genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Δυστυχώς πενόμεθα και καιρού προϊόντος έτι περαιτέρω, εκτός αυτού η κυρία Ιωάννα δεν συμπαθεί το αλκοόλ.θειο μου δινεις μια 500ρου να παω μπαρακια με την κυρια τζοανα?
Δυστυχώς πενόμεθα και καιρού προϊόντος έτι περαιτέρω, εκτός αυτού η κυρία Ιωάννα δεν συμπαθεί το αλκοόλ.θειο μου δινεις μια 500ρου να παω μπαρακια με την κυρια τζοανα?
αλλον βρηκαμεΔυστυχώς πενόμεθα και καιρού προϊόντος έτι περαιτέρω, εκτός αυτού η κυρία Ιωάννα δεν συμπαθεί το αλκοόλ.![]()
Θα συμπαθησει τον αλκοολ-ικο ανηψιο ομωςΔυστυχώς πενόμεθα και καιρού προϊόντος έτι περαιτέρω, εκτός αυτού η κυρία Ιωάννα δεν συμπαθεί το αλκοόλ.![]()
Θα ψάξω μήπως ευρεθούν τινά κέρματα δια το ριζόγαλον.Θα συμπαθησει τον αλκοολ-ικο ανηψιο ομως![]()
έμπαινα με 400 χλμ την ώρα................
Αχ.....εσεις τα νιαταέμπαινα με 400 χλμ την ώρα................![]()
α καλα.....Θα ψάξω μήπως ευρεθούν τινά κέρματα δια το ριζόγαλον.
ποια νιάταΑχ.....εσεις τα νιατα![]()
Πρεπει ομως πρωτα, να κανεις το αγροτικο σου στην ευρωβουλη, μονο με 5000 ευρω τον μηνα, σαν τον γιο του κυριου Κυριακου.ποια νιάτα
εγώ θέλω να μπω μια δυο φορές καλά στρωτά παντελονάτα
και μετά να της κατσικωθώ να με αποκαταστήσει και να με κάνει ευρωβουλευτή![]()
θα τις κανω ολα τα χατηρια ρε τυπε αυτο θα ειναι το αγροτικο για ενα ταληρο θα γαμηθω στη δουλεια τι ειμαι κανα τσουτσεκι μητσοτακακι?Πρεπει ομως πρωτα, να κανεις το αγροτικο σου στην ευρωβουλη, μονο με 5000 ευρω τον μηνα, σαν τον γιο του κυριου Κυριακου.
κανε την καρδια σου πετρα για το κοριτσι ρε σαουλ....θα τις κανω ολα τα χατηρια ρε τυπε αυτο θα ειναι το αγροτικο για ενα ταληρο θα γαμηθω στη δουλεια τι ειμαι κανα τσουτσεκι μητσοτακακι?
να την κανω αλλα θελω και εγω το χατζιλικι μουκανε την καρδια σου πετρα για το κοριτσι ρε σαουλ....
Να μπορεις να το βγαλεις σε κανενα σινεμα και μετα για ρυζογαλο.να την κανω αλλα θελω και εγω το χατζιλικι μου![]()
να βοηθησουμε ολοι στα χαρτζηλικια....πρωτος εγω....θα βαλω 50 δραχμες να βγει ο σαουλ με το κοριτσι....Να μπορεις να το βγαλεις σε κανενα σινεμα και μετα για ρυζογαλο.
Περάσανε τα χρόνια αυτάΝα μπορεις να το βγαλεις σε κανενα σινεμα και μετα για ρυζογαλο.
Aξιζει τον κοπο να ερωτευεσαι. Κι ας πληγωθεις, και ας πονεσεις στο τελος. Αξιζει τον κοπο, εστω και μια φορα στην ζωη σου να ζησεις τον πραγματικο ερωτα. Με οποιοδηποτε τιμημα.να βοηθησουμε ολοι στα χαρτζηλικια....πρωτος εγω....θα βαλω 50 δραχμες να βγει ο σαουλ με το κοριτσι....
πανω απο ολα ο ερωτας
Μπράβο του υιού.Πρεπει ομως πρωτα, να κανεις το αγροτικο σου στην ευρωβουλη, μονο με 5000 ευρω τον μηνα, σαν τον γιο του κυριου Κυριακου.
θα πεθανεις μονος ενω εγω θα σε φροντιζα στα στερνα σου...Μπράβο του υιού.
Εις Βρυξέλας 5000 είναι μσθός πένητος. Ίσως πρέπει να τον συνδράμομεν. Αγαπητέ επίδοξε ανηψιέ κύριε @troubakhs ατυχήσατε. Θα υιοθετήσομεν τον μικρόν Μητσοτάκην μπας και ρίξει και από κανένα και μας μνημονεύει στα στερνά μας.![]()
Εσείς αγαπητέ ρίχνετε ασχέτως ενισχύσεως, αυτό το κακόμοιρο όμως;θα πεθανεις μονος ενω εγω θα σε φροντιζα στα στερνα σου...