Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Σαράντα βάλε χρόνια με εισαγγελέα και τα τελευταία 4 και με ανακριτή, (ευτυχώς γλίτωσα από αυτόν) κάτι έμαθα και εγώ.
Τζενη εσυ ;;
Σαράντα βάλε χρόνια με εισαγγελέα και τα τελευταία 4 και με ανακριτή, (ευτυχώς γλίτωσα από αυτόν) κάτι έμαθα και εγώ.
a this ? last yearΚάτσε ρε γείτονα. Βιάζεσαι. Κάτσε πρώτα να επανακτήσει την πλήρη κυριότητα του νήματος και βλέπουμε.
Καλώς!Και εγω που ηλπιζα στην δικτατορία του προλεταριατου ?
Ο πολιτικός όρος δικτατορία του προλεταριάτου στη μαρξιστική θεωρία αφορά τη μετεπαναστατική κατάληψη της κρατικής ισχύος από την εργατική τάξη προς όφελος όλης της κοινωνίας. Ως σύστημα διακρίνεται για την απόλυτη επικράτηση των εργατών επί της αστικής τάξης σε όλους τους τομείς του βίου
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαΤζενη εσυ ;;
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχα
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχααα κλαιω ρε μαλακαεμπαινες κωλόγερο ;
1. Μην υβρίζετε.αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχααα κλαιω ρε μαλακα
Ενας Σταχανοβιτης μας ειχε απομεινει , αλλα τον εξανδαποδισατε μετα το αποτυχημενο πραξικοπημα ...Καλώς!
Ανεύρετε πρώτα τους εργάτας στο παρόν νήμα και ύστερον ασχοληθείτε με την δικτατορίαν του προλεταριάτου.
Φιλικώς εκ του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας.
θειε δουλευεις?Υπάγω προς συνέχισιν του βιοποριστικού αγώνος μου.
Το νήμα είχε κάτι χρόνια να γράψει τόσες σελίδες σε τόση λίγη ώρα.
Σας ευχαριστώ!
Υ.Γ. Αναμένω και τον κ. Eraser να επανακάμψει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
1. Μην υβρίζετε.
2. Μην κλαίτε.
3. Μην φωνασκείτε.
ενταξει ..γυρισες σε εργοστασιακες ρυθμισεις ...Υπάγω προς συνέχισιν του βιοποριστικού αγώνος μου.
Το νήμα είχε κάτι χρόνια να γράψει τόσες σελίδες σε τόση λίγη ώρα.
Σας ευχαριστώ!
Υ.Γ. Αναμένω και τον κ. Eraser να επανακάμψει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
1. Μην υβρίζετε.
2. Μην κλαίτε.
3. Μην φωνασκείτε.
Ναι, παιδί μου.θειε δουλευεις?
εσυ και ο φιλος αθηναιος μονο ΜΟΝΟ!Ναι, παιδί μου.
Μεροκάματο στην οικοδομή.
Ποίος ήτο ο Σταχανοβίτης ούτος;Ενας Σταχανοβιτης μας ειχε απομεινει , αλλα τον εξανδαποδισατε μετα το αποτυχημενο πραξικοπημα ...
Αλλα αφου δωσατε αφεση αμαρτιων θα του πω να επανακάμψει
Εκείνος ρίχνει μπετά. Εγώ κάνω τις καλωδιώσεις.εσυ και ο φιλος αθηναιος μονο ΜΟΝΟ!
Ναι, παιδί μου.
Μεροκάματο στην οικοδομή.
Φευ!
Η ανάκριση τού αδερφού σας φυσικά θα επεκταθεί και στις δικές σας δραστηριότητες.Φευ!
Κάπως έτσι ήτο με την Μανάρι.
Τρισφευ!
Ωιμέ Χ 1000!!!
Μηδέν εις το πηλίκον!Η ανάκριση τού αδερφού σας φυσικά θα επεκταθεί και στις δικές σας δραστηριότητες.
Εκτός αισθητικού ενδιαφέροντος μου.εμπαινες κωλόγερο ;
Ειδομεν.Μηδέν εις το πηλίκον!