Παρακάτω η παλαιόθεν ανάρτησις του Νηματοθέτου περί της Μανάρι:
Ο blizardeye, η Ρωσίς και ο ζωολογικός κήπος.
Η γνωριμία μου με την Μανάρι επετεύχθη εις τα στενά πλαίσια του επαγγελματικού κύκλου μου. Βεβαίως δεν ονομάζεται Μανάρι. Αυτό είναι παρωνύμιον [παρατσούκλι], απονεμηθέν υπό του ψυχοπαθούς πρώην μέλους μας, κ. Vlandis4. Δια λόγους όμως προσωπικών δεδομένων ας την ονομάζομεν Μανάρι.
Σεις, είσθε Όνοι και Χοίροι και ως εκ τούτου είναι φυσικόν να μην δύνασθε να προσεγγίσετε θήλυ τι με τρόπον αριστοκρατικόν, ευγενικόν, διακριτικόν και ιλαρόν. Ο blizardeye όμως μπορεί.
Τοιουτοτρόπως αγνοήσας τον πιθανολογούμενον μετά βασιμότητος κίνδυνον να καταστεί περίγελος των κυνών [ρεζίλι των σκυλιών] εις τους επαγγελματικούς κύκλους μου, ο blizardeye ετόλμησε και επέτυχε. Λεπτομέρειαι, προσομοιάζουσαι με προσωπικάς εκμυστηρεύσεις, ουδεμίαν σημασίαν έχουσι εις το παρόν πόνημα.
Η Μανάρι είναι Ρωσίς, καταγομένη εκ της Αγίας Πετρουπόλεως.
Ψηλή και δυνατή γυνή, ως πλείστα των Βορείων θηλέων εισί.
Ανοιχτόχρωμοι γαλανοί οφθαλμοί διατρεχόμενοι υπό πρασίνων ιριδισμών [ανταύγειες].
Και ξανθή. Το πλέον ξανθό πλάσμα που έχω συναντήσει. Το ξανθό αναβλύζει από παντού. Κατάξανθα μαλλιά. Ξανθά φρύδια. Ξανθές βλεφαρίδες. Η επιτομή και ο ορισμός του ξανθού.
Πλάσμα του Ρωσικού χειμώνα και εκ γενετής άτριχη. Δώρο εκ της καταγομένης εκ Σιβηρίας μητρός της, ως συνηθίζει η ιδία να λέει. Ξανθός χνόος [χνούδι] εις το κεκλεισμένου τύπου εφηβαίον της. Ερωτηθείς εάν επιθυμώ την αποτρίχωσιν, απήντησα αρνητικώς.
Ουδόλως μεμψιμοιρεί [γκρινιάζει] και επιδιώκει να προσαρμόζεται εις τας καταστάσεις και να αρέσκεται εις ό,τι η ζωή της προσφέρει εις τον δρόμον της. Ιδανικό θήλυ δια συντροφίαν εις τούτην την άδικον και σκληράν ζωήν του συνταξιούχου εκ του Ο.Γ.Α. blizardeye.
Διαμένουσα εις αγροικίαν, διατηρεί άλογον, το οποίο ιππεύει άνευ εφαρμογής εφιππίου [σέλας]. Ικανοτάτη εις πλείστας όσας εργασίας έτι και εκείνων, αίτινες δεν προσήκουν εις την θηλυκήν φύσιν.
Διατηρεί επίσης και 3 αντιπαθεστάτους κα ηλιθίους κύνας, οίτινες ναι μεν έχουσι αποφασίσει την κατάποσιν του παρόντος αφηγητού, αναζητούν τον τρόπον δε καθ΄ εκάστην επίσκεψίν tου εις την αγροικίαν.
Τέλος διατηρεί και ολίγας τινάς όρνιθας [κοτάκια, ως τις αποκαλεί] μετ΄ ενός διανοητικώς καθυστερημένου αλέκτωρος.
Παρά το δυναμικόν της κοινωνικής ζωής της, η Μανάρι είναι λίαν παθητική εις την ερωτικήν πράξιν υπό την έννοιαν ότι δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Η μόνη επιθυμία που έχει εκφράσει είναι η στάσις cowgirl, επιθυμία η οποία εγένετο ασμένως ου μην μετ΄ ενθουσιασμού αποδεκτή υπό του περιγράφοντος επειδή η στάσις αυτή είναι ξεκούραστος διά τον υπερήλικα, ασθενή και αδύναμο τούτο νηματοθέτη.
Είναι κλειτοριδικός τύπος θήλεος. Αρέσκεται εντόνως εις την αιδοιολειχίαν και την πρωκτολειχίαν. Δεν φέρει αντιρρήσεις εις το πρωκτικόν σεξ, μη επιθυμούσα λιπαντικήν γέλην δια την υποβοήθησιν του όλο θέματος.
Πολυοργασμικό θήλυ. Συρίζει [τσιρίζει] όταν εις οργασμόν, συνοδευομένη υπό δυνατών αλυχτισμάτων εκπεμπομένων εκ των ηλιθίων κυνών αυτής οίτινες θεωρούν ότι η Μανάρι αναζητά βοήθειαν.
Αμέλησα να αναφέρω ότι δατηρεί και δύο γαλάς [γάτες] εις την αγροικίαν της. Ουδετέρα η άποψίς μου περί των γαλών αυτών πλην ίσως της δυσαρέστου υπομνήσεως εκ της Μανάρι ότι επί τη υποψία υπάρξεως ετέρας ερωμένης, θα αποκόψει τους όρχεις μου και θα τους παραδώσει ως βιταμινούχον τροφήν εις τας γαλάς της. Φευ!