κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Και οπως λεει και ο σοφος λαος (πλεμπα) καλυτερα να σου βγει το ονομα παρα το ματι.Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε και κάτι άλλο ....
Και οπως λεει και ο σοφος λαος (πλεμπα) καλυτερα να σου βγει το ονομα παρα το ματι.Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε και κάτι άλλο ....
τα καλυτερα θα λεγανε για τους μεγαλους χορηγουςName dropping, εις την Αγγλικήν, σημαίνει ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα κάποιου τρίτου προκειμένου να εντυπωσιάσει ή να αποσπάσει κάτι προς όφελός του.
Τελικώς ο μόνος που έχει γράψει κάποια καλά λόγια για το Νηματοθέτη είναι ο κ. Vlandis. Σήμερα που ο κ. amjik με στόλιζε με την περιγραφή του, θυμήθηκα μία κριτική του κ. Vlandis, σε δύο σημεία της οποίας ο κ. Vlandis αναφέρει τον blizardeye. Τον αναφέρει σε δύο σημεία. Στο τέλος της πρώτης παραγράφου και στο τέλος της κριτικής του.
Διαβάστε την, αν θέλετε, ω αχάριστοι και εκφοβιστές:
Name dropping ... | Κριτική για Maria citytour ανεξάρτητη από τον Διαγραμμένο μέλος 141202
Κριτική για το citytour Maria citytour ανεξάρτητη από τον Διαγραμμένο μέλος 141202 με βαθμολογία 8.5 στις 12 Ιουνίου, 2016www.bourdela.com
Η Γερμανίς ήτο η αιτία της διακοπής των διπλωματικών σχέσεων πριν από μερικούς μήνες. Ούτε αυτό το ενθυμείστε;;;τα καλυτερα θα λεγανε για τους μεγαλους χορηγους
εδω αγαπητε σας ξερανε μεχρι και οι καθαριστριες ειπαμε
Ερωτηση : η κα Δεν υπαρχει μαναρι , γνωριζει τα ξενοπηδήματα σας ?
το ενθυμουμε διοτι με αυτο σας τσακωσεΗ Γερμανίς ήτο η αιτία της διακοπής των διπλωματικών σχέσεων πριν από μερικούς μήνες. Ούτε αυτό το ενθυμείστε;;;
Πολλά από αυτά ήταν πριν την σύναψη διπλωματικών σχέσεων. Τα υπόλοιπα απετέλεσαν αποτελέσματα κεκτημένης ταχύτητος και μετά ήμουν πιστός για πολύ καιρό έως ότου ενεφανίσθη η Ναζί...το ενθυμουμε διοτι με αυτο σας τσακωσε
Τα αλλα σας τα χαλια και τις ντροπες με τις τουριστριες λεω αν ξερει και τα αισχη σας στα παραβαρδαρια ξενοδοχεία
Περασμενα ναι, ξεχασμενα ομως, λιγο δυσκολοΠολλά από αυτά ήταν πριν την σύναψη διπλωματικών σχέσεων. Τα υπόλοιπα απετέλεσαν αποτελέσματα κεκτημένης ταχύτητος και μετά ήμουν πιστός για πολύ καιρό έως ότου ενεφανίσθη η Ναζί...
Περασμένα ξεχασμένα όμως ...
κακο πραγμα να εισαι μονογαμικος ...Πολλά από αυτά ήταν πριν την σύναψη διπλωματικών σχέσεων. Τα υπόλοιπα απετέλεσαν αποτελέσματα κεκτημένης ταχύτητος και μετά ήμουν πιστός για πολύ καιρό έως ότου ενεφανίσθη η Ναζί...
Περασμένα ξεχασμένα όμως ...
Και εγω φετος λεω να γεμισω το κρεβατι μου στην ξενητια της Ν/Α Ασιας τουλαχιστον μια βραδια με τρεις. Να δω και εγω πως ειναι να εισαι πολυγαμικος.κακο πραγμα να εισαι μονογαμικος ...
Δεν το ξανακάνω
Σοφόν το σαφές!Περασμενα ναι, ξεχασμενα ομως, λιγο δυσκολο
μπραβο ρε γειτονα ..και εγω θα ειμαι πνευματικα μαζι σουΚαι εγω φετος λεω να γεμισω το κρεβατι μου στην ξενητια της Ν/Α Ασιας τουλαχιστον μια βραδια με τρεις. Να δω και εγω πως ειναι να εισαι πολυγαμικος.
φημες απο τον φιλο σας τον ταριφα λενε οτι σας το βασανισε για τα καλα το 8ποντοΣοφόν το σαφές!
Και ήδη υπέστην μία ανταπόδοσιν ως τιμωρίαν. Και δεν εννοώ ότι πήγε με άλλον ... Φευ!
Και εγώ επίσης!μπραβο ρε γειτονα ..και εγω θα ειμαι πνευματικα μαζι σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φημες απο τον φιλο σας τον ταριφα λενε οτι σας το βασανισε για τα καλα το 8ποντο
Πρόλαβε και σας το είπε;;;φημες απο τον φιλο σας τον ταριφα λενε οτι σας το βασανισε για τα καλα το 8ποντο
Σοφόν το σαφές!
Και ήδη υπέστην μία ανταπόδοσιν ως τιμωρίαν. Και δεν εννοώ ότι πήγε με άλλον ... Φευ!
τι να κανω το πρωι περασα απ τη πιατσα ( ξερετε ειναι επισης γειτονας ) και εκει που ηταν αρχτος και light μου περιεγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομερειες , τα οσα τσαχπινογαργαλιαρικα και σεξοπρονοδοαστροφικα σας εκανε η "δεν υπαρχει μαναρι"Πρόλαβε και σας το είπε;;;
Σ΄ εσάς δεν σας το είπαν;;;
ΚυριεΣ΄ εσάς δεν σας το είπαν;;;
Τέλος πάντων ... ας το γράψει ο Λαγός εάν το ξέρει ...
Εις το νήμα της αληθείας και της ειλικρινείας είμεθα ....
Αυτό βλέπω ...Κυριε
ο Λαγος ειναι the all seeing eye
Τι;;;; Τον επιασε κοψιμο την ωρα που του τον ρουφαγε και κατα λαθος τον εδαγκωσε;;;; Ωιμε...Τι αλλο μπορουμε να παθουμε εμεις τα γεροντακια;;;τι να κανω το πρωι περασα απ τη πιατσα ( ξερετε ειναι επισης γειτονας ) και εκει που ηταν αρχτος και light μου περιεγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομερειες , τα οσα τσαχπινογαργαλιαρικα και σεξοπρονοδοαστροφικα σας εκανε η "δεν υπαρχει μαναρι"
Αυτο με το δαγκωμα ρουφηγμα κοψιμο ...πολυ με αρεσε
Αν είναι δυνατόν ....!!!Τι;;;; Τον επιασε κοψιμο την ωρα που του τον ρουφαγε και κατα λαθος τον εδαγκωσε;;;; Ωιμε...Τι αλλο μπορουμε να παθουμε εμεις τα γεροντακια;;;