Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Σημερα λεω να παω σε μπουρδελο να με ταπεινωσει η εργαζόμενη με την αδιαφορία της.Εχω φτασει σε σημειο που την βρισκω να πηγαινω με ιερόδουλες κι αυτες να βαριουντε και να κοιτανε πως και πως να περασει η ωρα να τελειωσω και να φυγω?? Αλλα παρολαυτά ειμαι αισιοδοξος και παλι.Ειναι νορμαλ τωρα αυτο??

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Σημερα λεω να παω σε μπουρδελο να με ταπεινωσει η εργαζόμενη με την αδιαφορία της.Εχω φτασει σε σημειο που την βρισκω να πηγαινω με ιερόδουλες κι αυτες να βαριουντε και να κοιτανε πως και πως να περασει η ωρα να τελειωσω και να φυγω?? Αλλα παρολαυτά ειμαι αισιοδοξος και παλι.Ειναι νορμαλ τωρα αυτο??
Φρονώ ότι απευθύνατε το ερώτημά σας εις λάθος Νήμα, κύριε.
Καλή σας ημέρα!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Ο Νηματοθέτης αφιερώνει το παρακάτω άσμα εις τον κ. blizardeye!
Και ναι ... είναι ελληνικό τραγούδι, σε μία εκπληκτική live εκτέλεση ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
...να δω ποτε θα κάνουμε σεξ...προς το παρών κάνω με τον κυριο genesis -κι άλλους φυσικα
Ορίστε, φωτο που είμαι ντυμένη για να μην γκρινιάζεις..(σου αρέσει η γκρίνια ε;;)
20231029_100908.jpg
Το πότε θα κάνουμε σεξ, κυρία, είναι πραγματικά ένα ερώτημα ή για την ακρίβεια ΤΟ ερώτημα ...
Ήμουν για μήνες ολομόναχος αλλά τα πράγματα άλλαξαν εδώ και μία εβδομάδα στην ζωή μου και αν και το θέλω πάρα πολύ, οφείλω να τηρήσω κάποιους κανόνες τουλάχιστον επί του παρόντος.
Αυτά με κάθε ειλικρίνεια!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
Και άρα θα υποστώ το bullying αύριο συσσωρευμένο;;;;
Καλημερα σε ολη τη παρεα , αμα λαχει να πουμε
Τι βλεπουν το ομορφα και μπιρμπιλωτα μου ματια
Ο πολυχρονένος μας ....επεστρεψε στα πατρια εδάφη

Πολυ σωστα παρατηρησε ο γειτονας μου , ημουνυπο αυστηρα επιτηρηση το ΣΚ και δε μπορεσα να μπω να διαβασω τα αισχη του νηματοθέτη ....

Τι εγινε γερομπισμπικη ? το κουτουπωσες το μαναράκι ?
Κατάθεση ψυχής στο KDW εκανες ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.329
Πόντοι
22.785
:rockon::rockon:
Καλημέρα αγάπη μου κύριοι..
Εγώ μόλις τελείωσα την καθημερινή μου ενασχόληση με την βιοποριστικη αλίευση

Συνημμένα

• IMG_20231030_075655.jpg
    IMG_20231030_075655.jpg
    434,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Να συγχαρούμε τη δέσποινα του νήματος για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Καθιστή ή όρια, ντυμένη ή γυμνή, η ομορφιά δεν κρύβεται.

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Καλημέρα σας κύριοι και ας έχουμε μια καλή και ευχάριστη εβδομάδα.
Για τον κύριο κωλόγερο και εν όψει του ταξιδιού παραθέτω...
Screenshot_20231030_103829_Instagram.jpg

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
Καλημέρα σας κύριοι και ας έχουμε μια καλή και ευχάριστη εβδομάδα.
Για τον κύριο κωλόγερο και εν όψει του ταξιδιού παραθέτω...
Screenshot_20231030_103829_Instagram.jpg
αν δεν ειναι lady boy ..το καρφωνα

