shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ΜοχιτοΤσαγάκι??
ΜοχιτοΤσαγάκι??
Ξεροσφύρι??Μοχιτο
Έχετε δίκιο και γι΄ αυτό ας θυμηθούμε τον one and only, Dan Mc Cafferty!Στην γενικότερη ιδέα και ατμόσφαιρα του τραγουδιού, σίγουρα ναι!
Στο τεχνικό μέρος δε ξέρω, λόγω της βραχνάδας, το γρέζι που έχει το πρωτότυπο.
εχω βάλει κατι λουκάνικα που μου εφερε ο φιλος Βαρος απο ΜύκονοΞεροσφύρι??
Υπόσχεται πολλά αυτή η φωτογραφία. Πώς να συγκρατηθεις και μην ανακαλύψεις το μπροστά;Ιδού μία ακόμη ερασιτεχνική φωτογραφία προς τέρψιν σας και έως ότου εξευρεθεί ο αγνοούμενος ανεψιός μου ...
Για γυρνά την και ανάποδα..Υπόσχεται πολλά αυτή η φωτογραφία. Πώς να συγκρατηθεις και μην ανακαλύψεις το μπροστά;
Πράγματι εκθαμβωτική. Όχι μόνο από τον ήλιο.Εις την προσπάθειάν μου να απαλύνω την αγωνίαν σας επί τη πρσωρινή απωλεία του ανεψιού μου, σας παραθέτω την παρακάτω ερασιτεχνικήν φωτογραφίαν.
Σας παρακαλώ, να μην αρχίσετε την γκρίνια περί του ότι απαράβατος κανών είναι να μην λαμβάνονται φωτογραφίαι με τον ήλιον απέναντι. Σας καλώ να απευθύνετε τα παράπονά σας εις τον φωτογράφον.
Ο Νηματοθέτης είναι απλώς ο messanger ...
Πόνημα από το πρόσφατο ταξίδι σας, θα συγγραψετε;Ο Νηματοθέτης έχει συγγράψει κριτικήν, χρησιμοποιών αποσπάσματα εκ του κορυφαίου άσματος των Nazareth.
Telegram!
Ιδού η κριτική:
Ο blizardeye, η Bella και Close enough for Rock 'n' Roll | Κριτική για Bella2 citytour ανεξάρτητη από τον blizardeye
Κριτική για το citytour Bella2 citytour ανεξάρτητη από τον blizardeye με βαθμολογία 8.0 στις 07 Σεπτεμβρίου, 2018www.bourdela.com
Χμμμ!Πόνημα από το πρόσφατο ταξίδι σας, θα συγγραψετε;
κάτι σαν ταξιδιωτικό οδηγό?Πόνημα από το πρόσφατο ταξίδι σας, θα συγγραψετε;
Εκαλαμβάνω την ιδικήν σας επιθυμίαν ως παντελώς ανιδιοτελήν, πλην όμως οι υπόλοιποι Όνοι και Χοίροι επιθυμούν το πόνημα ως βάσιν ασκήσεως bullying σε βάρος του Νηματοθέτου.κάτι σαν ταξιδιωτικό οδηγό?
Καλό θα ηταν, και φυσικά δεν μας ενδιαφέρει η φυσιλατρεια, υπάρχουν άλλοι ιστότοποι που ειδικεύονται σε αυτό.Χμμμ!
Λέτε;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Καλό θα ηταν, και φυσικά δεν μας ενδιαφέρει η φυσιλατρεια, υπάρχουν άλλοι ιστότοποι που ειδικεύονται σε αυτό.
Είναι μέσα στις αρχές του νήματος ότι γράφεται εδώ να χρησιμοποιείται εις βάρος του γραφοντος.Εκαλαμβάνω την ιδικήν σας επιθυμίαν ως παντελώς ανιδιοτελήν, πλην όμως οι υπόλοιποι Όνοι και Χοίροι επιθυμούν το πόνημα ως βάσιν ασκήσεως bullying σε βάρος του Νηματοθέτου.
Ναι, βέβαια ... και που να μπει και ο Λαγός ...Είναι μέσα στις αρχές του νήματος ότι γράφεται εδώ να χρησιμοποιείται εις βάρος του γραφοντος.