Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.942
- Πόντοι
- 2.586
Καλημέρα στην εκλεκτή παρεα !!!Καλημέρα στα καλά παιδιά
Καλημέρα στην εκλεκτή παρεα !!!Καλημέρα στα καλά παιδιά
καλα δωσε εσυ την Αμνηστία και θα κανουμε καινουργιες αξιοποινες πραξειςΗ Μονομελής Πειθαρχική Επιτροπή του Νήματος ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την εισήγηση του Blizardeye και με ομόφωνη απόφασή της παρέχει Αμνηστία και δηλαδή την άρση του αξιόποινου χαρακτήρα ορισμένων πράξεων τινών εξ Υμών [κυρίως υβρστικών σε βάρος του Νηματοθέτη]. Με την αμνηστία αυτή αναστέλλεται η ισχύς των, προς κολασμό τούτων των πράξεων, νόμων καθώς και η ανάκριση ή δίωξη επ' αυτών των πράξεων.
Υποθετω και το "καλα" και το "παιδια" σε αυτακια.Καλημέρα στα καλά παιδιά
καλα δωσε εσυ την Αμνηστία και θα κανουμε καινουργιες αξιοποινες πραξεις
( ελπιζω η εξυβριση του νηματοθέτη να μην γινει ιδιωνυμο )
Καλημέρα σας, Κύριε!Υποθετω και το "καλα" και το "παιδια" σε αυτακια.
Καλημερα σε ολα τα κωλο-παιδακια.
Το ξερει απο πρωτο χερι οτι εισαι καυλιαρης και με τα πρωτοβροχια στην Αθηνα θα τηλεφωνας στον Γκλαμουρα για κορρασιδες. Οχι. θα σε αφηνε ετσι. Εδω η δικια μου η κωλο-γρια καθε Γεναρη θυμαται οτι εχουμε να κανουμε σεξ ενα χρονο και με ξεσκιζει επειδη τον Φλεβαρη παω Ταυλανδη.Για να σιγουρευτεί ότι δεν θα θέλω να ξανά γκαμησω σύντομα μου ήπιε και το μεδούλι
Αφού μου άφησε τα μπαλάκια παλι καλα
θαρθω και εγωΤο ξερει απο πρωτο χερι οτι εισαι καυλιαρης και με τα πρωτοβροχια στην Αθηνα θα τηλεφωνας στον Γκλαμουρα για κορρασιδες. Οχι. θα σε αφηνε ετσι. Εδω η δικια μου η κωλο-γρια καθε Γεναρη θυμαται οτι εχουμε να κανουμε σεξ ενα χρονο και με ξεσκιζει επειδη τον Φλεβαρη παω Ταυλανδη.
Φευ!Το ξερει απο πρωτο χερι οτι εισαι καυλιαρης και με τα πρωτοβροχια στην Αθηνα θα τηλεφωνας στον Γκλαμουρα για κορρασιδες. Οχι. θα σε αφηνε ετσι. Εδω η δικια μου η κωλο-γρια καθε Γεναρη θυμαται οτι εχουμε να κανουμε σεξ ενα χρονο και με ξεσκιζει επειδη τον Φλεβαρη παω Ταυλανδη.
Μην βριζεις μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα σας, Κύριε!
Ομοιοπαθης και εσεις;
Ουδόλως!Μην βριζεις μαν
Ομοιοπαθης και εσεις;
θελω και εγωΟυδόλως!
Διάγω περίοδον εφηβικής Ανοίξεως μετά θηλέων εκ της Ε.Ε.
θαρθω και εγω
Η Γαλλίς είναι αρκετή.θελω και εγω
δηλαδη αν καταλαβα καλά σε μένα δε μιλάς ...
Καλημέρα σας, Κύριε!
Καταλαβα. Γαλλις, Γερμανις, Αγγλις. Εκτος αν εχει εμπλουτιστει το παλ μαρε σας και με Ιταλις.Ουδόλως!
Διάγω περίοδον εφηβικής Ανοίξεως μετά θηλέων εκ της Ε.Ε.
Σε όλους ομιλώ και ειδικότερον προς εσάς! Γνωστή παλαιόθεν η συμπάθειά μου προς Υμάς καίτοι είσθε γκρινιάρης!δηλαδη αν καταλαβα καλά σε μένα δε μιλάς ...
Δεν υπάρχει Ιταλίς.Καταλαβα. Γαλλις, Γερμανις, Αγγλις. Εκτος αν εχει εμπλουτιστει το παλ μαρε σας και με Ιταλις.
εγω θελω μια πορτογαλις...οχι τωρα αργοτεραΚαταλαβα. Γαλλις, Γερμανις, Αγγλις. Εκτος αν εχει εμπλουτιστει το παλ μαρε σας και με Ιταλις.
Να ειστε καλα ....Σε όλους ομιλώ και ειδικότερον προς εσάς! Γνωστή παλαιόθεν η συμπάθειά μου προς Υμάς καίτοι είσθε γκρινιάρης!
Δεν υπάρχει Ιταλίς.
Φερε το Γαλλακι να το παρω μαζι μου και αν του αρεσει εκει θα σου στειλω και εσενα τα εισητηρια να ερθεις.θαρθω και εγω
Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε!εγω θελω μια πορτογαλις...οχι τωρα αργοτερα
ΟΧΙ!!!!Φερε το Γαλλακι να το παρω μαζι μου και αν του αρεσει εκει θα σου στειλω και εσενα τα εισητηρια να ερθεις.
Να ειστε καλα ....