Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.942
- Πόντοι
- 2.586
και τι εγινε ρε φίλε ? εγινε το τσουτσουνι σου σαν και αυτα των μαυρων ?
Κάθισα πολύ στον ήλιο..
και τι εγινε ρε φίλε ? εγινε το τσουτσουνι σου σαν και αυτα των μαυρων ?
Κάθισα πολύ στον ήλιο..
Λες να το δοκιμασουμε και εμεις;και τι εγινε ρε φίλε ? εγινε το τσουτσουνι σου σαν και αυτα των μαυρων ?
κοιτα το χρωμα ισως το πετυχουμε ...Λες να το δοκιμασουμε και εμεις;
Για το χρωμα λεω και εγω. Τι; Για το μεγεθος; Μαλακες ειμαστε; Μετα θα χασουμε ολα τα προνομια που εχουμε εμεις οι μικροτσουτσουνοικοιτα το χρωμα ισως το πετυχουμε ...
για το μεγεθος δεν ξερω / δεν απαντω
εσυ που κυνηγας κωλαρακια με το 8πονοΓια το χρωμα λεω και εγω. Τι; Για το μεγεθος; Μαλακες ειμαστε; Μετα θα χασουμε ολα τα προνομια που εχουμε εμεις οι μικροτσουτσουνοι
εσυ που κυνηγας κωλαρακια με το 8πονο
εγω που κυνηγαω καμια "ισπανικη" ...με τον 7,5 ..ολο που ειναι το πουλακι τσιου μου λενε ...αν το εφερα τελικα μαζι μου και αλλα χαρωπα
Εμενα να δεις χαρες που κανουνε οταν με βλεπουν γυμνο. Τζαμπα λεφτα θα παρουμε παλι, σκεφτονται.εσυ που κυνηγας κωλαρακια με το 8πονο
εγω που κυνηγαω καμια "ισπανικη" ...με τον 7,5 ..ολο που ειναι το πουλακι τσιου μου λενε ...αν το εφερα τελικα μαζι μου και αλλα χαρωπα
κοιτα να δεις που τοσα χρονια δεν ειχα καταλαβει γιατι ολες οι εργαζομενες κανανε χαρες που με βλεπανεΕμενα να δεις χαρες που κανουνε οταν με βλεπουν γυμνο. Τζαμπα λεφτα θα παρουμε παλι, σκεφτονται.
Μην προσπαθειτε να ξε-φευ-γετε με φευ. Υποσχεθηκατε χθες οτι θα προσελκυσετε θηλεα στο νημα.
Και σας κάλεσα να μου δώσετε ονόματα, λινκ και νήματα που συχνάζουν.Μην προσπαθειτε να ξε-φευ-γετε με φευ. Υποσχεθηκατε χθες οτι θα προσελκυσετε θηλεα στο νημα.
Φευ.Και σας κάλεσα να μου δώσετε ονόματα, λινκ και νήματα που συχνάζουν.
Και αντ΄ αυτού τι εισέπραξα;;;
Απαιτήσεις και μόνο απαιτήσεις!
Πεντάκις φευ!
Μεχρι και ο ανηψιος σας αγνοησε σημερα το νημα και δεν εμφανιστηκε να ζητησει χαρτζιλικι.Πεντάκις φευ!
Οκτάκις φευ!Μεχρι και ο ανηψιος σας αγνοησε σημερα το νημα και δεν εμφανιστηκε να ζητησει χαρτζιλικι.
Χυνετε με τα φευ;
Ευχαριστώ!
Όχι!Χυνετε με τα φευ;
ελάτε τώρα λες και δεν ξεύρετε που να τις βρείτε, σας ξε-φεύ-γει εσάς τίποτα;Και σας κάλεσα να μου δώσετε ονόματα, λινκ και νήματα που συχνάζουν.
Και αντ΄ αυτού τι εισέπραξα;;;
Απαιτήσεις και μόνο απαιτήσεις!