Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.981
- Πόντοι
- 2.586
μωρη αδελφη του ελεους
εμας μας πρηζεις με τα σαπια κρεατα
αλλα εσυ μονο με "αστερια" πας
ας κλεισω το στομα μου γιατι θα σε βρισω αγοραία και δεν θελω
μωρη αδελφη του ελεους
Και στην κολυμβητική δεξαμενή το παίρνατε το Μανάρι;
Κανάτε screenshot αποψινο σάς όνειρο κύριε Μπλιζ ???
Εξαιρετικά!
Πάντα μέσα πίπτετε εις όλας τας εκτιμήσεις σας, κ. amjik.Κανάτε screaming στο αποψινο σάς όνειρο κύριε Μπλιζ ???
Και σεις λοιπόν εις την ομάδα των εκφοβιστών κατά του Νηματοθέτου;;;!!!Καλημέρα σας κύριοι.
Δεν νομίζω ότι ο αξιότιμος νηματοθετης κλαίγεται, περισσότερο θα θεωρούσα ότι πρόκειται για αυτοσαρκασμό σε στυλ English humor που τείνει προς αυτοθαυμασμό (το καμνομεν και ημείς ενίοτε).
Κατά τα άλλα και επειδή αν και φθινόπωρο βλέπω να ανθίζουν γεροντοέρωτες παραθέτω το κάτωθι με ελαφριά διάθεση bullying
Με την εξαίρετη κυρία Ross και τον αδικοχαμένο κύριον Gaye
Sorry χάριν ταχύτητος έγραψα κραυγή το σωστό είναι screenshot..Πάντα μέσα πίπτετε εις όλας τας εκτιμήσεις σας, κ. amjik.
Πάντα μέσα!
Ακριβώς, κύριε. Screenshot από το όνειρό μου ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σεις λοιπόν εις την ομάδα των εκφοβιστών κατά του Νηματοθέτου;;;!!!
Ελαφρώς, ως δήλωσα, και στα πλαίσια του ουμόρ (έτσι το προφέρουν οι Γάλλοι το humor-παντα μου φαινόταν αστείο)Πάντα μέσα πίπτετε εις όλας τας εκτιμήσεις σας, κ. amjik.
Πάντα μέσα!
Ακριβώς, κύριε. Screenshot από το όνειρό μου ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σεις λοιπόν εις την ομάδα των εκφοβιστών κατά του Νηματοθέτου;;;!!!
Η μήτηρ μου υπήρξε Γαλλίς [κατά το ήμισυ] και φανατική καθολική!Ελαφρώς, ως δήλωσα, και στα πλαίσια του ουμόρ (έτσι το προφέρουν οι Γάλλοι το humor-παντα μου φαινόταν αστείο)
Καταλαβαίνετε, κύριε, τι βλέπει ο Νηματοθέτης εις τα όνειρά του, ως ορθώς ο κ. amjik συνεπέρανε;;;
δηλαδη στο ξυπνιο βλεπεις μονο και αποκλειστικα σαπια κρεατα ?Καταλαβαίνετε, κύριε, τι βλέπει ο Νηματοθέτης εις τα όνειρά του, ως ορθώς ο κ. amjik συνεπέρανε;;;
Ακριβώς, κύριε!δηλαδη στο ξυπνιο βλεπεις μονο και αποκλειστικα σαπια κρεατα ?
ρε γεροτραχανα ..σε τα μας ρε ?
καλα ..γυρνα πλευρο τωραΑκριβώς, κύριε!
καλα ..γυρνα πλευρο τωρα
Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε και κάτι άλλο ....
Ας κάνωμεν ολίγον μάτι...
Για δείτε και πες ττε μού..
Ας κάνωμεν ολίγον μάτι...