κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Στην πλειοψηφια αγριοφατσες. Οι ομορφες τους ομως ειναι πραγματικα καλλονες.εγω θελω μια πορτογαλις...οχι τωρα αργοτερα
Στην πλειοψηφια αγριοφατσες. Οι ομορφες τους ομως ειναι πραγματικα καλλονες.εγω θελω μια πορτογαλις...οχι τωρα αργοτερα
Ηράσθη!Φερε το Γαλλακι να το παρω μαζι μου και αν του αρεσει εκει θα σου στειλω και εσενα τα εισητηρια να ερθεις.
σαν χαρακτηρες ειναι καλες παππου?Στην πλειοψηφια αγριοφατσες. Οι ομορφες τους ομως ειναι πραγματικα καλλονες.
Κριμα. Ρωσσις υπαρχει;Δεν υπάρχει Ιταλίς.
Φευ! Όχι.Κριμα. Ρωσσις υπαρχει;
η μαναρι καλα ειναι?Φευ! Όχι.
Ωιμέ!
Άριστες, παιδί μου.σαν χαρακτηρες ειναι καλες παππου?
Δεν υπάρχει Μανάρι, ΠΛΕΟΝ...η μαναρι καλα ειναι?
Δεν υπαρχει κη μαναρι καλα ειναι?
Άριστες, παιδί μου.
Μαγειρεύουν κάθε μέρα και συγυρίζουν. Και η μαμά τους θα μένει στο σπίτι σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπάρχει Μανάρι, ΠΛΕΟΝ...
Το Γαλλακι ξυπνησε; Να του φτιαξεις πρωινο.η μαναρι καλα ειναι?
ασε θα μεινω με το γαλλακι...
Το Γαλλακι ξυπνησε; Να του φτιαξεις πρωινο.
ξενυχταμε ρε παππου.... κοιματεΤο Γαλλακι ξυπνησε; Να του φτιαξεις πρωινο.
Να πας και στο ανθοπωλειο να παρεις μια γαρδενια να της βαλεις στο πιατακι του καφε. Να της πεις οτι ειναι απο τον παππου. Παρε μια κατοσταρα για χαρτζηλικι.ξενυχταμε ρε παππου.... κοιματε
κοιταω το γουεμπ μπανκινγκ και δεν βλεπω κινηση....Τσακησου ρε μλκσμνο, ακομα εδω εισαι;
Να, λοιπόν, ποιος θα του δίνει χρήματα από εδώ και πέρα!Να πας και στο ανθοπωλειο να παρεις μια γαρδενια να της βαλεις στο πιατακι του καφε. Να της πεις οτι ειναι απο τον παππου. Παρε μια κατοσταρα για χαρτζηλικι.
Τσακησου ρε μλκσμνο, ακομα εδω εισαι;
Δεν έχει σημασία ο προορισμός, παιδί μου, αλλά το ταξίδι!κοιταω το γουεμπ μπανκινγκ και δεν βλεπω κινηση....
Καλημερα στα ομορφόπαιδα
Πως την έχετε σημερον την υγείας σας;
Έτσι μπράβο θείοξενυχταμε ρε παππου.... κοιματε
Καλημερα στον εκλεκτό νήματοθετη μαςΔεν έχει σημασία ο προορισμός, παιδί μου, αλλά το ταξίδι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: