borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.906
- Πόντοι
- 5.696
ο κ.Roger Rabit ..πρωην Excalibur ....ειναι ενα ακακο και ακινδυνο γεροντακι η δε σεξουαλικη του ζωη ..απλα δεν υπαρχει
ο κ.Roger Rabit ..πρωην Excalibur ....ειναι ενα ακακο και ακινδυνο γεροντακι η δε σεξουαλικη του ζωη ..απλα δεν υπαρχει
Ήθελα να ήξερα τι του δίνει εκείνη η τροφός για να του κάνει κούκου...?Οταν κανει τετοιες αναρτησεις ειναι σε περιοδο που τον βρεχει. Οι αναρτησεις ειναι για ξεκαρφωμα.
τα μπερδεψες ...Ήθελα να ήξερα τι του δίνει εκείνη η τροφός για να του κάνει κούκου...?
τα μπερδεψες ...
Η δεν υπαρχει Μαναρι του κανε κατι πεοθηλασμους αλλο πραμα
Βλέπω ότι παραμένετε κακόγουστοι και προσκολλημένοι εις ανόστους αγουρίδας.
Πλην όμως αύριο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩΜΕΝ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ του νήματος.
Το Νήμα τούτο, το Αγλάϊσμα των Νημάτων, χρειάζεται θήλεα.
Έλειψα για αρκετό καιρό. Υπάρχουν πλέον θήλεα στο μπου;
Αν ναι, και έχετε εντοπίσει τινά εξ αυτών, τότε σας παρακαλώ θερμώς αύριο να μου υποδείξετε του στόχους και ο Νηματοθέτης θα αναλάβει το δύσκολο έργο να προσελκύσει τα θήλεα αυτά στο νήμα μας, Ω ΑΧΡΕΙΟΙ!
Οιμέέέέέέ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι βλέπουν τα ματάκια μου..........................
Σκελετοί από το κοντινό παρελθόν........................
Ο παππούς αναστήθηκε......
Ο 25ποντος.......αφού έφυγε ο στόλος.... μας θυμήθηκε......
Η κα. Πίτσα με παράτησε επειδή ήθελε να πηγαίνουμε σε εστιατόρια και να μην τρώμε σάντουιτς από την καντίνα στο παγκάκι του πάρκου .... Σπάταλο θήλυ!!!Η Κα Πίτσα τι κάνει ?
Παντού είσαι παντού ,σε κάνα νήμα μαγειρικής μόνο δεν σε έχω δει!για καρφωμα στα μάτια νομιζω ηθελες να γραψεις και σου ξεφυγε
μονο η αφροδιτη περασε και ειπε ενα γεια ....Βλέπω ότι παραμένετε κακόγουστοι και προσκολλημένοι εις ανόστους αγουρίδας.
Πλην όμως αύριο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩΜΕΝ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ του νήματος.
Το Νήμα τούτο, το Αγλάϊσμα των Νημάτων, χρειάζεται θήλεα.
Έλειψα για αρκετό καιρό. Υπάρχουν πλέον θήλεα στο μπου;
Αν ναι, και έχετε εντοπίσει τινά εξ αυτών, τότε σας παρακαλώ θερμώς αύριο να μου υποδείξετε του στόχους και ο Νηματοθέτης θα αναλάβει το δύσκολο έργο να προσελκύσει τα θήλεα αυτά στο νήμα μας, Ω ΑΧΡΕΙΟΙ!
Ποια είναι η Σοφία του Μάγου και σε ποιο νήμα συχνάζει;μονο η αφροδιτη περασε και ειπε ενα γεια ....
Καποιος καπου καποτε ειχε φερει και τη Σοφια του μαγου ...
Αυτα απο μενα
ε ναι ακομα ειμαστε χαλαροι ....στο μαγαζι ....και ψωλοβρονταμε ....πες τα ρε σπαθάτε είναι απλό οι πεοθηλασμοί της Δενυπαρχειμαναρι είναι άλλο πράμα
παρεμπιπτόντως έχετε ξεσκιστεί από το πρωί
Λίγα θήλεα αρκετοι κρυφοπουστιδεςΈλειψα για αρκετό καιρό. Υπάρχουν πλέον θήλεα στο μπου;
Η κύρια "σαραντάρα" έγραφε ενίοτε στο νήμα. Δεν αρκεί όμως, πρέπει να προσεγγιστεί νέο αίμα και να πειστεί ότι εδώ είμαστε μόνο ακίνδυνα και κυρίως ακακα γεροντακια.Η κα. Πίτσα με παράτησε επειδή ήθελε να πηγαίνουμε σε εστιατόρια και να μην τρώμε σάντουιτς από την καντίνα στο παγκάκι του πάρκου .... Σπάταλο θήλυ!!!
Θέλω απάντηση στο ερώτημά μου αύριο, παρακαλώ.
Ποια είναι η Σοφία του Μάγου και σε ποιο νήμα συχνάζει;
Έλειψα και δεν ξέρω τα νέα θηλυκά πρόσωπα του μπου ...
αρκει να μη δειτε κωλαρακιΗ κύρια "σαραντάρα" έγραφε ενίοτε στο νήμα. Δεν αρκεί όμως, πρέπει να προσεγγιστεί νέο αίμα και να πειστεί ότι εδώ είμαστε μόνο ακίνδυνα και κυρίως ακακα γεροντακια.
Το κτήνος, ναι, το μόριο μμας όμως κοιμάται τον ύπνο του άδικου.αρκει να μη δειτε κωλαρακι
Τοτε ξυπναει το κτηνος μεσα σας