Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.981
- Πόντοι
- 2.586
τι να μας πιασει ? εδω μεχρι και ο Covid μας φοβηθηκεzeite skatogeroi?
τιποτα δεν σας πιανει πια!!!
τι να μας πιασει ? εδω μεχρι και ο Covid μας φοβηθηκεzeite skatogeroi?
τιποτα δεν σας πιανει πια!!!
πες το ψεματα!!τι να μας πιασει ? εδω μεχρι και ο Covid μας φοβηθηκε
ΠαραθέτωNομιζα οτι ακομα και στην γλωσσα που μιλαει το αγλαισμα, τα επαγγελματα ειναι ελευθερα. "Ελευθερια" συνηθως αναφερομαστε για τα ηθη, διορθωστε με αν κανω λαθος.
ευχαριστουμε για το μαθημα ΕλληνικωνΠαραθέτω
Ελευθέρια Επαγγέλματα, σύμφωνα με τον Νόμο 2238/1994 άρθρο 48 παράγραφος 1, είναι τα παρακάτω :
“Εισόδημα από υπηρεσίες ελευθερίων επαγγελμάτων είναι οι αμοιβές από την άσκηση του ελευθέριου επαγγέλματος του ιατρού, οδοντιάτρου, κτηνιάτρου, φυσιοθεραπευτή, βιολόγου, ψυχολόγου, μαίας, δικηγόρου, δικολάβου......
Αν αναφέρεστε αγαπητέ στο έτερον νήμα, έχω να σας δηλώσω ότι όλοι οι καλοί χωράνε. Είναι καλοί όμως; That's the question.ευχαριστουμε για το μαθημα Ελληνικων
Αλλα χαλαρωσε λιγο αδελφακι μου να παρουμε και μεις σειρα ...πριν καταφθασει ο Κωλογερας ....
Γιατι μετα ..εχετε για βρυσουλες ....
Ειναι και ερωτευσιμος ο μπαγασας
αγαπητε ...εγω εδω μεσα κανω απλα την πλακιτσα μου ...Αν αναφέρεστε αγαπητέ στο έτερον νήμα, έχω να σας δηλώσω ότι όλοι οι καλοί χωράνε. Είναι καλοί όμως; That's the question.
Δεν αναφέρομαι σε εσάς ούτε σε κανέναν άλλον του νήματος.αγαπητε ...εγω εδω μεσα κανω απλα την πλακιτσα μου ...
Προσπαθω να μην ενοχλω ..να μην προσβαλω κανεναν και ολα καλα
Τωρα ποιος ειναι καλος ..ποιος κακος ....ΔΞ/ΔΑ
Αν και δεν ασχολουμαι ιδιατερα με αλλα νηματα ...Δεν αναφέρομαι σε εσάς ούτε σε κανέναν άλλον του νήματος.
Ούτως ή άλλως από όσο έχω δει οι παρόντες θαμώνες του νήματος ανήκουν στην κατηγορία των κυρίων. Δεν θα ορκιζόμουν και για τινές των λοιπών του site.
Συμφωνώ απολύτως.Αν και δεν ασχολουμαι ιδιατερα με αλλα νηματα ...
Δυστυχως το συγκεκριμενο σαιτ εχει καθε καρυδιας καρυδι ...
Προσωπικα στα γερικα @@
Αλοιμονο στις κυριες ....που δεχονται επιθεσεις καθε ειδους
βρε καλως τον ...Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα εις τους ευγενείς συναθλητές του παρόντος νήματος.
Ντεν γκαμαει κανεις εδω μεσα.Ξυπνατε ρε ...
Μεσημεριασε .....
Πειτε ενα γεια και συνεχιζετε το αργοτερα
Μπα εσυ τι εκανες χθες ? ή σημερα ειναι η μερα σου ?Ντεν γκαμαει κανεις εδω μεσα.
Καλησπερα αγλαισματα και πλεμπες.
Χθες ηταν η μερα μου.Μπα εσυ τι εκανες χθες ? ή σημερα ειναι η μερα σου ?
Ο νεος μας φιλος ? ειδες ... χαριζει ανεπαναληπτους πολλαπλους οργασμους ....
Εμεις τι κανουμε ...( εγω δηλαδη ) που εχω να τον βρεξω 7 μερες
οχι ειχα να τον βρεξω κανανα διμηνο ....Χθες ηταν η μερα μου.
Να δουμε ποτε θα ειναι η επομενη.
Αμα τον βρεχεις καθε 7 ημερες εισαι και ο πρωτος γειτονα.
Καλο ειναι να μην προγραμματιζεις τιποτα ειδικα για το σπορ που μας αφορα. Μπορει να ερθουν ολα αναποδα και να μεινεις με τον μικρο στο χερι.οχι ειχα να τον βρεξω κανανα διμηνο ....
Απλα κατορθωσα να δω φως την προηγουμενη βδομαδα ....1 μερα απ τις 3 που ειχα στο προγραμμα....
Διοτι ως γνωστον
Οταν επιθυμεις κατι παρα πολυ ολο το συμπαν συνομωτει να μην γινει και να γινουν και 5 μαλακιες ακομα
μα εχω κανονισει με το "προσωπο" αποδραση στο εξωτερικο ....Καλο ειναι να μην προγραμματιζεις τιποτα ειδικα για το σπορ που μας αφορα. Μπορει να ερθουν ολα αναποδα και να μεινεις με τον μικρο στο χερι.
(Οι Κινεζοι στα εκατονταδες μπουρδελοσαιτ που εχουν για πληροφοριες σχετικα με το αθλημα, και επειδη η πορνεια απαγορευεται επισημα εχουν καποια συνθηματικα για να συνεννοουνται. Το πουλακι τους το αποκαλουν "ο μικρος αδερφος" τις εργαζομενες, "τεχνητριες" κλπ.)
Eμενα ο εισαγγελεας, 2 εβδομαδες πριν κανω το ταξιδι για την Ταυλανδη, ενω μπορει να εχουμε να κανουμε σεξ κανα 3μηνο, ξυπναει μεσα της το σεξουαλικο της και θελει σχεδον καθε ημερα.μα εχω κανονισει με το "προσωπο" αποδραση στο εξωτερικο ....
Day no 1 σπασιμο αρχιδιων απο στρατονομία ( ταμα το εχει οταν λειπω )
Day no 2 και ενω απολαμβανω το πρωινο ..τηλεφωνο απ το γραφειο για εκτακτο απροειδοποιητο ελεγχο εφοριας ...
3 ωρες στα τηλεφωνα και τρεχοντας μετα να παρω την πρωτη πτηση ...
Και μετα σου λενε γιατι δε μου γραφεις
Μα δεν εχουν ιχνος κατανοησης ...ΕΛΕΟΣ πιαEμενα ο εισαγγελεας, 2 εβδομαδες πριν κανω το ταξιδι για την Ταυλανδη, ενω μπορει να εχουμε να κανουμε σεξ κανα 3μηνο, ξυπναει μεσα της το σεξουαλικο της και θελει σχεδον καθε ημερα.
Κουφαλες.