• Like
Αντιδράσεις: amjik

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει σε αυτο το νημα, για τα λειντι-μποις, η, κατοις, οπως λεγονται στην Ταιλανδη, το εχω γραψει βεβαια στο νημα της Ταιλανδης.
Στην Ταιλανδη συνηθιζεται τους γονεις, οταν γερασουν, αφου δεν υπαρχει κοινωνικη ασφαλιση, να τους προσεχουν τα μεγαλυτερα σε ηλικια κοριτσια. Αν παντρευτουνε και πρεπει να φυγουν απο το σπιτι, τοτε ο γαμπρος πληρωνει προικα, ωστε κατα καποιο τροπο να εξασφαλιστουν οι γεροι γονεις.
Οταν λοιπον τα πρωτα 2 παιδια τυχαινε να ειναι αγορια, τοτε το τριτο, αν ηταν αγορι, απο την πρωτη ημερα της γεννησης του, το ντυνανε και το παρουσιαζανε σαν κοριτσι, ετσι ωστε να εξασφαλισουν τα γεραματα τους.
Μαλιστα λεγανε, σαν δικαιολογια, οτι 3ο αγορι, θα εφερνε την δυσμενεια καποιας θεας.
Ετσι λοιπον το 3ο αγορι, ηταν λειντι-μποι και μεγαλωνε σαν κοριτσι.
Τα λειντι-μποισ ειναι, οχι μονο ανεκτα στην κοινωνια της Ταιλανδης, αλλα μεχρι πριν απο λιγα χρονια, θεωρουνταν ανωτερα απο τις γυναικες.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
Δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει σε αυτο το νημα, για τα λειντι-μποις, η, κατοις, οπως λεγονται στην Ταιλανδη, το εχω γραψει βεβαια στο νημα της Ταιλανδης.
Στην Ταιλανδη συνηθιζεται τους γονεις, οταν γερασουν, αφου δεν υπαρχει κοινωνικη ασφαλιση, να τους προσεχουν τα μεγαλυτερα σε ηλικια κοριτσια. Αν παντρευτουνε και πρεπει να φυγουν απο το σπιτι, τοτε ο γαμπρος πληρωνει προικα, ωστε κατα καποιο τροπο να εξασφαλιστουν οι γεροι γονεις.
Οταν λοιπον τα πρωτα 2 παιδια τυχαινε να ειναι αγορια, τοτε το τριτο, αν ηταν αγορι, απο την πρωτη ημερα της γεννησης του, το ντυνανε και το παρουσιαζανε σαν κοριτσι, ετσι ωστε να εξασφαλισουν τα γεραματα τους.
Μαλιστα λεγανε, σαν δικαιολογια, οτι 3ο αγορι, θα εφερνε την δυσμενεια καποιας θεας.
Τα λειντι-μποισ ειναι, οχι μονο ανεκτα στην κοινωνια της Ταιλανδης, αλλα μεχρι πριν απο λιγα χρονια, θεωρουνταν ανωτερα απο τις γυναικες.
ειχα διαβάσει οτι και για τα κοριτσια που εργαζονται σαν πορνες στην Ταυλάνδη , το γεγονός αυτο δεν αποτελει στιγμα ..το αντιθετο θα ελεγα

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Σύνταξη δεν διαθέτει στην Ταϊλάνδη;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
ειχα διαβάσει οτι και για τα κοριτσια που εργαζονται σαν πορνες στην Ταυλάνδη , το γεγονός αυτο δεν αποτελει στιγμα ..το αντιθετο θα ελεγα
Επισημη πορνεια δεν υπαρχει στην Ταυλανδη, απαγορευεται, οπως δεν υπαρχουν υπηρεσιες σεξ, αυτες καθεαυτες, οπως τις γνωριζουμε εδω στην Ελλαδα, δηλ. μπουρδελα οπου πας να γαμησεις. Επισημα υπαρχουν τα μασσατζιδικα, και ανεπισημα οι κοπελες στα μπαρ, η, στο δρομο, που προσφερονται να ερθουν να σε συντροφευσουν κατα την διαρκεια των διακοπων σου, και να σου προσφερουν ολο το πακετο μιας συντροφου, ειτε για 2 ωρες, ειτε για 6 μηνες.
Τουλαχιστον αυτο ισχυε μεχρι προ μερικων ετων, αν εχει αλλαξει κατι, ειναι η πιο επαγγελματικη συμπεριφορα των κατω των 30 ετων κορασσιδων, που βγαινουν στον δρομο και εχει αλλιωθει λιγο η συμπεριφορα τους, ειδικα απεναντι στους γηραιοτερους. Μετα τα 30 ομως, με δεδομενο οτι θεωρουνται γραιες στην Ταιλανδη, αλλαζουν συμπεριφορα και αυτες. Παντα λοιπον, ακομα και στις νεωτερες γενιες, οι κορασσιδες, περα απο το καινουργιο αιφον, στο πισω μερος του κεφαλιου τους εχουν την αποκατασταση, δηλ. να βρουν τον φαλανγκ που θα τις παντρευτει και θα τον πανε στο χωριο να τους φτιαξει ενα σπιτι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
βεβαια ειναι νορμαλ:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom