κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Σιγά μην σε άφηνε η φρεγάτα να ξενογαμησεις.Μου φαίνεται ότι τον έδωσα στεγνά
Ζήτω οι καταδότες
PS: Μου έφαγε την πιο όμορφη ο καργιολης
Σιγά μην σε άφηνε η φρεγάτα να ξενογαμησεις.Μου φαίνεται ότι τον έδωσα στεγνά
Ζήτω οι καταδότες
Νου σου γιατί σου λέει τα μισάΆρα γνωρίζετε και εσείς περί της Ισπανίδος;;;;;
Και ουχί εγώ, ο αδελφός του;;;;;;;;;;;;;
Δηλώ συγκεκινημένος.Μου φαίνεται ότι τον έδωσα στεγνά
Ζήτω οι καταδότες
Νου σου γιατί σου λέει τα μισά
Τα γεγονότα έλαβαν χώρα πριν τον ελλιμενισμό της φρεγάταςΣιγά μην σε άφηνε η φρεγάτα να ξενογαμησεις.
Για να κρατάς μυστικά είσαι εσύ , να σε έχουμε το νου μαςΜου φαίνεται ότι τον έδωσα στεγνά
Ζήτω οι καταδότες
ναι ειναι μεγαλη μουχριτσαΓια να κρατάς μυστικά είσαι εσύ , να σε έχουμε το νου μας
Κύριε, γράφετε στο νήμα της αληθείας και της ειλικρίνειας.Για να κρατάς μυστικά είσαι εσύ , να σε έχουμε το νου μας
Κάντε την ανάκριση σε πρώτο βαθμό εσείς και θα συγκεντρώσω συμπληρωματικά στοιχεία εγώ, αργότερα.Θα ανακριθεί ενδελεχώς και τα αποτελέσματα της ανακρίσεως θα καταστούν γνωστά στο παρόν νήμα.
Παλιά μας τέχνη κόσκινοΔηλώ συγκεκινημένος.
Είσθε πιστός στις βασικές αρχές του νήματος.
Στις αρχές της κατάδοσης του διπλανού μας, της καταγγελίας του διπλανού μας έστω και ψευδώς, της λογικής ότι δεν θέλουμε να κάνει γάλα η δική μας κατσίκα αρκεί να σταματήσει να κάνει γάλα η κατσίκα του διπλανού, να μην ψηλώσουμε εμείς αλλά να κοντύνει ο διπλανός.
Σας αγαπώ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο νιπλης ειναι στην μπουζου θειε....δεν μασαει πιαΚύριε, γράφετε στο νήμα της αληθείας και της ειλικρίνειας.
Στο νήμα που οικοδομήθηκε με βάση τις αρχές που δίδαξε ο Ιούδας ο Ισκαριώτης!!!!
Ακόμη και αν δεν ξέρουμε τα μυστικά σας, θα εφεύρουμε κάποια και θα σας καταγγείλουμε.
Jim25jimΓια να κρατάς μυστικά είσαι εσύ , να σε έχουμε το νου μας
Η ισχύς εν τη ενώσει!Κάντε την ανάκριση σε πρώτο βαθμό εσείς και θα συγκεντρώσω συμπληρωματικά στοιχεία εγώ, αργότερα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...!!!Jim25jim
Ο επονομαζόμενος και νεροχύτης
Η μπουζού, παιδί μου, είναι Παράδεισος μπροστά σε αυτά που θα ζήσει στο παρόν νήμα!ο νιπλης ειναι στην μπουζου θειε....δεν μασαει πια
Bliz - εισαγγελέαςΚάντε την ανάκριση σε πρώτο βαθμό εσείς και θα συγκεντρώσω συμπληρωματικά στοιχεία εγώ, αργότερα.
Μηπως υπαρχει κατι σε ΚΑΕ ?Σε όλους ομιλώ και ειδικότερον προς εσάς! Γνωστή παλαιόθεν η συμπάθειά μου προς Υμάς καίτοι είσθε γκρινιάρης!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπάρχει Ιταλίς.
Ποια είναι η μπουζου θείοο νιπλης ειναι στην μπουζου θειε....δεν μασαει πια
Τι εστί ΚΑΕ;;;Μηπ
Μηπως υπαρχει κατι σε ΚΑΕ ?
Ρε μικρέ κλεισε το ψυγειοΚαλημερα στα ομορφόπαιδα
Πως την έχετε σημερον την υγείας σας;
Σαράντα βάλε χρόνια με εισαγγελέα και τα τελευταία 4 και με ανακριτή, (ευτυχώς γλίτωσα από αυτόν) κάτι έμαθα και εγώ.Bliz - εισαγγελέας
Κωλο γεράκος - ανακριτής