troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.993
- Πόντοι
- 5.506
θες να γινεις θειος μου?Παραθέτω για τους μη έχοντες επαρκήν γνώσιν της Ελληνικής:
καλλίπυγος, -ος/-ος, -ο
- (αρχαιοπρεπές) που έχει ωραία οπίσθια
θες να γινεις θειος μου?Παραθέτω για τους μη έχοντες επαρκήν γνώσιν της Ελληνικής:
καλλίπυγος, -ος/-ος, -ο
- (αρχαιοπρεπές) που έχει ωραία οπίσθια
Καλό μήνα να έχουμε..!
Δυστυχώς οι ημέτεροι πόροι μόλις επαρκούν δια την οικογένειαν και τας ανιψιάς ημών. Εν τούτοις μας τιμά τα μάλα η πρότασίς σας.θες να γινεις θειος μου?
καταλαβα...πενεσε και εσυΔυστυχώς οι ημέτεροι πόροι μόλις επαρκούν δια την οικογένειαν και τας ανιψιάς ημών. Εν τούτοις μας τιμά τα μάλα η πρότασίς σας.
Ο Θειος Μπλιζ θα πεταξει απο την χαρα του που θα διαβασει οτι βρηκες αλλον θειο. Ηδη σε εχει αποκληρωσειθες να γινεις θειος μου?
οχι....ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ!!!!Ο Θειος Μπλιζ θα πεταξει απο την χαρα του που θα διαβασει οτι βρηκες αλλον θειο. Ηδη σε εχει αποκληρωσει
Ξεχασε την την βιλα.οχι....ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ!!!!
γιατι? σε αγαπαω πολυ μην ξηγιεσε ετσι τωραΞεχασε την την βιλα.
Και αυτό θα ακούγεται όταν ο @Roger Rabit θα κάνει την επανάσταση του, εναντίον του νηματοθετη @blizardeye
Nομιζα οτι ακομα και στην γλωσσα που μιλαει το αγλαισμα, τα επαγγελματα ειναι ελευθερα. "Ελευθερια" συνηθως αναφερομαστε για τα ηθη, διορθωστε με αν κανω λαθος.Ερώμεν και πενόμεθα. Χρειία άμεσος μελανού χρήματος.
Τυχεροί εξ υμών οι ασκούντες τα ελευθερία επαγγέλματα!
αυτοι οι δυο ειναι γραμματιζουμενοι ..δεν ειναι σαν εμας την πλεμπα ...τον λαουτζικοNομιζα οτι ακομα και στην γλωσσα που μιλαει το αγλαισμα, τα επαγγελματα ειναι ελευθερα. "Ελευθερια" συνηθως αναφερομαστε για τα ηθη, διορθωστε με αν κανω λαθος.
Nαι, αυτοι δεν γαμανε. Ερχονται σε σωματικη επαφη και συνουσιαζονται.αυτοι οι δυο ειναι γραμματιζουμενοι ..δεν ειναι σαν εμας την πλεμπα ...τον λαουτζικο
Α this.....Nαι, αυτοι δεν γαμανε. Ερχονται σε σωματικη επαφη και συνουσιαζονται.
τι ευγενικη κυρια!!! σιγουρα θα εκτιμηση την ευγενια σας ο πρωην θειος μου!!! ( και οχι μονο) !!