ως εκ τούτου ανέφερε ότι βαριέται. No hard feelings, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Διά την ιστορίαν αναφέρω ότι οι ενδεδυμένες φωτογραφίες της κας. Ιωάννας, καταλείπουν τον δύσμοιρον τούτον άνδραν ΕΚΘΑΜΠΟΝ. Εικοτολογώ ότι είναι μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΗ!
Δεν πειράζει που με βαριέται. Ίσως σε μία άλλη ζωή εις τον πλανήτην σας,!
θα ερθω και εγω......να δω ποτε θα κάνουμε σεξ...προς το παρών κάνω με τον κυριο genesis -κι άλλους φυσικα
Ορίστε, φωτο που είμαι ντυμένη για να μην γκρινιάζεις..(σου αρέσει η γκρίνια ε;;)
Εννοείται, χαρα μου να είμαστε 3 !!θα ερθω και εγω...
Ωραία φωτο. Να την αναρτήσετε μαζί με το προσεχές πόνημα σας.
Μία υπέροχα όμορφη γυναίκα!...να δω ποτε θα κάνουμε σεξ...προς το παρών κάνω με τον κυριο genesis -κι άλλους φυσικα
Ορίστε, φωτο που είμαι ντυμένη για να μην γκρινιάζεις..(σου αρέσει η γκρίνια ε;;)
Ούτε κατά διάνοια!θα ερθω και εγω...
θα ερθωΜία υπέροχα όμορφη γυναίκα!
Σας ευχαριστώ, κυρία!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε κατά διάνοια!
Εύγε, κ. συναθλητά μου!!!Μετά από πολλές μέρες, επιτέλους υπάγω για πρωινή.
Καλημέρα.