Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 96.408
- Πόντοι
- 46.423
Τα σχόλιά μου παραμένουν τα ίδια.
Κάτι σε πιο ώριμο δεν διαθέτει η ταινιοθήκη;;;
Τα σχόλιά μου παραμένουν τα ίδια.
Κάτι σε πιο ώριμο δεν διαθέτει η ταινιοθήκη;;;
θειε ψιλομαιμου μου φαινονται αυτα σαν χρωμα....μπορεις να στειλεις σε μπιτκοιν?Εντάξει, παιδί μου.
Παρακαλώ όμως οι καρίδες (Parapenaeus longirostris) να είναι προσφάτως αλιευθείσες και ουχί ιχθυοτροφείου.
Ιδού:
Εννοώ κάτι ως το παρακάτω και ουχί ως το ανωτέρω, κύριε ...
Τι λετε; Πως δεν εχει σχεση με τεχνητας οδοντοστοιχιας; Οταν τα γεροντια την βλεπουν γυμνη, τους φευγει η μασσελα, και μετα αναλωνουν χρονο για να την βρουν.Η κα. Ιωάννα ουδεμίαν σχέσιν έχει με τους καθετήρας και τας τεχνητάς οδοντοστοιχίας, κύριε!
Αλίμονο. Αλλέως θα έπρεπε να την προσκαλώμεν προς ρυζόγαλον, ως ο άχρηστος ανεψιός μου πράττει επί ματαίω!
Τα bitcoins, παιδί μου, τα διατηρώ διά μίαν δύσκολον ημέραν.θειε ψιλομαιμου μου φαινονται αυτα σαν χρωμα....μπορεις να στειλεις σε μπιτκοιν?
Και έως ότου να την βρουν, περνά και ο συμφωνημένος χρόνος τους... Ωιμέ!Τι λετε; Πως δεν εχει σχεση με τεχνητας οδοντοστοιχιας; Οταν τα γεροντια την βλεπουν γυμνη, τους φευγει η μασσελα, και μετα αναλωνουν χρονο για να την βρουν.
Kαι στο τελος οταν την βρουν φωναζουν χαρουμενοι: Την βρηκα, την βρηκα, και ακουγοντας τους οι αλλοι ενοικιοι του ξενοδοχειου λενε, "βρε τον κωλογερο. μπραβο του, την βρισκει σε αυτην την ηλικια".Και έως ότου να την βρουν, περνά και ο συμφωνημένος χρόνος τους... Ωιμέ!
Aφου ο @troubakhs ειναι φιδι. Ρυζογαλο λεει για να αρπαξει το επιδομα απο τον γερο-Μπλιζ. Μετα στην χειροτερη για εσας, να σας παει σε κανενα μπαρακι για ξυδια.Η Ιωάννα είναι δεσποινίς ,νεότατη ακμαιότατη, και δεν παει για ρυζόγαλο @troubakhs αλλα στα κλαμπς με νεολαία οπου κι ανήκει
Και το ωραιο προσωπο απο πισωπέραν τούτου όπως θα προσέθετε και ο ειδήμων επί του θέματος συνφορουμίτης "ο ωραίος ο κώλος φαίνεται και από μπροστά"
Αυτά ξέρει, αυτά λέει και προτείνει, κυρία.Κύριε @blizardeye ,να επαναφέρετε στην τάξη τον ανιψιό σας,άκου λέει θα με παει για ρυζόγαλο σε ζαχαροπλαστειο λες κι ειμαι συνταξιούχα!!
Πολύ ωραίο Κ. ΜπλιζαράιΔιά τον κ. Saul. Ούτος γιγνώσκει την Αγγλικήν καλώς και θεωρώ ότι θα κατανοήσει το άσμα τούτο και διά τούτο δεν παραθέτω τα λόγια πλην ίσως ... cause a beaten dog never forgets ...
Η Ιωάννα είναι δεσποινίς ,νεότατη ακμαιότατη, και δεν παει για ρυζόγαλο @troubakhs αλλα στα κλαμπς με νεολαία οπου κι ανήκει
Aφου ο @troubakhs ειναι φιδι. Ρυζογαλο λεει για να αρπαξει το επιδομα απο τον γερο-Μπλιζ. Μετα στην χειροτερη για εσας, να σας παει σε κανενα μπαρακι για ξυδια.
θα σας παω σε χοροεσπεριδες...Καλό μήνα να έχουμε..!
θα σας παω σε χοροεσπεριδες...
Θαυμασία ως πάντοτε, αγαπητή & καλλίπυγος κυρία Ιωάννα.Καλό μήνα να έχουμε..!