Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Αν είναι να πάρουμε κάνα πόντο γιατί όχιΛες να το δοκιμασουμε και εμεις;
Αν είναι να πάρουμε κάνα πόντο γιατί όχιΛες να το δοκιμασουμε και εμεις;
Βλέπετε;;;!!!
Δηλω συγκεκινημενος που με αργά αλλά σταθερά βήματα αναριχουμε απο τον πάτο του βαρελιού του νήματος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!Ετσι νομιζεις......Ο ραδιουργος νηματοθετης εχει τοποθετησει το βαρελι αναποδα
οπως λεμε ..δε μας χεζεις ρε νταλάρα δηλαδηΕγω το ηξερα στα Γαλλικα "ασε γε βου καταχαμα"
Μην αναφέρετε ονόματα κομμουνιστών, κύριε!οπως λεμε ..δε μας χεζεις ρε νταλάρα δηλαδη
Εξακταμεντε..............δηλ. κλασσε μεντες.οπως λεμε ..δε μας χεζεις ρε νταλάρα δηλαδη
φανταζεσαι ..Τζιμης και ταριφας στο βαρελι .. γορδιος δεσμοςΕτσι νομιζεις......Ο ραδιουργος νηματοθετης εχει τοποθετησει το βαρελι αναποδα
ποιος ειναι κομμουνιστης ο Νταλάρας ?Μην αναφέρετε ονόματα κομμουνιστών, κύριε!
Μού ζητούν να τους πω για το ματζούνι που εξασφαλίζει στύση ...Παρακαλώ, να καταθέσετε ποιοι είναι αυτοί οι πλάγιοι τρόποι και τι ακριβώς σας ζητούν.
Το νήμα της Αληθείας!
Το νήμα της Ειλικρινείας!
Βλέπετε;;;!!!
Ανατέλλει μία νέα εποχή στο νήμα.
Η εποχή της ΜΕΓΑΘΥΜΙΑΣ!!!
Υ.Γ. Παρόλα αυτά, σεις ειδικώς θα πρέπει να προσέχετε. Είναι πολύ εύκολο να ξαναβρεθείτε εκεί στον πάτο ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!
Ποσους ακομα θελεις ρε απληστε; Μετα η ομπρελα της θαλασσας που την στηριζεις πανω στο μπουρι της σομπας που σου εδωσε η φυση, θα κανει σκια στην διπλανη παρεα.Αν είναι να πάρουμε κάνα πόντο γιατί όχι
Κάτι δεν πάει καλά!Μού ζητούν να τους πω για το ματζούνι που εξασφαλίζει στύση ...
Μέχρι που υπόσχονται να μου πάρουν καινούργια βάρκα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΠοσους ακομα θελεις ρε απληστε; Μετα η ομπρελα της θαλασσας που την στηριζεις πανω στο μπουρι της σομπας που σου εδωσε η φυση, θα κανει σκια στην διπλανη παρεα.
Πας μη αγλαισμα η, πλεμπαιος θα ειναι, η, κομμουνιστηςποιος ειναι κομμουνιστης ο Νταλάρας ?
Αχάριστος είναι!Ποσους ακομα θελεις ρε απληστε; Μετα η ομπρελα της θαλασσας που την στηριζεις πανω στο μπουρι της σομπας που σου εδωσε η φυση, θα κανει σκια στην διπλανη παρεα.
Πας μη αγλαισμα η, πλεμπαιος θα ειναι, η, κομμουνιστης
Σιγα την απωλεια. Ουτε 10%.Φεύγοντας η Γαλλις μου πήρε 5-6 πόντους
ω ρε το ξεχασαΜού ζητούν να τους πω για το ματζούνι που εξασφαλίζει στύση ...
Σοφον το σαφέςΠας μη αγλαισμα η, πλεμπαιος θα ειναι, η, κομμουνιστης
Πω-πω ψεμματα που λετε....Εμεις υποσχεθηκαμε καινουργια βαρκα;;;;; Μεταχειρισμενη ειχαμε συμφωνησειΜού ζητούν να τους πω για το ματζούνι που εξασφαλίζει στύση ...
μηπως να τους μοιρασει σε μας τους πτωχους πλην τιμιους γεροντεςΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Με μπερδεύεις με το Νικοτριβη
Φεύγοντας η Γαλλις μου πήρε 5-6 πόντους
Σιγα την απωλεια. Ουτε 10%.
Τουλαχιστον στα κοντεινερ που κοιμουνται τους ανοιξες καμμια τρυπα να αεριζονται τωρα με τον καυσωνα;Άσχετο:
Φέτος αλλάζουμε σώβρακο φανέλες δυο φορες την μέρα
Στους δούλους επιτρέπω να το γυρνάνε απο την ανάποδη στις 15:00 την μεσημβριαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σοφον το σαφές