κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.083
- Πόντοι
- 19.795
Δηλ. αν αμολυσω εγω ενα δεκαπεντακις φευ, τι θα κανει ο ανθρωπος;Ευχαριστώ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι!
Έχει κατανοήσει τα φευ!
Δηλ. αν αμολυσω εγω ενα δεκαπεντακις φευ, τι θα κανει ο ανθρωπος;Ευχαριστώ!
Όχι!
Έχει κατανοήσει τα φευ!
καλα φερε πρωτα τα παλια μελη πισωΚαι σας κάλεσα να μου δώσετε ονόματα, λινκ και νήματα που συχνάζουν.
Και αντ΄ αυτού τι εισέπραξα;;;
Απαιτήσεις και μόνο απαιτήσεις!![]()
Τοσιαξα λιγο
Καταγγέλλλλλω τον roger καί τόν κωλογερο ότι προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να εκμαιεύσουν πληροφορίες από έναν ήσυχο και τίμιο Π.......ΤΣΑΡΡΡΑ.
Τελείτε εν δικαίω, κύριε!ελάτε τώρα λες και δεν ξεύρετε που να τις βρείτε, σας ξε-φεύ-γει εσάς τίποτα;
Δεν θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μου να φέρω τα παλιά μέλη πίσω. Όποιος θέλει μπορεί να επιστρέψει.καλα φερε πρωτα τα παλια μελη πισω
και θα ερθουν και τα Θηλεα
τυπε στηριζουμε φευ γιατι δημιουργει χαηπ. σε κανει ελεβεητ, δινει λεβερατζ.Χυνετε με τα φευ;![]()
τι πληροφορία προσπαθησα να σου εκμαιευσω εγω ΡΕ
Καταγγέλλλλλω τον roger καί τόν κωλογερο ότι προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να εκμαιεύσουν πληροφορίες από έναν ήσυχο και τίμιο ΠΣΑΡΡΡΑ.
Παρακαλώ, να καταθέσετε ποιοι είναι αυτοί οι πλάγιοι τρόποι και τι ακριβώς σας ζητούν.
Καταγγέλλλλλω τον roger καί τόν κωλογερο ότι προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να εκμαιεύσουν πληροφορίες από έναν ήσυχο και τίμιο ΠΣΑΡΡΡΑ.
Ισως πρεπει τα παλια μελη να δωσουν αμνηστια στον νηματοθέτη ..Δεν θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μου να φέρω τα παλιά μέλη πίσω. Όποιος θέλει μπορεί να επιστρέψει.
Διά τούτο παρεσχέθη ΑΜΝΗΣΤΙΑ χθες. Από εκεί και πέρα το Νήμα πιστεύει στην ελεύθερη επιλογή του κάθε ένα.
Όποιος θέλει επιστρέφει.
Όποιος δεν θέλει, να πάει στο καλό με τις ευχές Ημών!
Χμ!τυπε στηριζουμε φευ γιατι δημιουργει χαηπ. σε κανει ελεβεητ, δινει λεβερατζ.δηλαδησ ξεροχυνουμε
Η ΑΜΝΗΣΤΙΑ λειτουργεί αμφίδρομα!Ισως πρεπει τα παλια μελη να δωσουν αμνηστια στον νηματοθέτη ..
Αν δειξει καλη συμπεριφορα
Να υπενθυμισω , ευγενικα , οτι το νημα το ανοιξατε εσεις , αλλα ολοι οι αλλοι το κρατησαμε ....εστω με ψαρια εστω με μια καλημερα καθε 15 μερες ....
που να πλησιασει Θηλικο μετα απο γνωριμια με τον "αδελφο " τουΑυτο το κωλοπαιδο ο αδερφος του εκανε την αρχη, ο ταριφας, σταματησε να γραφει εδω, και σταματησανε και τα θηλεα
Right you areΧμ!
Σεις φαίνεσθε αξιόλογος. Σωστή χρήση Αγγλικής καίτοι υπήρξε σφάλμα εις χρονικήν μετοχήν.
Παρόλα αυτά μου αρέσει το attitude σας!
Η ΑΜΝΗΣΤΙΑ λειτουργεί αμφίδρομα!
Bloody right!Right you are
Οου, σιτ.............................................................σιτ νταουν πλιζ.Bloody right!![]()
σιτ νταουν καταχαμα το λενε ρεΟου, σιτ.............................................................σιτ νταουν πλιζ.
Παρακαλώ, αποφύγετε την εμετικήν δημώδην.σιτ νταουν καταχαμα το λενε ρε
Εγω το ηξερα στα Γαλλικα "ασε γε βου καταχαμα"σιτ νταουν καταχαμα το λενε ρε
Ο Νηματοθέτης, έμπλεως δακρύων, συγχαίρει τον 25ποντο διά την χθεσινήν συμπεριφοράν του.
Ετήρησε τις βασικές αρχές του νήματος.
Κατέδωσε, ψευδώς, τον φίλο του και Αδελφό του Νηματοθέτη. Έθεσε σε αμφισβήτηση τα Ιερά και Όσια του παρόντος νήματος. Έθεσε σε αμφισβήτηση τις σχέσεις που διέπουν το Νηματοθέτη με τον Αδελφό του καίτοι οι σχέσεις αυτές δεν διεταράχθησαν τελικώς.
Παρόλα αυτά επαίρουμε τον 25ποντο για την κατάδοσή του.
Καταδίδουμε τους πάντες. Δεν είναι αναγκαίο η κατάδοσή μας να είναι αληθής. Αρκεί να καταδώσουμε!
Ετσι νομιζεις......Ο ραδιουργος νηματοθετης εχει τοποθετησει το βαρελι αναποδα
Δηλω συγκεκινημενος που με αργά αλλά σταθερά βήματα αναριχουμε απο τον πάτο του βαρελιού του νήματος![]()